Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Veljača 2020. 17:52

Karla89

malina08

Cestitam na uspjesnom oggt testu!
    Meni je majka jutros ulovila haljine u kauflandu pa cu nakon posla ici skicnuti da vidim je li cemu to :)

Imam pitanje u vezi porodiljnog:
    Ginekolog me šalje na porodiljni 04.04. (to je subota), Od- 01.04 - 03.04. cu biti na komplikacijama.
    Po tome ce mi otvoriti porodiljni 06.04. (ponedjeljak) E sad glavno pitanje, da li tete na zdravstvenom mi budu pisale 5 dana komplikacija ili samo 3 dana?
    Tj. da li gledaju broj radnih dana u travnju kad rade obracun ili?

Ne, otvorit će ti porodiljni s 4.4. nema veze što je subota.. i onda imaš 3 dana komplikacije!
    Ja sam sad bila od 3.2.-8.2.na komplikacijama i od 9.2.ki krenuo porodiljni (onih 45dana prije termina)..tako mi i piše na doznakama..a nedjelja bila..

Hvala ti!:)

• monalisa
    13. Veljača 2020. 17:55

Maja 3

monalisa

Cure evo i mene od doktora ali ne gin 😔😔😔
    Imam tesko upalu grla koja je presla na bronhe i rekla mi je da sam na vrijeme dosla da mi ne prejde na upalu pluca, dobila antibiotik i rekla mi da se ne moram bojati za bebu da je siguran za popiti, luda sam i tuzna totalno stim da mi i kcer gripu vuce vec 6 dana od temp kasljanja nespavanja uzas katastrofa, jel koja od vas pila moze iskustva?

Po meni ti je bolje popiti nego preispitivati odluke doktora! Neznam kakvo iskustvo trazis,nisi napisala koji pijes. Evo ja imam upalu pluca,i vjeruj da ro ne zelis imat!
    Pijem 2 antibiotika,klavocin,i za ovog drugog neznam kako se zove..nekako s A..jacine sumameda 3 tablete.
    Na kraj pameti mi je bilo da razmisljam ocu ili necu pit. Ako nike tebi dobro,sigurno nije ni bebici..tako ja mislim.

Amoksicilina mi je dala, nisam ni mislila da ga nebudem popila, ali me zanimalo kakvo vi iskustvo imate ipak mi nije svejedno

My baby
    13. Veljača 2020. 18:00

Tina1803 hvala 🤗
    Monalisa nemas brige ja sam proslu trudnocu zavrsila s gripom dva tjedna i upalom sinusa,trosila antibiotik,poslije tog urinoinfekt pa antibiotik i sve je bilo ok :).Mene bi bilo frka vise popit ove neke stvari za prehladu u trudnoci nego antibiotik.provjereno ne steti trudnoci a tebi se moze zakomplicirat svasta.

• monalisa
    13. Veljača 2020. 18:05

My baby

Tina1803 hvala 🤗
    Monalisa nemas brige ja sam proslu trudnocu zavrsila s gripom dva tjedna i upalom sinusa,trosila antibiotik,poslije tog urinoinfekt pa antibiotik i sve je bilo ok :).Mene bi bilo frka vise popit ove neke stvari za prehladu u trudnoci nego antibiotik.provjereno ne steti trudnoci a tebi se moze zakomplicirat svasta.

Ajd super onda, ovo me barem malo utjesi, nadam se da bude sve dobro 🙂

My baby
    13. Veljača 2020. 18:11

Monalisa ma bit ce sve ok nemas brige ne bi ti dali da pijes nesto sto ne smijes.tako da nemoj se brinuti,bitno da ozdravis i da se bolje osjecas radi bebice

13. Veljača 2020. 19:54

Ajme bome vas je dosta svasta nesto smotalo 😳 pa valjda najgore ovo u trudnoci biti bolestan i jos ko ima klince, a i oni bolesni. Zelim vam svima da sto prije ozdravite. Ja citavu zimu pijem caj sa zlicom meda ujutro pa se sve nadam da mi je i to malo ojacalo imunitet, malo me grlo bilo bolilo, ali sve ostalo zasad izbjegavam i nadam se da ce tako ostati. Danas me pocelo malo probadati kod trtice, valjda kad sjednem nekako cudno nemam pojma, al nesmim se previse zaliti kad sam do ovih tjedana izdrzala skoro bez icega moralo je jednom poceti. I da sinoc opet budna od ko zna kad eto to me zeza svako tolko.

My baby
    13. Veljača 2020. 19:55

Tina1803 bila sam kod nje i dala mi je uputnicu za endokrinologa i dobila sam nalaz,zvala sam svoju ginekologicu privat i ona kaze da mi je na granici da mozda dobijem pola tablete za terapiju.tsh mi je bio 4,68

My baby
    13. Veljača 2020. 19:56

I curke moja glukoza poslije ogtt testa je bila 4.3 mogu i ja kekse i kolace 🤗

Tina1803
    13. Veljača 2020. 19:58

My baby

Tina1803bila sam kod nje i dala mi je uputnicu za endokrinologa i dobila sam nalaz,zvala sam svoju ginekologicu privat i ona kaze da mi je na granici da mozda dobijem pola tablete za terapiju.tsh mi je bio 4,68

Da, dat ce ti terapiju sigurno jer bi ti tsh trebao biti niži...kažu da je u trudnoći idealan od 2 - 2.5
    Ali ti ces vjerojatno to piti u trudnoći samo i onda ćeš malo pratiti poslije i ako bude oke prestati s terapijom tako da sve 5 😊

skoljka
    13. Veljača 2020. 20:03

monalisa

Maja 3

monalisa

Cure evo i mene od doktora ali ne gin 😔😔😔
    Imam tesko upalu grla koja je presla na bronhe i rekla mi je da sam na vrijeme dosla da mi ne prejde na upalu pluca, dobila antibiotik i rekla mi da se ne moram bojati za bebu da je siguran za popiti, luda sam i tuzna totalno stim da mi i kcer gripu vuce vec 6 dana od temp kasljanja nespavanja uzas katastrofa, jel koja od vas pila moze iskustva?

Po meni ti je bolje popiti nego preispitivati odluke doktora! Neznam kakvo iskustvo trazis,nisi napisala koji pijes. Evo ja imam upalu pluca,i vjeruj da ro ne zelis imat!
    Pijem 2 antibiotika,klavocin,i za ovog drugog neznam kako se zove..nekako s A..jacine sumameda 3 tablete.
    Na kraj pameti mi je bilo da razmisljam ocu ili necu pit. Ako nike tebi dobro,sigurno nije ni bebici..tako ja mislim.

Amoksicilina mi je dala, nisam ni mislila da ga nebudem popila, ali me zanimalo kakvo vi iskustvo imate ipak mi nije svejedno

Piča sam i ja antibiotik  u 6om mjesecu teudnoce, upala sinusa itd.. Cini mi se 10 dana. Gim mi je rekla da obavezno  popijem da ne steti bebici, da vise steti ako ne lijecimo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.