Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    16. Veljača 2020. 12:39

Karla89

skoljka

Jutro curke…
    Vi koje ste pred termine jel imate namjeru na madrac ispod sebe stavljati onu podlogu za prematanje za svaki slucaj ako bi vodenjak pukao u krevetu 🙈😂🙉
    Meni zao da unistim madrac jer je stvarno bio skup, jos sam sve neki dan skidala i prala, pa sam stavila tu podlogu ispod sebe, al to potparava uzas, sva budem mokra ujutro 😐

Nisam o tome ni razmišljala.. ali koja je
    vjerojatnost da mi vodenjak pukne kad ležim ili da uopće pukne..znam da nekim curama je curkalo lagano (nije bilo onog kao što gledamo na filmu).. 🤷 možda ti uopće ne puke.. ne znam..
    Meni je iovak vruće spavati, cirkulacija mi je na najjače..a inače sam užasno zimogrozna..

😂😂😂😂😂😂
    Ocito previse gledam filmove, al reko bolje sprijeciti. Joj i meni je vruce, ja sam stalno otkrivena, preko stomaka i gore se malo pokrijem a dole sve otkriveno, jos u spavacici, ona se digne do struka, ko da gola spavam.
    Medleo ma nisam mislila na te nepropusne za madrace, ne bi trebalo da se preko njih potparava. Nego na ove sto se bebe na njima presvlace, jednokratne, mozda sam pogreano napisala. Ja sam isto kupila tu za madrac bebin tu nepropusnu plahtu, nadam se da sr nece potparavat.
    Vaki u kojem si ducanu kupila te zastitne plahte? 

skoljka
    16. Veljača 2020. 12:41

Vaki samo slatko i pomaze za suhi kasalj 🤷🏻‍♀️

Mom
    16. Veljača 2020. 12:50

Mellorine

Jutroo☕
    Mommy to da ti je frendica rekla za adaptirano mlijeko bi mi bilo jasno jer se ono ne mijenja precesto, ali da nemjenjas pelene ako vidis da bebi ne odgovaraju mi bas nema puno smisla. Pogotovo bas za kozu jer ako je koza osjetljiva onda tek moras naci koje ce joj odgovarati. A uglavnom ako je atopijski dermatitis u pitanju uglavnom uzimaju ppc pelene.

Krivo si me shvatila, frendica koristi i preporuča Violetu, ne da mi je onda rekla da isključivo to kupujem. 😆
    A ja sam čitala negdje da nije dobro stalno saltati pelene, danas jedna, sutra druge, prekosutra trece već ako bebi pasu neke, te i koristiš i bok. Promjena može izazvati reakciju ako bebi pelene ne odgovaraju. 

happyivy
    16. Veljača 2020. 13:06

skoljka

happyivy

skoljka

Oooo grizli hvala na tako iscrpnom odgovoru i podjeljenom iskustvu. Puno znaci kad netko napise nesto sa iskustvom. Znaci Violetu da ostavim zadnje jer su najvece. Ako citas imam jos jedno pitanje. Dane poslije poroda u bolnici jel se stignu promjeniti dvije tri spavacice onako kako planiramo prije poroda pa pakiramo torbu, ili se to svede na dvije jer nemas volje niti za sta? Maloprije sam peglala spavacice i donje dijelove i potkosulje, gledam imam 4 presvlake ne racunajuci onu za porod, pa neznam jel ima smisla sve to nositi. Ne zauzima mi puno mjesta, al da se ne povlaci po koferu ako nema potrebe.

Posto i ti radas na Duhu, rekla nam babica na trudnickom da si ako dolaziml radat od cetvrtka do nedjelje svakako ponesemo spavacicu(jer ostanu bez cistih do ponedjeljka), moze bit duza majca koju nam nije zao bacit jer kao posle vise nije bas za upotrebu, a za ostale dane da imaju oni svojih spavacica.

Stvarno, sta se gore dobije i za radjaonu i za ostale dane ( ako trenutno imaju) . To mi je prva info, svugdje sam citala da se kod njih ne dobije da moras imati sve svoje.

Koliko sam skuzila samo za radaonu jer inace to imaju ali kao pred kraj tjedna ostanu bez cistih, a valjda servis koji im pere ne radi. 

Curke, ja neznam dal sam popisanka ili nes drugo al ja se ujutro probudim s mokrim gacicama a i kroz dan mi bude povremeno. Sad ne znam jel se ne obrisem dobro ili mi mala najasi na mjehur sto ju stalno osjetim kak si ga namjesta ko jastuk. Ne zelim ni mislit na 3 opciju jer sam jednom vec bila na hitnoj zbig sumnje na plodnu vodu al hvala Bogu bilo je do mjehura. Ima jos koja popisanka? 

https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png

• meddleO407
    16. Veljača 2020. 13:48

Happy, da ti nije do obilnog iscjedka? Ja ga stalno imam, nikud bez dnevnog uloška 🙄

happyivy
    16. Veljača 2020. 14:01

meddleO407

Happy, da ti nije do obilnog iscjedka? Ja ga stalno imam, nikud bez dnevnog uloška 🙄

Nemam pojma kaj je 🤭 kad neznam razliku. Pratila bum malo, mozda kak u polusnu idem na wc mozda se dobro ne obrisem.. Bum pratila danas, necu se sekirat 😜

https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png

16. Veljača 2020. 14:08

Skoljka to sam se i ja pitala bil kako zastitila madrac pred kraj, ali kako se mala nedavno odvikavala od pelena na popodnevnom spavanju na kojem inace nikad ne pisa se zapisala u nasem krevetu premda sam stavila deku ispod nje nisam tila tu suskavu podlogu da je nebudi. Tako da ionako ce madrac nakon njih dvije biti za otpis, necu se jos s tim opterecivati, eventualno mozda bi se moglo u kemijsko odnesti jer je ta navlaka na patent od madraca. A meni inace u bolnici od tih podloga bilo uzasno vruce i sva bi se preznojila tako da se sad zelim naspavati dok jos mogu 🙈 za bebu imam kao nepromocivu plahticu i prva mi se nije znojila sad cemo vidjeti oce li i bebi odgovarati.
    Mommy ma sve ok, ali svejedno moras isprobati vise vrsta da znas koje bebi pasu 😀 ppc su meni super za pocetak, ali skupe da bi ih koristila do kraja dok dijete nosi pelene, ali najbolje ces sama sve vidjeti ja ti samo moje iskustvo govorim 😊
    Vaki meni su super oni bomboni od eukaliptusa kad god je tako nadrazajni kasalj, oni zeleni sto imaju + na sebi 😊

• monalisa
    16. Veljača 2020. 14:26

Pozdrav, netko je pitao za sirup protiv kaslja, mi pijemo sirup islandskog lisaja, smije se piti u trudnoci meni pomaze, a i mojoj curici tak da moja preporuka 🙂

Vaki
    16. Veljača 2020. 15:17

Ja sam kupila te podloge u Primi. Ne šuškaju i nisu plastične, a upijaju sve i ne propuštaju. Već sam pisala da sam ih skupo platila, ali su mi super. Izgledaju kao obične plahte, zato sam ih za probu prelila vodom jer sam mislila da će ziher propustiti tekućinu. 
    Hvala za savjete oko kašlja. Probat ću i sa čajem bijelog sljeza jer on nije sladak. Potražite ću i bombone. 
    Sirup islandskog lišaja pije i moj mali i uvijek mu je pomogao. Ima neki dodatak naranče pa fino miriše, ali meni je muka od njega. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    16. Veljača 2020. 15:19

happyivy

meddleO407

Nemam pojma kaj je 🤭 kad neznam razliku. Pratila bum malo, mozda kak u polusnu idem na wc mozda se dobro ne obrisem.. Bum pratila danas, necu se sekirat 😜

Možda se oznojiš kao i ja preko noći pa su ti zato mokre i gačice. 😁

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.