Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    happyivy
    13. Veljača 2020. 12:29

O curke moje znam te bolove u preponama, meni krenule s 24 tt i tek se neki dan ublazile. Ja sam pitala doktoricu i rekla je da je to normalno. Ja sam imala dolje osjecaj da mi je kost pipi potrgana a s njom i gornji dio bedara i prepone, cj3l3 noci bi u jakim bolovima bila i onda me jos na to ulovio ishias da se nisam mogla dic. Meni je proslo nakon mj dana. Citala sam puno o tome na netu jer sam mislila da cu izludit i svagdje pise da je normalno al kao ak je prejako da to moze ukazivat na nes sa simfizon pa se kod poroda kao mora pripazit kak se rada. Dizala sam se iz kreveta ko baba od 100god od bolova al kad bi se rashodala bilo bi bolje. Ono kaj sam citala da je dobro kod okretanja u krevetu drzat spojena bedra i koljena i meni definitivno bilo obavezno dizanje s boka. E da i gegala sam se ko pingvin. A jesam se raspisala 🤣😜

https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png

happyivy
    13. Veljača 2020. 12:31

Karla89

happyivy

skoljka

Jahanarabome si ti fit i to bas, ti nemas grama viska 😉
    Majanadam se da ces upalu brzo rijeaiti ljekovima i da nece utjecat na bebicu. Malenom brzo ozdravljenje, bas te sve snaslo 🙁
    MickeyMousesuper za dobar pregled 👍🏻
    Hapyivykako si ti, nejavljas se, jel sve ok, kad je kontrola?
    Vakibrzo ozdravljenje 🤞🏻, eto u dva ducana u Zg su u cudu gledali, da oni to nisu imali.

Mybaby😍🙈 cuva kao moja macka 😊, slatki ste. Probaj izdrzati bez krafni u ovo doba 🙈, opak je bolje da nalaz bude tocniji.

Svaki dan vas citam i bas ste mi gust za razbibrigu, lijepo je imat sva iskustva na jednom mjestu 🤗 ali nikak da nes pametno napisem. Mi krenili jredivat sobicu, kupila jaje i pokusavam dok sam mobilna sve pripremit. Pregled bio 5.2 i sve bilo savrseno, dokica bila prezadovoljna, a iduci 26.2 taman prije rockasa 🤗…
    Ukratko hvala svima na idejama i popisima, sve spremam i iskorostavam 🤗

Zaboravila sam čestitat na urednom pregledu! 💞
    Koji si ti sad tjedan?

Hvala 💞💖, mi smo sada 27+6

happyivy
    13. Veljača 2020. 12:33

Skoljka daj pliz podsjetnik kak stavljam slikice.. Nis jos nije gotovo al u saljen u procesu 😜. 

brankica09
    13. Veljača 2020. 12:42

Skoljka super da si bolje, ma bez brige prepoznat ces kad krene 🤰 jel mi se cini ili ti se spustio trbuh ? 
    Tina kroz nekih 10 tak dana i ja idem radit bris na streptokok i ginekolog mi je napomenuo par puta da ne koristim vaginalete prije , da napomenem malo malo mucim muku s iscjetkom, sa dnevnima mi je jos gore a ovako kao da sam upisana 🤦‍♀️🤷‍♀️ ali ako ti pomazu normalno da neces trpit 🙈 ja vise ne znam sta bi 🤷‍♀️ kao normalno je 🤔
    Sretno na oggt-u 🤞 bravo za dobre ulove 🥰
    Tko god da je pojeo krafnu ljubomorna sam 😋
    U zadnje vrijeme me ulovi muka nakon jela, ne znam zasto 🤔  

brankica09
    13. Veljača 2020. 12:48

Aha i da se pohvalim 🤦‍♀️ ja sam na + 14 i primjecujem da se sad i voda skuplja 🐳🐳🐳 tako da ce biti jos 🙄 

Jahanara
    13. Veljača 2020. 12:49

Sagi odlicna je jakna! I ti si fit trudnica😃
    Bravo za dobar ogtt, sad navali na slatko😉
    I ja imam problema sa pipi🙈 imam osjecaj da je dolje sve oteceno i kad idem piskiti kao da se sva rascvjeta😂 valjda je to normalno.
    Ne spominjite krafne, obozavam ih. Jucer sam 2 pojela😅 

Tina1803
    13. Veljača 2020. 12:54

brankica09

Skoljka super da si bolje, ma bez brige prepoznat ces kad krene 🤰 jel mi se cini ili ti se spustio trbuh ?
    Tina kroz nekih 10 tak dana i ja idem radit bris na streptokok i ginekolog mi je napomenuo par puta da ne koristim vaginalete prije , da napomenem malo malo mucim muku s iscjetkom, sa dnevnima mi je jos gore a ovako kao da sam upisana 🤦‍♀️🤷‍♀️ ali ako ti pomazu normalno da neces trpit 🙈 ja vise ne znam sta bi 🤷‍♀️ kao normalno je 🤔

Jel? Vidis,meni moja ginekologica nista nije rekla za to😡 inace ni ne koristim ove vaginalete cesto nego po potrebi, pa znam stavit jednu tjedno, nekad svaki 2.dan...ovisi...neki dan sam stavila i onda necu vise ako idem u utorak na bris...da nebi rezultati bili pogresni

brankica09
    13. Veljača 2020. 13:03

Tina1803

brankica09

Jel? Vidis,meni moja ginekologica nista nije rekla za to😡 inace ni ne koristim ove vaginalete cesto nego po potrebi, pa znam stavit jednu tjedno, nekad svaki 2.dan…ovisi…neki dan sam stavila i onda necu vise ako idem u utorak na bris…da nebi rezultati bili pogresni

Tako ti je on meni rekao i jos mi je ponovio na odlasku da ne zaboravim 🙈🤷‍♀️

Majuska
    13. Veljača 2020. 13:04

Vidim da spominjete briseve ,ja bila ovaj tijedan i bas mi je bio neugodan pregled ...nekako me bolilo 🙄
    Vrhunac pregleda kad je doktorica pocela vikati na mene da se moram opustiti i da ona nezna kako cu ja roditi jer je radanje 10x gore od briseva .
    Bravo za doktoricu uspjelo joj je prestrasit me 😑

13. Veljača 2020. 13:07

Cestitam na uspjesnom oggt testu!
    Meni je majka jutros ulovila haljine u kauflandu pa cu nakon posla ici skicnuti da vidim je li cemu to :)

Imam pitanje u vezi porodiljnog:
    Ginekolog me šalje na porodiljni 04.04. (to je subota), Od- 01.04 - 03.04. cu biti na komplikacijama.
    Po tome ce mi otvoriti porodiljni 06.04. (ponedjeljak) E sad glavno pitanje, da li tete na zdravstvenom mi budu pisale 5 dana komplikacija ili samo 3 dana?
    Tj. da li gledaju broj radnih dana u travnju kad rade obracun ili?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.