Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina1803
    19. Veljača 2020. 23:02

Minnie255

Joj i meni beba aktivna stalno udara na sve strane…ja sam danas jos jednu masinu robe oprala djecje i kad to ispeglam samo trebam slozit i to je to…opremu sam trazila po podrumu😂jos moram kupit sebi par stvari za rodiliste al nekako sam sve odgadjala…sad me pocelo kako se primice uzasna trema lovit kako opet moram ic rodit bas me strah uzasno😌

Ja jedva cekam rodit jer vise ne mogu lezati i samo zelim vise dobiti tu bebicu...a s druge strane se dosta uplašim kad se sjetim poroda i kako ce sve biti, hoce li sve biti oke...pa me uhvati strah😳

• Pupi30
    19. Veljača 2020. 23:41

Cure di ste vi kupile krevetice? Ja zelim obican sa ogradicama sa sve 4 strane, a ne da su bocne strane pune i da je bijele boje...da se moze malo spustiti bocna strana i ako je moguce da ima ladicu koja je pokrivena a ne kad se digne podnica na najvecu razinu da ladica ostane bez poklopca....Djelovalo mi je tako jednostavno za naci ali nije bas...E i da kosta do 1500 2000  kn 

I ako mi mozete preporuciti koje su najkvalitetnije obicne bijele tetrice...

Pronasla sam na stranici od Big baby ducana( centar precko) deset sarenih tetrica za 130 kn,djeluje mi dosta jeftino za sarene tetrice pa se mislim da nisu bas kvalitetne.Jeli mozda neka od vas kupovala nesto kod njih?

• MiniMa
    20. Veljača 2020. 04:47

Piapaula dobro nam došla ☺️

Skoljka mozes li napisati koje su dimenzije tog jastuka? Ja kupila od Ethereala, al mi se ovako po slici tvoj cini puno veci..

Luninamama samo hrabro 💪🏼

Pupi ja sam uzela bijele tetrice od Ethereala.... Od njih uzela i dekice, jastuk ovaj za nosenje, tetrice i male i velike, i sarene i bijele... Evo stvarno mi se cini super sve sto sam uzela, djeluje kvalitetno i mekano

Ja evo od 4 negdje budna, probudiome grc u nozi i dok sam ja njega razgibala, skroz se razbudila 🙄
    Vec vidim ko ce bit nervozan cijeli dan 🙈😬

sagi
    20. Veljača 2020. 07:17

Piapaula dobro nam došla 🙂
    Karla svaka čast, meni je čišćenje i pospremanje dovoljno 😁
    Skoljka super izgleda jastuk, na prvu bi rekla da je iz Etherala, a ne iz Pepca. 

20. Veljača 2020. 07:46

Skoljka ja ti to nista nekuzim sto je to, ja bih uvijek rekla leđa ili guza jer je bas dosta zaobljeno, jedino kad mi skroz desno onda bi rekla da je noga ali nemam pojma, muz isto cudno gleda 😂🙈
    Da sad vec lagano pocimaju oklade kad ce ko, ja sam sebi isto nekako zacrtala ranije, a mozda cu bas prenesti 😊
    Minnie i mene malo strah pocinje vatati, ali mozda vise onoga poslije kako cu ja opet sa bebicom koda je nikad nisam imala 😂
    Tina vjerujem da ti je itekako dosta lezanja, samo da nebi sad otislo u drugu krajnost pa da budes stalno morala nosati bebu 🙊
    Pupi moj ti je takvi iz adaxa jedino od nabrojanog nema ladicu jer nam je tijesno u sobi pa nebi ni mogla nista stavljati u nju, e i kotacice ima, mislim da je tad bio na popustu oko 900kn. Meni su ok i bijele tetre iz dm-a, a meni je mama dala jos paket  nasih novih tako da su te najkvalitetnije, ali te ratne neznam di bi nasla 😂 sarene imam odsvakud pomalo.
    Meni je noc isto nikakva bila, prvo mi je trebala vjecnost da zaspem onda i to malo sto sam zaspala mi se cinilo da uopce nisam spavala.

Tina1803
    20. Veljača 2020. 07:52

Jutro svima😊
    Vidim da nas skoro sve muči loše spavanje..mene žgaravica ubila noćas, popila sam čašu hladnog mlijeka pa je popustilo malo, barem da mogu zaspati...nikako se namjestiti, okrećem se kao morž, na wc po noći svako malo...🤦‍♀️ više ne znam što bih od sebe, da bar mogu otići do dućana ili nešto po kući raditi, barem malo...a ovako samo ležim i čekam. Rekla mi je još ovih tjedan dana da ležim i strogo mirujem i onda tek možda neko minimalno kretanje. Znam da sam preživjela tako 4 mjeseca i da je ostalo još tjedan dana ali kao kad vježbaš ili trčiš-pred kraj je najteže😏

Lunina_mama
    20. Veljača 2020. 08:03

Hvala na podršci cure 🤗. Ne mogu vjerovati da je to sad tako blizu..Idući tjedan u ovo vrijeme ja ću imat svoju bebu. ♥️
    Sinoć mi je prokrvario nos i pola noći nisama mogla spavati razmisljajući šta još moram napraviti. Sad ću raspakirati torbu za rađaonu 😁 i moram se potpuno drugačije spakirati jer znam da ću malo biti u bolnici i onda carski. 
    Ako imate savjet što ponijeti i ne ponijeti u Vi ogradsky sada kad imam ove info, rado slušam. Prošli carski mi je baš bio težak oporavak. Vidjet ćemo sada. 

Danas se moram još ofarbati, sterizirati izdajalicu, pripremiti poklone za doktoricu i ekipu koja mi bude pomogla s porodom i svime prije i poslije. Vjerujem da će mi trebati pomoć, pogotovo oko ustajanja i dojenja. Sad ne znam što ponijeti malom za izlazak sad kad znam da će biti manji od ove robice koju sam pripremila 🤔. 

Barem sam sobicu pripremila, iako sada znam da ću zbog carskog spavati u našoj sobi s mužem, ali dobila sam na posudbu coocona jastuk onaj pa ga možemo staviti između sebe dok malo ne nadođem. To mi je super stvar.
    https://ibb.co/f9JzZdP
    https://ibb.co/SxY0y6J

Ivcy1306
    20. Veljača 2020. 09:04

Tina1803

Jutro svima😊
    Vidim da nas skoro sve muči loše spavanje..mene žgaravica ubila noćas, popila sam čašu hladnog mlijeka pa je popustilo malo, barem da mogu zaspati…nikako se namjestiti, okrećem se kao morž, na wc po noći svako malo…🤦‍♀️ više ne znam što bih od sebe, da bar mogu otići do dućana ili nešto po kući raditi, barem malo…a ovako samo ležim i čekam. Rekla mi je još ovih tjedan dana da ležim i strogo mirujem i onda tek možda neko minimalno kretanje. Znam da sam preživjela tako 4 mjeseca i da je ostalo još tjedan dana ali kao kad vježbaš ili trčiš-pred kraj je najteže😏

Pozz cure, ispricavam se na upadu. Imam pitanje za tebe tina, sorry ako davim.  Pratim vas s ljetnih pa da pitam razlog tvog lezanja zadnjih 4mj kao sto kazes? Ja sam sad 21+4 i receno mi strogo mirovanje, cerviks skracen na 32mm, unutarnje usce u ubliku slova U, a vanjsko zatvoreno. 
    Trazim slamku spasa jer vidim da si  ti daleko dogurala s tim mirovanjem pa se nadam da cu i ja tako.  Hvala unaprijed 

Boa35
    20. Veljača 2020. 09:12

Jutro cure! 
    Ja izgleda imam jedina problema problema zaspati..legnem oko pola 12 i roštiljanje do 2,pol3..i onda zaspim i spavala bi valjda do 10..al dignem se iza 8 svaki dan..jedan dan noć bude super..odmah zaspim i lijepo spavam, a onda drugi dan koma.. 🙈
    Minnie mislim da si ti pisala o tremi za porod..ja još uopće nemam osjećaj da ću uskoro završiti u bolnici i ići roditi..kao da će mi netko bebu samo donijeti..nemam pojma..🤷svi me pitaju jel me strah..al za sad još nije..no opet poznavajući mene koji sam paničar, bit će veselo kad sjednemo u auto i krenemo prema tamo 🤦🙈🙈
    Pupi30 za krevetić to sve imaš u ikei, mi uzeli takav, jedino što su bočne stranice puno drvo, nisu prečke..al ostalo sve ima krevetić što si napisala..i ima iznad ladica dasku, pa ne ulazi prašina unutra! A ja još uzela i one njihove volane koje ću staviti da se ne vidi rupa između ladica i madraca 🙂
    Tina1803 joj draga, izdrži još malo! Al kako si i rekla koliko već ležiš tih tjedan dana će brzo proći.. ja ne mogu sebe mi zamisliti da ležim toliko..legnem na sat vremena popodne i sve me boli od ležanja 😒
    LuninaMama onda ipak nećemo nas dvije bit cimerice u vinogradskoj, ti ćeš to prije mene obaviti! 
    Probaj potražit na netu što treba kod njih nakon carskog, al mislim da se popis ne razlikuje previše, višemanje je to sve isto..jedino ćeš ti vjerojatno bit dan dva duže u bolnici. 
    I da, sobica je bonbonček!! 💞🥰

sagi
    20. Veljača 2020. 09:21

Lunina_mama slatka je sobica 😍
    Tina vjerujem da je sve teže kako se bliži kraj 😏 ali još samo malo.
    Karla ja još nisam svjesna ni da sam trudna, kamoli da moram rodit 🙉😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.