A sad, jel nekoga bole zglobovi na prstima, nisu mi ruke toliko otekle, samo toliko da ne mogu prstenje vise staviti al nista previse.
Bas me bole ujutto.
Danas sam malo bolje, grlo vise ne boli samo curi nos i osjecam se kao da me netko pretukao.
Caj, med, limun, spavanje i puuuno vode i lupocet po potrebi spasavaju, nemam temp
Mene znaju boliti zglobovi i to uglavnom navečer kad mirujem..ona glupa i tupa bol, užas.. al meni nisu zglobovi na prstima nego gležnjevi 😔
Mažem onda gavezom i stavim led, pa bude lakše.
Sinoć kao najljepši poklon za Valentinovo stigle naše dvije ljepotice ❤️❤️
Hitan carski rez jer sam prokrvarila i skroz se otvorila.
Bebe su dobro, samostalno dišu, nije im trebala nikakva intervencija ali su ih stavili u inkubator predostrožnosti radi.
Ne mogu vjerovati da je sve prošlo 🥰
Aaaaa čestitam na najljepšem poklonu ❤❤
Brz oporavak želim i da se čim prije možete čuvati i maziti doma 😍
Vaki i ostale cure koje se muče s prehladom, temp i sl.tegobama ozdravite brzo.
.
Karla super za pregled.
.
Jahanara bit će prava loptica do onda 😊
Ja imam osjećaj da mi je trbuh naglo narastao, a sad malo stagnira.
Happyivy, uff zvuči strašno. Sad ću to istražiti. Rekla sam dr i nije zabrinuta, kaže da uzmem epi svakako. Da rodim u vodi.
Vaki, Ja sam samo jednom vadila krv u 12.tt i to je bilo to. Tad mi je TSH bio 3.05 i otada mi nije ništa rekla, nisam dobila terapiju i nisam vadila krv nijednom više.
Jahanara ma vidi se da ti je sad manji! A i kažu da je normalno u drugoj da je moj veći i veze raste. Pa i bebe su drugačije 🙂
Happyivy, uff zvuči strašno. Sad ću to istražiti. Rekla sam dr i nije zabrinuta, kaže da uzmem epi svakako. Da rodim u vodi.
Vaki, Ja sam samo jednom vadila krv u 12.tt i to je bilo to. Tad mi je TSH bio 3.05 i otada mi nije ništa rekla, nisam dobila terapiju i nisam vadila krv nijednom više.
Jahanarama vidi se da ti je sad manji! A i kažu da je normalno u drugoj da je moj veći i veze raste. Pa i bebe su drugačije 🙂
Samo ovdje autocorrect zajebava. *brze raste
Lily, čestitke na bebicama, želim vam svima brz oporavak. 🤗❤️💜
Ja noćas opet od jedan do 4 ko na ražnju. Ne bi zaspala nema šanse. Na lijevoj strani nikako, na desnoj žgaravica, na leđima nemam zraka. Bože pomozi još malo😁
Karla super za dobar pregled, tvoja je beba za 200g veca od moje 😊
Jahanara pa kazu da u drugoj trudnoci trbuh brze raste, kod mene je to potvrđeno 😊
meddleO suosjecam ja od 4 opet ko sova, naspavana i gotovo 😂
Evo se i meni cini da mi se oblik trbuha promijenio 😳
Jel moguće da se i meni već mijenja oblik trbuha 🧐🙄
https://ibb.co/nsFMvt7
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Sinoć kao najljepši poklon za Valentinovo stigle naše dvije ljepotice ❤️❤️
Hitan carski rez jer sam prokrvarila i skroz se otvorila.
Bebe su dobro, samostalno dišu, nije im trebala nikakva intervencija ali su ih stavili u inkubator predostrožnosti radi.
Ne mogu vjerovati da je sve prošlo 🥰
🥰💝💝 cestitam 🙈 brz oporavak 💪
Sortiraj odgovore
Najstariji