Ja se baš razmišljam, jučer sam pila cijeli dan čaj od drače, zbog proljeva i povraćanja, u onome svemu nisam razmišljala smiju li to uopće trudnice. Na internetu ne mogu naći 😕 nadam se da nisam naštetila bebaču
Dobro nam došle nove cure!
Milana - prerano je s 4tj da se vidi plod i otkucaji, to ti je tek 2tj od ovulacije. Pričekaj još 2-3 tj za drugi pregled, tad bi se sve trebalo lijepo vidjeti!
Maya20 - čestitam na curici!!
Tejic1506 - potvrđena ti je trudnoća s točno 7tj, danas si 7+6 i opet ideš na pregled kod zamjenske dr, zašto? Nije preporučljivo prečesto raditi uzv, pogotovo u tako ranoj trudnoći.. ja bih na tvom mjestu pričekala tih dva tj kad se tvoj dr vrati i onda otišla na pregled.. jer po ovome kako si pisala imala bi tri uzv u tjedan dana.. to je stvarno previše.. molim te, razmisli još jednom o ovom pregledu..
ILoveCats - javi nam se nakon pregleda s lijepim vijestima!! Sretnooo!!
Mrvicak- to se jos zove glog, ne preporucuje se trudnicama ni dojiljama, ali ne brini nece ti nista biti znog jednog dana al nemoj vise, bolje ti je izbjegavati bilokakve cajeve i kave, napitke sa kofeinom.. ja sam nekidan radila palacinke sa makom i pojela komadic i reko idem pogledati jel smijem mak i naravno da je pisalo da nije preporucljivo i jucer pitam gina i kaze on meni - jesi to ucila u skoli? Ja kazem nisam, on kaze ni ja. I pocne se smijati. Nema pretjerivanja ni sa cim ali sve mozemo osim onih stvari koje bas ne preporucuju trudnicama one osnovne zbog mogucnosti zaraze nekim bakterijama iz hrane.
🧔39
👧31
Jutro, meni su jučer mučnine prestale,samo sam skužila da mi se sve jede,danas ista stvar. I naravno da sad osluškujem da li je sve u redu. Tko je nazvao trudnoću blaženim stanjem taj je gadno pogriješio, pogotovo to nije za nas rizične Kad su vama prestale mucnine? Ja sam sad 9+4
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Cure, ja sam sinoc imala najgore povracanje do sada. Jel i jednu od vas nakon povracanja bolio trbuh, tocnije trbusni misici? Mene ubija, cak me nocas budila bol.
Jutro, meni su jučer mučnine prestale,samo sam skužila da mi se sve jede,danas ista stvar. I naravno da sad osluškujem da li je sve u redu. Tko je nazvao trudnoću blaženim stanjem taj je gadno pogriješio, pogotovo to nije za nas rizičneKad su vama prestale mucnine? Ja sam sad 9+4
Mislim da su i meni tako s 9tjedana prestale mučnine.. s tim da ja nisam nikad povračala.. samo bi mi muka bilo..
sad samo jedem ko luda slane kombinacije sve mi paše.. slatko se prisilim pojest jednom tjedno neki kolač ili nešto.. prošli vikend sam napravila tepsiju jafa kocki i pojela dva kolača.. muž je sve imao za sebe
Da se javim, jučer sam bila na pregledu - točno 6tt i sve se vidi lijepo. Dr. Je rekla da se nazire srčeko i da bi za dva dana trebalo početi kucat❤️😍 iz tog razloga mi je zakazala termin idući tjedan da potvrdimo! Pošto radim u vrtiću s djecom, rekla je da je bitno da kažem poslodavcu nakon idućeg tjedna, da sam trudna. Ja sam pitala dal da čekam do 12. tjedna, a ona je rekla da u većini slučajeva od prvih otkucaja srca je trudnoća većinom bez komplikacija i da je bitno zbog rada s djecom da se štitim.
Eto tolko od mene😍 pratim, čitam i čestitam svima, uvijek me razvesele lijeoe vijesti.
pozdrav curke,
mislim da i mi spadamo u ovu grupu proljeće/ljeto.
uzv kaze 6w3d, mala kuglica i otkucaji srceka . pretpostavljam da me tek cekaju te famozne mucnine !
sretno svima :)
Lilypie,jesi uspjela do endokrinologa?
Cure dobrodosle...cestitke svima na dobrim pregledima!
Jutro, meni su jučer mučnine prestale,samo sam skužila da mi se sve jede,danas ista stvar. I naravno da sad osluškujem da li je sve u redu. Tko je nazvao trudnoću blaženim stanjem taj je gadno pogriješio, pogotovo to nije za nas rizičneKad su vama prestale mucnine? Ja sam sad 9+4
Mislim da su i meni tako s 9tjedana prestale mučnine.. s tim da ja nisam nikad povračala.. samo bi mi muka bilo..
sad samo jedem ko ludaslane kombinacije sve mi paše.. slatko se prisilim pojest jednom tjedno neki kolač ili nešto.. prošli vikend sam napravila tepsiju jafa kocki i pojela dva kolača.. muž je sve imao za sebe
Baš sam se tebe i sjetila da ih više nemaš, a ja opet samo bi slatko i neke kolače jela. Nadam se da se mucnine više neće vraćati jer sam na -1,5kg pa treba to vratiti.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji