Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Minnie255
    15. Veljača 2020. 13:52

Ja mislim da ja imam u trudnoci neku alergiju na vikend😂kad god je vikend mene uzasne kontrakcije krpe po cijeli dan da se ne mogu pomaknit s kauca...odma se prepadnem pa mi jos gore...uzela sam jedan mg direkt pa se nadam da ce se malo smiriti...ako ne uzet cu jedan mali normabel kasnije 🤷🏼Nadam se da cu bit bolje...u utorak me na pregled kod ginicke pa se nadam da cu do tada izdrzat da se ne vozim prije do bolnice 2 sata pa me vrate kuci opet 2 sata nazad...

skoljka
    15. Veljača 2020. 14:10

Vaki 🙈😂😂😂
    Melorine odlican ulov 👍🏻, sve  preslatko
    Minnie 😂🙈 alergija na vikend... Koji si tt? 

skoljka
    15. Veljača 2020. 14:15

Ja sam evo napokon pocela pripremati torbu za rodiliste 🙈, spavacice oprane, na susenju, kad popeglam onda cu sve posloziti u torbu. Kako sam uzela par razlicitih malih pakiranja pelena za probu, otvorila ih da vidim kakve su, vidim svaka svoju velicinu ima iako su sve 2-5kg. Mislila sam za rodiliste ponijeti Ppc, ali mi se ove babylove cine najmanje 🤷🏻‍♀️, sta vi mislite? Evo poslikala sam i sa unutarnje strane da vidite razliku ako neku zanima, ali neznam bas koliko se vidi na slici.

• Minnie255
    15. Veljača 2020. 14:33

skoljka

Vaki 🙈😂😂😂
    Melorine odlican ulov 👍🏻, sve preslatko
    Minnie 😂🙈 alergija na vikend… Koji si tt?

32 plus 4 po uzv,a 33 plus 3 po ZM...joj i ja moram konacno pokupovat zadnje sitnice pelene i sebi stvari za rodiliste...robice imam jos nesto malo za oprati i ispeglati...nego eto da u utorak odem na pregled pa cu bit malo mirnija nadam se da ce sve bit ok

Boa35
    15. Veljača 2020. 14:44

Vaki 😆😆😆
    Mellorine odličan ulov! Do kad je ta akcija? 
    Školjka ja sam stavila u torbu 10kom babylove pelena 2-5kg..još ću kupit lupilu u lidlu i jedne u mulleru..ove pampers neću kupovati, mislim da se one dobiju na poklon u dmu kad se beba rodi..

15. Veljača 2020. 15:00

Karla do 26.2. je akcija u mani 😊
    Skoljka ja da moram nositi pelene ja bih ppc jer su mi one najnjeznije, ja sam npr samo njih kupila za prvi mjesec. Ali to svatko odluci za sebe, nekome pampersice smrde, meni ne, meni su samo miris imale one iz mullera i od njih mi je mala dobila osip tako da njih nikad nisam ni kupovala. Ako vec neznas koje bi slozis paket od svih po nekoliko 😀

sagi
    15. Veljača 2020. 15:08

Vaki 😂🙊😂
    Mellorine super robica 😍
    Minnie nadam se da ubuduće prođe alergija 😂
    Skoljka ja od pelena veličine 1 planiram uzet samo Ppc. 

skoljka
    15. Veljača 2020. 15:21

Ma ja sam uzela ove 4 vrste za isprobati jer sam citala da njih hvale. Za te iz Milera sam na zimskim citala da nisu bas dobre i za iz Plodina. Neznam kakve su iz Bipe, jel netko te probao? Pa i ja sam mislila te Ppc al vidim da cu ove Babylove najmanje, pa reko da se iskoriate dok je bebac najmanji, 🤷🏻‍♀️ neznam nisam pametna 🙈

Grizli
    15. Veljača 2020. 15:57

Skoljka vidim tvoj post o pelenama.... Ja sam stvarno isprobala na svojoj svega pa mozda ti pomogne...svakako bi prvo trosila te dm koje imas jer su zbilja najmanje. 
    Babylove DM - su najmanje i mojoj koja je rodjena mrsavica su jos uvijek super sad ima 3500 gr. Dobro upijaju. Babywell Bipa - dimenzija kako pampers pc, dosta ok su, samo se jako zaljepi onaj cicak sto se kaci pa kod skidanja treba bas dobro potegnut za odljepiti ih. Baby beauty Muller - katastrofa meni osobno, lose upijaju i jedine koje su mi propustile. Koza joj bila dosta vlazna. Chicco - odlicne, manjih dimenzija kao dm-ove, skroz suha joj koza iako satima u njima bila. Violeta - dosta vece, mojoj cak i prevelika 1 je. Dodje joj do pol ledja i trbuha, al inace su dobre. Huggies - ok su, uze kao dm-ove, al duge kao violeta. Pampers pc - super upijaju, al miris nakon sta se sta se natope mokracom je meni uzasan ko u china shopu. Lupilu lidl - dobre su, al su mrvu vece recimo kao Violeta. Pampers pc mli paket od 28 kom ja mislim se dobi u dm. Ako se prijavite na lupilu.hr stranicu na newsletter svakog 15. u mjesecu dobite 1 kupon sa dobrim popustom na nešto za bebe u lidlu. Sad je 20% na jednokratne podloge recimo koje su odlicne, dok konzumove su ocajne. Kao i blazinice lumpi iz konzuma su strašno lose, cufaju se i raspadaju, zaljepe se za kožu ako je mokra. 

15. Veljača 2020. 17:17

E da ja sve razmisljam otici u dm i pitati da li se taj paket moze ranije uzeti jer bih ionako jos pelena uzimala i jos nekih stvari (dude, jastucici za dojenje se dobiju gratis) sto imaju kuponi za njih, a kad rodim nije bas da ce mi se dati odmah ici u dm po to. Zna li netko mozda vec da li se to moze unaprijed uzeti?
    Grizli ti si ih stvarno puno isprobala, e a ja sam cak primjetila da su mi npr drugacije pampersice iz dm-a i jednom kad mi je mama uzela u kauflandu, iz dm-a su puno bolje bile sad neznam ima li to kakve veze i za miris. Ja i moji nikad nismo takvi miris osjetili, a kod otih iz mullera se bas osjetilo tako kineski sto kazes. Uglavnom ja cu prvo ppc pa obicne pampersice, onda babylove ili puffies pa babybest iz plodina. Tako sam sa starijom pa je i sada plan, ali nemora znaciti da ce joj tako odgovarati, vidjet cemo 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.