Vaki dr.mi je rekla da necu imati problem jer je beba jako nisko i u dobrom polozaju i nije debela beba, nego dugacka. Kaze da se nekad zene namuče s bebom od 2 kg i rađaju po 12 sati jer beba nije u dobrom položaju za porod, nije dovoljno samo da je glavica dolje...a i ja necu dogurati do termina, meni cim skinu šav on ide van😁 on je u start poziciji vec jedno 2 mjeseca...ali ako i bude carski ili težak porod - opet dobro, samo da sve završi oke.
Corrine moj savjet ti je da se maniš google doktora i slušaš svog doktora. Ako oni nisu pridali neku veliku važnost tome i poslali te u bolnicu ili slično-onda nije ništa tako strašno za tebe ili bebu 😇
Pozdrav svima da vas pozdravim..
Mi smo u 28 tt, jos ne znm sta nosim... Nece pokazati 😂😉😊 srami se na tatu 😁 hehe
Nadam se ugodnom tipkanju... Pozdrav svima posebno bebicama ❤️
Uvijek sam se pitala zasto trudnice cudno hodaju, nekako rasirenih nogu i gegaju se. 🙄🙈
Sad mi je jasno. Mene dole sve kosti bole, pitala sam danas dr jel se bebac uglavljuje medju kosti, veli oooo daa, pa reko zato mene kosti bole, da da.
Ugl radila mi bris na streptokok i uzv. Sve uredno, bebac 2700gr. Kontrola 26.2. sa nalazom.
Karla draga zavrsavaj te teske poslove sto prije, vjeruj mi 😉. I ja sam do proslog tjedna bila kao leptir, a sad mi se sve okrenulo za 360°. Jednostavno gubim snagu. Sva sreca da sam ovo generalno ciscenje odradila. Stvarno tek sad osjetim trudnocu. Jedva cekam da to sve poslozis i poslikas. 🤩
.
Jos sam nekog jtjela komentirat 🤷🏻♀️
Joj, tko je bio na pregledu? Bitno da je sve uredu 👍🏻
Piapaula dobrodosla, lijepo druzenje sa nama. 😊 Bit ce da je cura dok se srami, pisonju bi sigurno ulovili 😂
Skoljka bravo za dobar pregled! 😀 jesi ti vec krenula u TA ili jos uvijek kod svoje dr?
Jesi trazila jastuk dekicu u Pepcu?
Skoljka bravo za dobar pregled! 😀 jesi ti vec krenula u TA ili jos uvijek kod svoje dr?
Jesi trazila jastuk dekicu u Pepcu?
Ja ti od pocetka idem u bolnicu na kontrole kod svoje mpo dr, tako da i sad idem gore kod sveje dr. Bas sam je danas pitala jel ja trebam donijeti tu neku uputnicu za radjaonu, sam se nasmijala, veli pa ti si nasa ne treba ti nista necemo te vratiti kad krenu trudovi 🙈😂
E vidis zaboravila sam napisati za jastuk. Kupila sam, hoces da ti poslikam? Bio samo jedan 😅, a Karla veli ima ih hrpu 😅
Cure moje evo.mene s pregleda.
Moram prekosutra se javiti u bolnicu. Na carski najkasnije do 37 tjedna (do iduceg četvrtka). Zbig nizke.posteljice ne mogu riskirati vaginalni, a i do 37 tjedna se radi kako ne bi doslo do krvarenja.
Van sebe sam. Mislila sam da imam jos najmanje 2 tjedna..😟
Cure moje evo.mene s pregleda.
Moram prekosutra se javiti u bolnicu. Na carski najkasnije do 37 tjedna (do iduceg četvrtka). Zbig nizke.posteljice ne mogu riskirati vaginalni, a i do 37 tjedna se radi kako ne bi doslo do krvarenja.
Van sebe sam. Mislila sam da imam jos najmanje 2 tjedna..😟
Joj, baš brzo... Ma, bebica je već sad kao avion! Evo, imaš tjedan dana da se pripremiš. Bit će to sve super, a i ubrzo se maziš sa svojim mirisnim smotuljkom.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Aha kuzim, znaci do trudova si kod nje😊
Moze slikaj da znam sto sutra trazim.
.
Piapaula dobrodosla!
.
Lunina mama pa ti ces za tjedan dana drzati svoju bebu u rukama🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji