Cure evo i mene od doktora ali ne gin 😔😔😔
Imam tesko upalu grla koja je presla na bronhe i rekla mi je da sam na vrijeme dosla da mi ne prejde na upalu pluca, dobila antibiotik i rekla mi da se ne moram bojati za bebu da je siguran za popiti, luda sam i tuzna totalno stim da mi i kcer gripu vuce vec 6 dana od temp kasljanja nespavanja uzas katastrofa, jel koja od vas pila moze iskustva?
Po meni ti je bolje popiti nego preispitivati odluke doktora! Neznam kakvo iskustvo trazis,nisi napisala koji pijes. Evo ja imam upalu pluca,i vjeruj da ro ne zelis imat!
Pijem 2 antibiotika,klavocin,i za ovog drugog neznam kako se zove..nekako s A..jacine sumameda 3 tablete.
Na kraj pameti mi je bilo da razmisljam ocu ili necu pit. Ako nike tebi dobro,sigurno nije ni bebici..tako ja mislim.
Amoksicilina mi je dala, nisam ni mislila da ga nebudem popila, ali me zanimalo kakvo vi iskustvo imate ipak mi nije svejedno
Piča sam i ja antibiotik u 6om mjesecu teudnoce, upala sinusa itd.. Cini mi se 10 dana. Gim mi je rekla da obavezno popijem da ne steti bebici, da vise steti ako ne lijecimo.
I ja sam popila nekoliko tura antibiotika u ovoj trudnoci...postoji skupina antibiotika koje se prepisuju trudnicama i koji ne štete ni na koji način tebi ili bebici. Puno je opasnije ne lijeciti upalu/infekciju tako da samo naprijed. Nijedan dr.nece trudnici prepisati antibiotik koji je van ove "dozvoljene" skupine
Tina kako si danas sa kontrakcijama. Ja sam bila ok, i maloprije isli na babinje, i kroz sela se vozili malo neravan teren i odmah me pocele loviti, veli muz hoces se to porodit u autu 🙈😅 primjecujem da mi bas voznja ne godi zadnjih dana, nije bitno jel auto cesta ili lokalna.
Netko je bio spomenuo da mu je gin rekla da se bebice vec smire u ovim tjednima, bome moja se rasteze vise nego inace, to svako malo negdi nesto strsi i izboci se 😂 i to me bome zna i zasmetat da se odma moram pomaknuti u drugaciji polozaj
Pozz curke evo da se i ja javim malo s kauca...Danas sam cijeli dan skoro prelezala...imam osjecaj cim je promjena vremena da me ove kontrakcije opasno more...bas mi je tezak dan,popila sam magnezij i lezim cijeli dan...a beba nemirna danas udara na sve strane😂😅al to me na neki nacin i umiri pa se nadam da ce bit bolje sutra...da do utorka izguram do pregleda😃
Vidim, svaka ima neke svoje boljke i poteškoće, al slijedimo jedna drugu..očito je to sve normalno u trudnoći..
Meni je danas užasno težak dan..imam osjećaj kad hodam da će mi mala ispast van i trbuh mi je pretežak..kad legnem onda mi gura rebro..a treba još izdržati šest tjedana 🙈
Jesu li vama počele oticati noge i ruke? Ja sam primjetila da zadnjih dvije večeri prsti na stopalima i rukama mi budu čudni..kao da mi je "koža tijesna" i čudan osjećaj..
Tina1803 vjerovatno da.evo narucila sam se preko neta koliko se ceka to jel znas? U Vinogradsku sam se narucila.
I kad ste vec kod bh kontrakcija ja ih ova dva dana bas imam vise nego inace i bas su bolne.mislim da cu popit jos jedan magnezij.a i ova juzina utjece na nas.
Pozz curke evo da se i ja javim malo s kauca…Danas sam cijeli dan skoro prelezala…imam osjecaj cim je promjena vremena da me ove kontrakcije opasno more…bas mi je tezak dan,popila sam magnezij i lezim cijeli dan…a beba nemirna danas udara na sve strane😂😅al to me na neki nacin i umiri pa se nadam da ce bit bolje sutra…da do utorka izguram do pregleda😃
Ma nevjerujem ja u to da su manje aktivne, nego da imaju manje mjesta pa je to rastezanje usporenije pa je time i manje bolno, evo ovaj moj je bas aktivan, ali nema vise onih jakih iznenadnih udaraca, sve je podnosljivo i usporenije. Svako malo se prevrce sa boka na bok, pa imam osjecaj da ce mi koza puknut 🙈, pa nabija rebra, pa rukama mjehur to mi je najgore 🙉
Tina kako si danas sa kontrakcijama. Ja sam bila ok, i maloprije isli na babinje, i kroz sela se vozili malo neravan teren i odmah me pocele loviti, veli muz hoces se to porodit u autu 🙈😅 primjecujem da mi bas voznja ne godi zadnjih dana, nije bitno jel auto cesta ili lokalna.
Mene čak kontrakcije vise
O curke moje znam te bolove u preponama, meni krenule s 24 tt i tek se neki dan ublazile. Ja sam pitala doktoricu i rekla je da je to normalno. Ja sam imala dolje osjecaj da mi je kost pipi potrgana a s njom i gornji dio bedara i prepone, cj3l3 noci bi u jakim bolovima bila i onda me jos na to ulovio ishias da se nisam mogla dic. Meni je proslo nakon mj dana. Citala sam puno o tome na netu jer sam mislila da cu izludit i svagdje pise da je normalno al kao ak je prejako da to moze ukazivat na nes sa simfizon pa se kod poroda kao mora pripazit kak se rada. Dizala sam se iz kreveta ko baba od 100god od bolova al kad bi se rashodala bilo bi bolje. Ono kaj sam citala da je dobro kod okretanja u krevetu drzat spojena bedra i koljena i meni definitivno bilo obavezno dizanje s boka. E da i gegala sam se ko pingvin. A jesam se raspisala 🤣😜
Ja imam to, zovem to pi*dobolja 😅😅
Šalim se, nije uopće smijesno. Pubicna kost, ne prepone, Ali mislim da na to mislite? Boli na lijevoj strani više pa onda boli kad stanem na lijevu nogu, a to je na svakom koraku. I kad se okrecem u krevetu
Gdje si to pročitala i što si točno tražila? Sad me malo strah
Sortiraj odgovore
Najstariji