Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    isabelagregorijan
    30. Kolovoz 2019. 10:25

prijavljujem se i ja ovdje, nadam se da ću ostati do kraja :) 
    buba, koje su ti mjere ploda, žumanjčane i gestacijske? 

[/url

isabelagregorijan
    30. Kolovoz 2019. 10:37

ja sam ljubomorna na vas sve s mučninama...
    ja nemam nekih simptoma i zato sam sva preplašena, odnosno imam nekaj sitno al to cijelo vrijeme se mijenja tokom dana.
    ujutro se probudim, sve je normalno, dođem na posao, uhvati me takva vrtoglavica i slabost koja traje oko pol sata, pa je sve normalno, pa me grči u trbuhu, pa prestane, pa sam gladna, pa mi se sve gadi, ne povraćam, ali mi zna stajali u želucu onako ko kamen i nemrem niš u usta staviti, cicke su bile osjetljive, sad više nisu, jesu možda malo uvećane, ali to je to, znaju me lovit valovi vrućine, sva se uznojim...ma ne znam...dajte mi malo o svojim simptomima

[/url

Boa35
    30. Kolovoz 2019. 10:46

isabelagregorijan

ja sam ljubomorna na vas sve s mučninama…
    ja nemam nekih simptoma i zato sam sva preplašena, odnosno imam nekaj sitno al to cijelo vrijeme se mijenja tokom dana.
    ujutro se probudim, sve je normalno, dođem na posao, uhvati me takva vrtoglavica i slabost koja traje oko pol sata, pa je sve normalno, pa me grči u trbuhu, pa prestane, pa sam gladna, pa mi se sve gadi, ne povraćam, ali mi zna stajali u želucu onako ko kamen i nemrem niš u usta staviti, cicke su bile osjetljive, sad više nisu, jesu možda malo uvećane, ali to je to, znaju me lovit valovi vrućine, sva se uznojim…ma ne znam…dajte mi malo o svojim simptomima

dobro nam došla!
    mislim da smo sve s istim problemima bile.. i točno tako kako opisuješ i bude.. jedan dan 100 simptoma, a sljedeća dva dana zatišje.. pa panika.. onda opet nešto simptoma.. al izgleda da je to sve normalno u trudnoći.. samo bez stresa
    Meni su isto mučnine bile, al nisam povraćala niti jednom izgleda da smo jedne od rijetkih.

Boa35
    30. Kolovoz 2019. 10:47

Lemon

Karla89

Lemon

Jutro, meni su jučer mučnine prestale,samo sam skužila da mi se sve jede,danas ista stvar. I naravno da sad osluškujem da li je sve u redu. Tko je nazvao trudnoću blaženim stanjem taj je gadno pogriješio, pogotovo to nije za nas rizičneKad su vama prestale mucnine? Ja sam sad 9+4

Mislim da su i meni tako s 9tjedana prestale mučnine.. s tim da ja nisam nikad povračala.. samo bi mi muka bilo..
    sad samo jedem ko luda slane kombinacije sve mi paše.. slatko se prisilim pojest jednom tjedno neki kolač ili nešto.. prošli vikend sam napravila tepsiju jafa kocki i pojela dva kolača.. muž je sve imao za sebe

Baš sam se tebe i sjetila da ih više nemaš, a ja opet samo bi slatko i neke kolače jela. Nadam se da se mucnine više neće vraćati jer sam na -1,5kg pa treba to vratiti.

ajde baš me zanima jel ti curka ili dečko
    kažu da ako ti se jede slano je dečko  kod mene izgleda da je, a ako ti se jede slatko je curka

MAmica21
    30. Kolovoz 2019. 10:59

isabelagregorijan

ujutro se probudim, sve je normalno, dođem na posao, uhvati me takva vrtoglavica i slabost koja traje oko pol sata, pa je sve normalno, pa me grči u trbuhu, pa prestane, pa sam gladna, pa mi se sve gadi, ne povraćam, ali mi zna stajali u želucu onako ko kamen i nemrem niš u usta staviti, cicke su bile osjetljive, sad više nisu, jesu možda malo uvećane, ali to je to, znaju me lovit valovi vrućine, sva se uznojim…ma ne znam…dajte mi malo o svojim simptomima

Nemam ih ni ja, nekada imam osjećaj kao da sam mamurna i nekad mi se ko i tebi zavrti. Jako jaaako me bole bradavice, i grči me tu i tamo dolje u trbuhu.:)  ah da- jako sam plačljiva (inače rijetko) 😂

isabelagregorijan
    30. Kolovoz 2019. 11:14

MAmica21

isabelagregorijan

Nemam ih ni ja, nekada imam osjećaj kao da sam mamurna i nekad mi se ko i tebi zavrti. Jako jaaako me bole bradavice, i grči me tu i tamo dolje u trbuhu.:) ah da- jako sam plačljiva (inače rijetko) 😂

mene živcira kaj me cice ne bole isto...
    tj, nekad su mi malo bradavice osjetljive, ono tipa kad se tuširam i to, al recimo danas, apsolutno ništa..glupa briga.
    al me dosta zna glava bolit...

[/url

skoljka
    30. Kolovoz 2019. 11:30

Karla89

isabelagregorijan

dobro nam došla!
    mislim da smo sve s istim problemima bile.. i točno tako kako opisuješ i bude.. jedan dan 100 simptoma, a sljedeća dva dana zatišje.. pa panika.. onda opet nešto simptoma.. al izgleda da je to sve normalno u trudnoći.. samo bez stresa
    Meni su isto mučnine bile, al nisam povraćala niti jednom izgleda da smo jedne od rijetkih.

Ma dobro nam dosla Isabela, juce si me bas oraspolozila. 
    Potpisujem Karlu, samo sam ja 4 puta povratila u prvih 10 tjedana

ribi1234
    30. Kolovoz 2019. 11:33

Wow, koliko novih cura zadnjih par dana 

Chappie
    30. Kolovoz 2019. 11:45

Bok nove buduce mamice 🤗
    Meni je bilo mucno do 12. Tjedna. Skoro svaki dan. Nisma povracala. A sad mi zna biti, ali jako rijetko. U dva tjedna dva puta. 

🧔39
    👧31

Lina674
    30. Kolovoz 2019. 12:05

Dobrodošle 
    I meni isto tako par dana mucno i onda nista, ali skroz sam slabog apetita, cice isto tako nekad bole nekad ne, u ležećem položaju ništa, ali kad ustanem sve me oko njih zažiga  ma samo neka je sve u redu pa neka i mucnina i pikanja i svega 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.