Evo ti slikica, nemam vrecicu ovo su jedini preostali, ali vrecica je isto zelena. Mislim da su neke cure cak spominjale da im je i manje muka od ovih bombona. Pa eto 2 u 1 ako pomogne 😊
Happy, da ti nije do obilnog iscjedka? Ja ga stalno imam, nikud bez dnevnog uloška 🙄
Nemam pojma kaj je 🤭 kad neznam razliku. Pratila bum malo, mozda kak u polusnu idem na wc mozda se dobro ne obrisem.. Bum pratila danas, necu se sekirat 😜
Možda se oznojiš kao i ja preko noći pa su ti zato mokre i gačice. 😁
Hehehe imam mokre snove 🤣🤣🤣🤣.... Sad kroz dan nema nis pa moguce da meni u snu pobjegne 😜
https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png
Ja sam kupila te podloge u Primi. Ne šuškaju i nisu plastične, a upijaju sve i ne propuštaju. Već sam pisala da sam ih skupo platila, ali su mi super. Izgledaju kao obične plahte, zato sam ih za probu prelila vodom jer sam mislila da će ziher propustiti tekućinu.
Hvala za savjete oko kašlja. Probat ću i sa čajem bijelog sljeza jer on nije sladak. Potražite ću i bombone.
Sirup islandskog lišaja pije i moj mali i uvijek mu je pomogao. Ima neki dodatak naranče pa fino miriše, ali meni je muka od njega.
Imas s dodatkom narance,s jagodom,i obicni..
Uzmi taj obicni bez dodataka. Ja taj pijem..i klincima taj dajem jer mi se ovi s dodacima cine slabijima!
Happy, da ti nije do obilnog iscjedka? Ja ga stalno imam, nikud bez dnevnog uloška 🙄
Nemam pojma kaj je 🤭 kad neznam razliku. Pratila bum malo, mozda kak u polusnu idem na wc mozda se dobro ne obrisem.. Bum pratila danas, necu se sekirat 😜
Možda se oznojiš kao i ja preko noći pa su ti zato mokre i gačice. 😁
Hehehe imam mokre snove 🤣🤣🤣🤣…. Sad kroz dan nema nis pa moguce da meni u snu pobjegne 😜
I ja sam ti popisanka. Iscjedak+ja se zbilja znam upisat kad kihnem..zakasljam se..
Mickey,sutra javim sto je s kozicama,kod nas su se zakomplicirale stvari. Sutra je kontrola pa cemo vidjet.
Joooj da se malo zalim 🙈
Do sad su me mucile kontrakcije s vremena na vrijeme.
A od danas, svasta mi se sastalo. Prvo je pocelo sa trnenjem nogu, posebno stopala. Tenisice tjesne, carape se urezale u kozu. Onda cijeli dan vidim zvjezdice al sam se normalno osjecala. Nemogu normalno sjedit jer imam osjecaj da je stomak otisao na dole bas mi stisce noge, moram se raskoraciti jako. Onda su poceli i listovi trnuti. Nemogu vjetar ispustiti jer unutra ko da ce mi sr sve saspranut, pipi boli jedva piskim. Maloprije izmjerim tlak 128/70, inace meni max 110 bude. Evo sad jedva tipkam, prsti me zatezu.
Evo usla u termin i pocele trudnicke tegobe 🙉
Uhvatila me prpa pa sam maloprije stavila turu robice da se pere 😂
Skoljka bas ja hjela pitati kakve ste vi ostale sa tlakom oko mojih tjedana, meni je do sada stalno tako bio 105/75, a juce i danas oko 120/80 pa me isto pocela malo trta vatat, natecenost zasad stvarno samo mrvicu, ali sinoc mi neka malo slabost dosla. Stvarno kao da nas sve nesto upozorava kako se priblizavamo. Ja stavila isto masinu robice i veceg broja jer sve se mislim da ce ovo prvo zacas prerast pa nek je i to spremno 😂
Školjka i Mellorine pridružujem se ekipi "višeg" tlaka..inače mi bude 100/60, a od petka oko 120/80 (za mene ne to povišeni).. stopala mi navečer malo nateknu..ne primjeti se jako, ali tijesna mi koža bude..tako i prsti na rukama..
Bome još malo..mi smo među prvima na listi..bit će zanimljivo kroz dva-tri tjedna 🤪🙈
Lilypie kako ste vas tri gracije?? Jel mišice lijepo papaju? Maknuli ih iz inkubatora? 💛♥️
Jeiii ima nas popisanki 😜.... Izgleda da je od ovog ludog vremena, i meni tlak inace nizi, a zadnja 3 dana preko 120... Ja sam primjetila da mi i puls dosta ubrzan.
https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji