Lunina mama samo bez straha, sve ce biti ok i jos malo si sa svojom bebom🥰...ja sam tako nestrpljivaaaa
Uvijek sam se pitala zasto trudnice cudno hodaju, nekako rasirenih nogu i gegaju se. 🙄🙈
Sad mi je jasno. Mene dole sve kosti bole, pitala sam danas dr jel se bebac uglavljuje medju kosti, veli oooo daa, pa reko zato mene kosti bole, da da.
Ugl radila mi bris na streptokok i uzv. Sve uredno, bebac 2700gr. Kontrola 26.2. sa nalazom.
Bravo za pregled🥳🥳
Lunina mama 🤞🏻da sve prodje dobro, bebac je vec dovoljno velik. Ti se pokusaj skoncentrirat da odradis jos priprema ako je sto ostalo, i bez straha ako je to moguce 😉
Odlicno izgleda Skoljka! Bas kao iz one baby trgovine sto je Vaki stavila. Nadam se da cu ga naci sutra!
Cure moje evo.mene s pregleda.
Moram prekosutra se javiti u bolnicu. Na carski najkasnije do 37 tjedna (do iduceg četvrtka). Zbig nizke.posteljice ne mogu riskirati vaginalni, a i do 37 tjedna se radi kako ne bi doslo do krvarenja.
Van sebe sam. Mislila sam da imam jos najmanje 2 tjedna..😟
Ajme draga, pa ti ćeš se već za tjedan dana mazit s bebom 💜 bit će to sve ok, bitno da sve dobro prođe, a sad tjedan dana ranije ili kasnije mislim da nije bitno! U terminu si već sada 🤗
Školjka bila si u king crossu? Stvarno ih je jučer bilo puno i plavih i rozih! 😆 Očito se brzo prodaju, al fora su i jeftini.
Piapaula dobro nam došla! 💞
Čestitam na urednim pregledima svima!
Skoljka predivno je sve poslozeno 😍 super za dobar pregled, joj me i se cini da sam se i ja pocela nekako gegati premda jos ne boli to onda ocekujem sljedeci tjedan 🙈
Piapaula dobrodosla 😊
Lunina mama ajme eto nam onda jos bebica ubrzo, samo hrabro i da sve dobro prođe 💪💪
Karla svaka cast samo pomalo i stignes ti to sve srediti, ja tako isto nekako ne zelim sve na muza pa ja pomalo neke stvari sto je on rekao da ce, ali kad nestize pa mi ga zao.
Ja se ova nekolka dana bas poletno osjecam i mislim da bi sve mogla i vec vidim kako ce me sljedeci tjedan strefiti da vise nista ne mogu. Bebolina cesto stuca i nakud se namjesta uvijek pa mi trbuh sav kvrgav svako malo, presmijesno zna izgledati 😂
Melorine ja zadnja dva dana osjetim da me boluckaju kosti, ali danas me bole bas, kao robot sam. Jos me danas neka zena ( babica/sestra) na hodniku iskomentira kao " ah vidi sto joj se spusta trbuh, sad ces ti uskoro", a prvi put me vidi. I muz poceo predvidjat da cu dogurat max do 38tt 🤔.
Moj trbuh je isto kvrgav, nekad ide samo u jednu stranu to je bas smijesno. Napipam rame, koljeno, guzu, ledja, bas fora, a muzu to strasno, imam osjecaj da se boji, stalno govori zgnijeci ces ga 😬
Melorine ja zadnja dva dana osjetim da me boluckaju kosti, ali danas me bole bas, kao robot sam. Jos me danas neka zena ( babica/sestra) na hodniku iskomentira kao " ah vidi sto joj se spusta trbuh, sad ces ti uskoro", a prvi put me vidi. I muz poceo predvidjat da cu dogurat max do 38tt 🤔.
Moj trbuh je isto kvrgav, nekad ide samo u jednu stranu to je bas smijesno. Napipam rame, koljeno, guzu, ledja, bas fora, a muzu to strasno, imam osjecaj da se boji, stalno govori zgnijeci ces ga 😬
Ma i da bude do 38 tt sve je to dobro i u terminu 😊 meni je on ful aktivan i isto puno grbica bude po trbuhu ali ne mogu skuziti sto je..ovo sto si ti nabrojala...jer me tad bas nekako boli i onda ne pipam trbuh nego gledam samo i ne mogu skuziti sto je...🤔
Joj i meni beba aktivna stalno udara na sve strane...ja sam danas jos jednu masinu robe oprala djecje i kad to ispeglam samo trebam slozit i to je to...opremu sam trazila po podrumu😂jos moram kupit sebi par stvari za rodiliste al nekako sam sve odgadjala...sad me pocelo kako se primice uzasna trema lovit kako opet moram ic rodit bas me strah uzasno😌
Sortiraj odgovore
Najstariji