Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mom
    16. Veljača 2020. 08:00

Meni frendica nahvalila Violetu pa ću s njima probati. Ja sam čula pak da nije dobro mijenjati pelene zbog bebe, zbog kože, ne znam je li to baš tako. A svejedno ne bi sve redom isprobavala ako joj Violeta bude ok. Frendica kaže da je to solidna pelena, u rangu Pampersa a nije skupa kao Pampers. 

16. Veljača 2020. 08:24

Jutroo☕
    Mommy to da ti je frendica rekla za adaptirano mlijeko bi mi bilo jasno jer se ono ne mijenja precesto, ali da nemjenjas pelene ako vidis da bebi ne odgovaraju mi bas nema puno smisla. Pogotovo bas za kozu jer ako je koza osjetljiva onda tek moras naci koje ce joj odgovarati. A uglavnom ako je atopijski dermatitis u pitanju uglavnom uzimaju ppc pelene.

skoljka
    16. Veljača 2020. 09:58

Jutro curke... 
    Vi koje ste pred termine jel imate namjeru na madrac ispod sebe stavljati onu podlogu za prematanje za svaki slucaj ako bi vodenjak pukao u krevetu 🙈😂🙉
    Meni zao da unistim madrac jer je stvarno bio skup, jos sam sve neki dan skidala i prala, pa sam stavila tu podlogu ispod sebe, al to potparava uzas, sva budem mokra ujutro 😐

Boa35
    16. Veljača 2020. 10:19

skoljka

Jutro curke…
    Vi koje ste pred termine jel imate namjeru na madrac ispod sebe stavljati onu podlogu za prematanje za svaki slucaj ako bi vodenjak pukao u krevetu 🙈😂🙉
    Meni zao da unistim madrac jer je stvarno bio skup, jos sam sve neki dan skidala i prala, pa sam stavila tu podlogu ispod sebe, al to potparava uzas, sva budem mokra ujutro 😐

Nisam o tome ni razmišljala.. ali koja je
     vjerojatnost da mi vodenjak pukne kad ležim ili da uopće pukne..znam da nekim curama je curkalo lagano (nije bilo onog kao što gledamo na filmu).. 🤷 možda ti uopće ne puke.. ne znam.. 
    Meni je iovak vruće spavati, cirkulacija mi je na najjače..a inače sam užasno zimogrozna..

• meddleO407
    16. Veljača 2020. 11:01

Školjka, baš sam razmišljala o toj nepropusnoj podlozi ali za kinderbet, kupila sam u ikei, ali pitam se hoće li se beba isto preznojavati na tome, ne znam da ju stavim ili ne🤔

Vaki
    16. Veljača 2020. 11:35

Ja imam zaštitne navlake na svim madracima i na to normalno stavim plahte. Nije mi ništa toplije s njima. 🙄
    Madraci su zato svi očuvani. Mali je lani povratio 2 puta u različitim sobama, ziher bi se upilo da nije bilo zaštite.
    Mi u rodilištu predajemo paket pelena, maramice i kremu za guzu sestrama, a one to onda stave u ona kolica/košare u kojima je vaša beba. Gore napišu ime djeteta. Ja sam uzela (prije 5 god. nulu, nemam pojma zašto, pa su moje pelene dale drugoj bebici jer je mom pola guze virilo iz pelene). 😁

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Majuska
    16. Veljača 2020. 11:52

Vaki  hahaha ovo je bas slatko kak je pola guze virilo 😂
    Cure jel normalno da me toliko leda bole tocnije koda me rebrs bole al iza ...nemogu uopce sjediti normalno a ni dugo ?

Vaki
    16. Veljača 2020. 11:59

Majuska - meni se to zna događati onako periodično pa onda ne znam bih li sjedila ili stajala na poslu jer mi je koma jedno i drugo. 
    Srećom, ovo će mi biti zadnji tjedan na poslu prije porodiljnog pa ću više ležati. Mada mi ni to više ne odgovara jer me bole kukovi ili rebra, ali sprijeda. 😋

🤞❤️🙏

Vaki
    16. Veljača 2020. 12:25

Dobila sam bijeli sljez protiv kašlja, a to je toliko slatko da mi se bljuje. Čitala sam da se mogu mnogi sirupi na biljnoj bazi, ali ženice u našoj ljekarni ne preporučaju ništa osim ovog što su mi dale. Imate vi kakvih iskustava što bih još mogla protiv suhog kašlja, a da je prirodno i ne previše slatko? Temp. više nemam, trajala je samo 1 dan. 

🤞❤️🙏

MickeyMouse
    16. Veljača 2020. 12:37

Vaki mi doma djeci pravimo sirup od lovora, al nisam sigurna jel se može taj sirup u trudnoći. Drugo sto mi pada napamet je prženi šećer i mlijeko ali i to je slatko dosta. Jesi dobila bijeli sljez sirup? Ima i čaj koji se kuha od korijena bijelog sljeza, možda bi ti to bilo bolje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.