Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fever
    14. Veljača 2020. 08:35

A sad, jel nekoga bole zglobovi na prstima, nisu mi ruke toliko otekle, samo toliko da ne mogu prstenje vise staviti al nista previse.
    Bas me bole ujutto.
    Danas sam malo bolje, grlo vise ne boli samo curi nos i osjecam se kao da me netko pretukao.
    Caj, med, limun, spavanje i puuuno vode  i lupocet po potrebi spasavaju, nemam temp

It’s a baby boy💙

• monalisa
    14. Veljača 2020. 08:40

Fever

A sad, jel nekoga bole zglobovi na prstima, nisu mi ruke toliko otekle, samo toliko da ne mogu prstenje vise staviti al nista previse.
    Bas me bole ujutto.
    Danas sam malo bolje, grlo vise ne boli samo curi nos i osjecam se kao da me netko pretukao.
    Caj, med, limun, spavanje i puuuno vode i lupocet po potrebi spasavaju, nemam temp

Bilo mi je tak u prvoj trudnoci da su me zglobovi boljeli, nekad manje nekad vise, zasada jos ne ali ima jos vremena. Suosjecam i mene sve boli kao da me 3 aviona pregazila

Jahanara
    14. Veljača 2020. 08:42

Lilypie cestitam na princezama❤❤ brz oporavak ti zelim!

14. Veljača 2020. 08:48

Fever mene ujutro znaju sake boliti i po noci nekad malo trnce osjecam, to je kao sindrom karpalnog tunela i normalno je, a proci ce kad rodimo. Razlog je nakupljanje tekucine valjda. Premda ja evo srecom nevidim da mi noge naticu, samo mi se jedan dan cinilo kad sam citav dan nesto radila. A navece malo prsti bas taj dio di ide prstenje mi se cini mrvicu nateknut.

happyivy
    14. Veljača 2020. 09:10

neverland

happyivy

O curke moje znam te bolove u preponama, meni krenule s 24 tt i tek se neki dan ublazile. Ja sam pitala doktoricu i rekla je da je to normalno. Ja sam imala dolje osjecaj da mi je kost pipi potrgana a s njom i gornji dio bedara i prepone, cj3l3 noci bi u jakim bolovima bila i onda me jos na to ulovio ishias da se nisam mogla dic. Meni je proslo nakon mj dana. Citala sam puno o tome na netu jer sam mislila da cu izludit i svagdje pise da je normalno al kao ak je prejako da to moze ukazivat na nes sa simfizon pa se kod poroda kao mora pripazit kak se rada. Dizala sam se iz kreveta ko baba od 100god od bolova al kad bi se rashodala bilo bi bolje. Ono kaj sam citala da je dobro kod okretanja u krevetu drzat spojena bedra i koljena i meni definitivno bilo obavezno dizanje s boka. E da i gegala sam se ko pingvin. A jesam se raspisala 🤣😜

Ja imam to, zovem to pi*dobolja 😅😅
    Šalim se, nije uopće smijesno. Pubicna kost, ne prepone, Ali mislim da na to mislite? Boli na lijevoj strani više pa onda boli kad stanem na lijevu nogu, a to je na svakom koraku. I kad se okrecem u krevetu
    Gdje si to pročitala i što si točno tražila? Sad me malo strah

Naziv je predobar 🤣... Pise kao kod jakih problema sa simfizom da treba razmotrit sa ljecnikom nacin na koji se rada jer kao nebi smjeli neki polozaji. Koliko sam skuzila to je jako rijetko al eto frendici se desilo da jos hoda na fizikalnu nakon poroda zbog simfize. Mislim da je to najbolje s dr porazgovarat jer on ima uvid u stanje pa moze i dat procjenu. Al ja vjerujem da je to fakat rijetkost, vidis da svi imamo pi... Bolju 🤣🤣🤣🤣🤣

https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png

happyivy
    14. Veljača 2020. 09:12

Lilypie

Sinoć kao najljepši poklon za Valentinovo stigle naše dvije ljepotice ❤️❤️
    Hitan carski rez jer sam prokrvarila i skroz se otvorila.
    Bebe su dobro, samostalno dišu, nije im trebala nikakva intervencija ali su ih stavili u inkubator predostrožnosti radi.
    Ne mogu vjerovati da je sve prošlo 🥰

Predivno, cestitam od srca 🥰❤️. Brz oporavak i tebi i mrvicama 👶❤️👶

https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png

Vaki
    14. Veljača 2020. 09:16

Lilypie - čestitam, draga. Evo, već tri bebice na našoj temi. ❤️
    Ja sam jučer ipak dobila temperaturu i čitav dan preležala. Navečer sam popila Lupocet i preznojila se pošteno. Mali je bio miran kad sam imala temp., čim je pala on se odmah razmahao. 
    TSH se mora držati ispod 2,5 u trudnoći. Kao što kaže Tina, dobije se terapija i nakon poroda se malo poprati...
    Idem sad čitat zaostatke. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Tina1803
    14. Veljača 2020. 09:35

Lily koje predivne vijesti! Presretna sam zbog tebe i zbog curica koje su super!! Bravo mamice👏👏❤❤
    Skoljka sinoc sam pocela pisati i nisam zavrsila i stisnula posalji slucajno...mene cak ne muce kontrakcije vise toliko koliko me boli kad se on okrece i mice. Udara dolje valjda u cerviks,šav..ja nemam pojma..ali boli ko vrag. Kontrakcije imam ali su nekako slabije. I bole me prepone i sve teže mi se kretat🤰 
    Vaki izdržii 💪

Boa35
    14. Veljača 2020. 09:35

Lilypie čestitam na malenim princezama!!! 💞💞🥰🥰
    Stvarno predivan poklon za valentinovo 💜♥️
    Želim ti brz oporavak od carskog! 
    Zasuzile mi oči od tvoje objave! Nisam dalje ni čitala ništa..idem sada 🤪
    .
    Dvije mame rodile i obje na carski..nadam se da mi nećemo imat veliki % carskih kao na zimskim bebama..mene je tog baš strah, tj.oporavka kasnije 😒
    .
    Prošao moj pregled. 
    Beba školski raste i ima već 2400g 🤗 
    Ja zatvorena, plodna voda uredna.. danas mi uzeli bris na streprokok i moram se naručiti u vinogradsku za pregled. 
    Samo moram istražiti kako se naručuje.. 
    Želim vam svima lijep dan i da ga provedete sa svojim dragim 💞😍 

Jahanara
    14. Veljača 2020. 09:49

Karla bravo za dobar pregled!
    .
    Vaki brzo ozdravi!
    .
    U zadnje vrijeme nekoliko bliskih osoba mi je reklo da mi je trbuh kao pred porod. Isla sam na komp traziti slike iz prve trudnoce. Bome nisu puno ni fulali, sad je samo malo manji. Ajme koliki cu trbuh imati do kraja🙉
    Evo usporedbe https://ibb.co/N96f0zv

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.