Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilypie
    17. Veljača 2020. 12:03

Svaki savjet oko sika je dobrodošao 😁 
    Hvala cure! Prije izdajanja stavljam tople obloge a nakon hladne. Obavezno masiram i muž mi je proscvercovao kupus u sobu. Možete zamislit reakciju čistačice kad sutra pronadje listove svježeg kupusa u kanti 😂😂😂
    Ipak su obje curke premještene s intenzivne 🥰 i stabilno su.
    Ta me vijest dočekala i super obradovala.
    Sara je bila u krevetiću ali su je opet vratili na sunčanje u inkubator jer je još malo žuta tako da se nismo još mazile 😔

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Mom
    17. Veljača 2020. 12:10

Sagi, i ja sam kupila te spavaćice, 1 rozu i 1 plavu i kontam da mi je to dosta, inače ne volim te spavaćice jer mi se dignu do trbuha ujutro. Nego kontam bi li bolje bilo da su na kopčanje nego na taj otvor, hoće nam to biti praktično ili će nam se smočiti sve oko otvora 😂
    Lilypie, kažu da treba strpljenja biti i uporan s tim dojenjem, vjerujem da ćeš uspjeti. 🤞A mišice male, mora da si nestrpljiva da ih obje držiš i maziš 🥰 znaš da su sad tu... Kad vam predviđaju izlazak iz rodilišta? 

sagi
    17. Veljača 2020. 13:37

Mommy

Sagi, i ja sam kupila te spavaćice, 1 rozu i 1 plavu i kontam da mi je to dosta, inače ne volim te spavaćice jer mi se dignu do trbuha ujutro. Nego kontam bi li bolje bilo da su na kopčanje nego na taj otvor, hoće nam to biti praktično ili će nam se smočiti sve oko otvora 😂
    Lilypie, kažu da treba strpljenja biti i uporan s tim dojenjem, vjerujem da ćeš uspjeti. 🤞A mišice male, mora da si nestrpljiva da ih obje držiš i maziš 🥰 znaš da su sad tu… Kad vam predviđaju izlazak iz rodilišta?

Da, i meni bi bilo draže na kopčanjem, zato sam uzela samo jednu pa ću kupit i s kopčanjem nekad 😁

Lilypie
    17. Veljača 2020. 14:21

Mommy

Lilypie, kažu da treba strpljenja biti i uporan s tim dojenjem, vjerujem da ćeš uspjeti. 🤞A mišice male, mora da si nestrpljiva da ih obje držiš i maziš 🥰 znaš da su sad tu… Kad vam predviđaju izlazak iz rodilišta?

To je jedino pitanje koje se ne postavlja ovdje 😁
    Uglavnom su vrlo oprezni sto se tiče bilo kakve prognoze. Do zadnjeg trena mi nisu rekli da sele bebe sa intenzivne. Sve oprezno 😊

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

skoljka
    17. Veljača 2020. 15:18

Lilypie ma super, one super napreduju i van trbuha. Bitno da su dobro, a za doma se ne zuri, bitno da su u sigurnim rukama i na oprezu. A kupus, vjerujem da ce do sutra izgledat kao ukiseljeni a ne svjezi 🙈😂

Cure koje ste u manjim tjednima od mene pokusajte sve fizicke poslove zavrsiti prije 36tt. Umorim sr cak i od sjedenja. Jutros sam doruckovala, poskidala etikete sa sve robice, tek vidim da je ima stvarno puno, a sve mi se ciniko jako malo, i maloprije popeglala(sjedecki) ono sto se osusilo od sinoc. To je sve, a ja sam umorna ko da cijeli dan nisam stala, beba kao da vise nema gdje, pa imam osjecaj da ce nekud kroz kozu izletiti, a zvijezdice cijeli dan gledam 🤩

Vaki
    17. Veljača 2020. 15:19

Meni se to isto dogodilo sa sikama jer su mi sestre rekle neka ga ne budim za hranjenje jer se i on namučio kad je izlazio kroz poro. kanal. Od drugog dana je sve bilo super jer je počeo papati i buditi se sam kad mu je trebala cica. Nakon 3 dana je imao veću težinu nego kod poroda. Tada nisam uopće razmišljala o tome da bi se uopće mogao pojaviti problem oko dojenja, a sad se molim da sve prođe bezbrižno kao i s prvim. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    17. Veljača 2020. 15:23

Skoljka - 36.tt veliš!? Ja već sad ne mogu ništa. Jučer sam jedva podrezala nokte, uspuhala sam se kao da sam bila u rudniku...
    Lilypie - baš divne vijesti! Još samo da se počnete čuvati i maziti... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• meddleO407
    17. Veljača 2020. 15:54

Bok cure, kako ste? Jel pripremate polako 😁
    Ja oprala sve za rodilište, na kraju odlučila sve stavit u kofer baš me briga koliki je. Danas je lijepo pa sam ga stavila van na luftanje. Sutra možda to onda i složim, nemam šta puno čekat. Stigao mi je kinderbet, složili ga, baš je lijep, za 400 kn iz ikee, evo stvarno nemam zamjerke. Stavila sam madrac, nepropusnu podlogu, ali plahte ne mogu oprati jer pogodite - majstor dolje radi. Baš sad kad meni gori pod petama da to sve riješim 🙄 bez komentara.
    Sutra idem u bolnicu na prvi pregled. Držite mi fige da sve dobro prodje! Inače jedva sam se danas nekako obrijala, sramota me ići zarasla😶

Jahanara
    17. Veljača 2020. 16:39

Lilypie bas je lijepo citati tako divne vijesti😃 lijepa su im imena🥰
    .
    Sagi lijepa spavacica i pidzama. Moram se zaletit do BIH kupit onakvu sa ogrtacem kao sto je Skoljka uzela.
    .
    Skoljka privedi poslove kraju i odmaraj do kraja😉
    Bome ja ni sada ne mogu puno toga ili se bas jako umorim. Prala sam pod u subotu i umirala sam od bolova u ledjima cijelo popodne i noc. A frajer me toliko udarao nisko i toliko je bilo neugodno da sam mislila da cu se poroditi.

Jahanara
    17. Veljača 2020. 16:43

Meddle meni je vec sada sredivanje postalo problem. Sve napamet radim. Malo epilatorom, malo britvicom. Sinoc muz pomagao. Za drugi pregled necu uopce moci sama... a i mene sramota ici zarasla☺️ 
    Sretno na pregledu sutra!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.