Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    15. Veljača 2020. 18:33

Oooo grizli hvala na tako iscrpnom odgovoru i podjeljenom iskustvu. Puno znaci kad netko napise nesto sa iskustvom. Znaci Violetu da ostavim zadnje jer su najvece. Ako citas imam jos jedno pitanje. Dane poslije poroda u bolnici jel se stignu promjeniti dvije tri spavacice onako kako planiramo prije poroda pa pakiramo torbu, ili se to svede na dvije jer nemas volje niti za sta? Maloprije sam peglala spavacice i donje dijelove i potkosulje, gledam imam 4 presvlake ne racunajuci onu za porod, pa neznam jel ima smisla sve to nositi. Ne zauzima mi puno mjesta, al da se ne povlaci po koferu ako nema potrebe. 

skoljka
    15. Veljača 2020. 21:04

Mellorine

E da ja sve razmisljam otici u dm i pitati da li se taj paket moze ranije uzeti jer bih ionako jos pelena uzimala i jos nekih stvari (dude, jastucici za dojenje se dobiju gratis) sto imaju kuponi za njih, a kad rodim nije bas da ce mi se dati odmah ici u dm po to. Zna li netko mozda vec da li se to moze unaprijed uzeti?

I mene ovo zanima 🤔

• Minnie255
    15. Veljača 2020. 21:20

Da javite i nama kad saznate za to iz dm-a...😍ja sam danas u mani isto isla kupovati stvari za babinje neko i poklon nasla sam oreslatku bundicu za curice 80 broj za jesen pre pre medena je...bila je 160 kuna a sada 44 tako nesto...

Boa35
    15. Veljača 2020. 21:31

skoljka

Oooo grizli hvala na tako iscrpnom odgovoru i podjeljenom iskustvu. Puno znaci kad netko napise nesto sa iskustvom. Znaci Violetu da ostavim zadnje jer su najvece. Ako citas imam jos jedno pitanje. Dane poslije poroda u bolnici jel se stignu promjeniti dvije tri spavacice onako kako planiramo prije poroda pa pakiramo torbu, ili se to svede na dvije jer nemas volje niti za sta? Maloprije sam peglala spavacice i donje dijelove i potkosulje, gledam imam 4 presvlake ne racunajuci onu za porod, pa neznam jel ima smisla sve to nositi. Ne zauzima mi puno mjesta, al da se ne povlaci po koferu ako nema potrebe.

Ja ne mislim toliko nositi, stavila sam dvije spavaćice + jedna pidžama i dvije potkošulje.. 
    Imam još dvije spavaćice koje ću ostaviti doma, pa ako će mi trebati muž mi donese..iovak će nosit zmazane doma..samo mu ostavi da zna gdje je to 😆 moj se ne snalazi u mojem ormaru, pa tko zna kaj bi mi donio  🙈😆
    Grizli hvala na recenziji za pelene! 😘
    Onda neću ni uzimat iz mullera uopće..radije kupim babylove paket više.. vidjela sam i na zimskim da je nekoliko cura pisalo da im nisu nešto te.. 

MickeyMouse
    15. Veljača 2020. 21:41

Hej žene! 
    Skoljka ponesi si da imas za svaki dan po jednu, al pripremi da ti ponese muž ak bude trebalo još. Ja ću tak, zadnji put mi je trebalo i vise, ali bila je sredina kolovoza, mislim da mi 17 spavaćica ne bi bilo dosta. 🤷🏼‍♀️
    Mellorine koji ulov, wow! 🤤 možda i stignem baciti oko dok traje akcija, al daleko mi Mana.
    Skoljka ja koristim PPC sa malom sada, uvijek ima akcija 2+1, a i najbolje su mi se pokazale, al to sto kaže Mellorine, ne kupujem ih vise Mulleru, kao da su drugačije. 
    Ja sam i danas radila, i još ne znam hoću li sve stići. Još dva tjedna pa porodiljni. Ne mogu stvarno vise, sve me boli, od prepona do leđa, ma sve. Gegam se i samo jaucem 😂
    Ali sa kozicama smo pri kraju tako da me to čini sretnom! Maja kak tvoj mali? 

happyivy
    15. Veljača 2020. 22:24

skoljka

Posto i ti radas na Duhu, rekla nam babica na trudnickom da si ako dolaziml radat od cetvrtka do nedjelje svakako ponesemo spavacicu(jer ostanu bez cistih do ponedjeljka), moze bit duza majca koju nam nije zao bacit jer kao posle vise nije bas za upotrebu, a za ostale dane da imaju oni svojih spavacica. 

https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png

skoljka
    15. Veljača 2020. 22:45

happyivy

skoljka

Posto i ti radas na Duhu, rekla nam babica na trudnickom da si ako dolaziml radat od cetvrtka do nedjelje svakako ponesemo spavacicu(jer ostanu bez cistih do ponedjeljka), moze bit duza majca koju nam nije zao bacit jer kao posle vise nije bas za upotrebu, a za ostale dane da imaju oni svojih spavacica.

Stvarno, sta se gore dobije i za radjaonu i za ostale dane ( ako trenutno imaju) . To mi je prva info, svugdje sam citala da se kod njih ne dobije da moras imati sve svoje. 

Grizli
    16. Veljača 2020. 00:18

Za paket u dm-u nw daju unprijed. Ja pitala u 3 razlicita. Meni je mm nakon sto sam rodila otisao po to. Moze bilo ko umjesto vas otici po to samo mu treba vasa kartica prihvacaju i da je slika samo onog barkoda. Moj je imao samo screenshot moje kartice na dm aplikaciji na mobu sto imam. Knjizica ima dosta kupona za višestruke bodove i dobi se gratis kutija jastucica za cice.
    Skolja za spavacicu ja sam svaki dan obukla drugu. Imala sam 3 svoje, a muzu sam pustila jos doma ako bude trebalo. A ispod spavacice sam imala potkosulje za dojenje, grudnjak nisam ni nosila. Spavacice u Devicu kupila za 60-tak kn. Uostalom ako ce ti muz dolaziti u posjete moze ti donjet ako ti zafali. Mi nismo u rodilistu imali njihovo za sebe nista, za bebe su sve dali oni. Ovisi o rodilistu. 

neverland
    16. Veljača 2020. 01:22

Lilypie, kako mi je pomaknuo post!!! ČESTITAM NA CURKAMA!  ☺️☺️ nadam se da je sve ok i da si ih uspjela dojiti. Hoćeš im izdajati ili ih baš možeš primiti da sisaju?

[left]Cure, dobrodošle u klub pi**obolje 😁
    [/left]
    [left]Ja sam jučer dovršila svoju torbu za rodiliste i ruksak za radaonu. Krenula sam neki dan i onda sam skuzila da pola toga zapravo nemam i morala sam ponovno u kupnju. Najmanje imam odjeće, a najviše ulozaka i tih ostalih pizdarija. A mislila sam da ću imati mjesta u koferu... ugl mozda je rano, ali volim biti spremna.
    [/left]
    [left]Evo popis ako će nekome pomoćI
    [/left]
    https://ibb.co/YkYqQ0R
    https://ibb.co/wBjJRw3

Fever, znaš li možda ako donesemo svoje pelene i maramice, to njima tamo predajemo? Ili mi sami presvlacimo bebe? 

Fever
    16. Veljača 2020. 07:29

Kada su u sobi kod nas sami presvlacimo ( doci ce pokazati ako je netko prvorotka) ja cu ponjeti svoju kremu, vlazne i par pelena, to ce biti kod mene. Nekad se znalo dobiti i od njih al ne riskiram i nosim :-D

It’s a baby boy💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.