Ako se dobro sjecam na papiru sa pregleda je pisalo ako mi tlak bude 130 da odmah idem na hitnu. Sta uzrokuje taj tlak?
Bas sam htjela pitat kako su Laluna Lilylipie i njihove bebice?
Ako se dobro sjecam na papiru sa pregleda je pisalo ako mi tlak bude 130 da odmah idem na hitnu. Sta uzrokuje taj tlak?
Bas sam htjela pitat kako su Laluna Lilylipie i njihove bebice?
Jel mozda imas proteine u urinu? Meni je rekla da moram 3x dnevno kontrolitat tlak otkad mi pokazala trakica pozitivne proteine ali ona najblaza kolicina. Kad si iduci put na pregledu, mozda we vidimo? Meni je 26.2
https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png
Prosli tjedan nisam imala, ali svaki put me pita za tlak, meni uvijek nizak. 19.2. mi je kontrola, radit ce mi bris na streptokok i vag pregled.
Starija je jučer izašla iz inkubatora a mladju će ostaviti još dan dva na promatranju. Hvala Bogu sve je u redu s obje.
Sad se trenutno patim s izdajanjem i masiranjem dojki 😁
Tvrde su i bolne i bas ih treba stiskati 😢
Čini mi se da cijeli dan samo to radim.
Danas idem prvi put uzeti stariju u naručje pa sam sva uzbudjena 💞
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Starija je jučer izašla iz inkubatora a mladju će ostaviti još dan dva na promatranju. Hvala Bogu sve je u redu s obje.
Slatkice male, imena su im prekrasna 😍
Jel koristis nesto za dojke, ili samo masaza i izdajanje. Vidjela sam da preporucuju svjezi kupus da omeksaju.
Svjezi kupus ce donekle pomoci ali bitna je masaza i razbijanje cvorica, jednom kad se usemite u dojenje iti ce lakse, kvrzice i zastoj nastaje zbog nepravilnog nacina izdajanja/ sisanja, u tvom slucaju izdajanja.
To funkcionira na principu ponuda/ potraznja, znaci koliko mlijeka se stvori mora se i izdojiti/ posisasati, u protivnom ostaje to mlijeko u dojci i pravi zastoj jer novo nadolazi
Ali ne brini, 99% mama barem jednom ima pojavu toga, bitno je ne odustati. Biti ce Vam lakse kada krenu sisati, one su bolje i od izdajalice i rucnog izdajanja, samo mjenjajte polozaje za dojenje kako bi iz svakog dijela dojke bilo povuceno lakse ( normalan polozaj, polozaj obrnute lopte) Drzim fige da uspijete, i predivna imena🥰
It’s a baby boy💙
Uzivajte, bitno da je sve uredu i da ide na bolje 🥰🥰
Meni su pomagali topli oblozi i nakon toga masiranje/razbijanje kvrzica i bilo je lakse, ali je bolilo dok ih nismo sve izmasirali uhh, sretno
Baš sam se nasmijala na ovo starija i mlađa 😊😊💞
Bitno da su obje dobro!
A ovo sa sisama nas sve čeka 🙈 baš me strah toga..kako pratim i zimske bebe, bome večina njih se bori sa sisama..
Lilypie uživaj 🥰 nadam se da će ti princeze uskoro riješit problem s dojkama 😉
.
Ako nekoj treba spavaćica il pidžama za bolnicu, ima sad u Intersparu za trudnice i dojilje.
Ja sam baš bila i uzela si.
https://ibb.co/3h2ppR2
Pidžama 80, spavaćica 60 kn.
Baš sam se mučila s pronalaskom pidžame s kratkim rukavima i dugim hlačama, a i spavaćicom koja dođe do koljena, sve su mi inače ko minice 🙊
Sortiraj odgovore
Najstariji