Sagi odlicna je jakna! I ti si fit trudnica😃
Bravo za dobar ogtt, sad navali na slatko😉
I ja imam problema sa pipi🙈 imam osjecaj da je dolje sve oteceno i kad idem piskiti kao da se sva rascvjeta😂 valjda je to normalno.
Ne spominjite krafne, obozavam ih. Jucer sam 2 pojela😅
Samo je tak ispalo na slici 😂
Već sam naručila krafne mami za vikend 😁
Muž ne smije, a bolje da ne pečem samo za sebe.
Tina803 u guzu se daje ako postoji veca opasnost da se nesto promijeni tokom noci da mora rodit.ja sam primila u 32 tjednu kad sam bila u bolnici u guzu jer sam imala trudove za porod a i koliko sam skuzila po njenom videu i ona je imala jake trudove pa je radi tog primila da djeluje u roku 24 h a ako ne postoji velika opasnost od prijevremenog onda se daje normalno tri dana
Moj nalaz ogtt je uredan a da vam ne kazem da sam do 23 h jela 😂.urinokulturu moram dati i cure koje ste imale povisen tsh zanima me nesto pa nek se javi koja je imala
Moj nalaz ogtt je uredan a da vam ne kazem da sam do 23 h jela 😂.urinokulturu moram dati i cure koje ste imale povisen tsh zanima me nesto pa nek se javi koja je imala
Hvala na info za injekcije👍 ja sam imala povisen tsh pa ako mogu pomoci?
Tina1803 ja sam imala u sestom tjednu trudnoce mislim da mi je bio 2,70 i sljedeci dan me je poslala u bolnicu i nalaz je bio 1,3 ne znam kako u 24 sata moze da se promijeni toliko al taj laboratorij u domu zdravlja kad god vadim nalazi mi nisu uredni i onda kad vadim drugdje bude sve ok.sad mi je rekla da mi je malo povisen tsh ne znam koliko danas idem kod nje po uputnice.sta onda salju ponovo na vadenje krvi ili?
Cure evo i mene od doktora ali ne gin 😔😔😔
Imam tesko upalu grla koja je presla na bronhe i rekla mi je da sam na vrijeme dosla da mi ne prejde na upalu pluca, dobila antibiotik i rekla mi da se ne moram bojati za bebu da je siguran za popiti, luda sam i tuzna totalno stim da mi i kcer gripu vuce vec 6 dana od temp kasljanja nespavanja uzas katastrofa, jel koja od vas pila moze iskustva?
Po meni ti je bolje popiti nego preispitivati odluke doktora! Neznam kakvo iskustvo trazis,nisi napisala koji pijes. Evo ja imam upalu pluca,i vjeruj da ro ne zelis imat!
Pijem 2 antibiotika,klavocin,i za ovog drugog neznam kako se zove..nekako s A..jacine sumameda 3 tablete.
Na kraj pameti mi je bilo da razmisljam ocu ili necu pit. Ako nike tebi dobro,sigurno nije ni bebici..tako ja mislim.
Tina1803ja sam imala u sestom tjednu trudnoce mislim da mi je bio 2,70 i sljedeci dan me je poslala u bolnicu i nalaz je bio 1,3 ne znam kako u 24 sata moze da se promijeni toliko al taj laboratorij u domu zdravlja kad god vadim nalazi mi nisu uredni i onda kad vadim drugdje bude sve ok.sad mi je rekla da mi je malo povisen tsh ne znam koliko danas idem kod nje po uputnice.sta onda salju ponovo na vadenje krvi ili?
Moguce je da ti se dogodila ta oscilacija u nalazima zato sto je tsh jako promjenjiv i ovisi o stresu, umoru...puno faktora. Tsh ti moze biti jedan dan 5 a drugi dan 2...doslovno. Nalaz koji je tebi bitniji za trudnocu je ft4. Meni otpocetka prate tsh i ft4. I sukladno tome povecavaju/smanjuju terapiju. Ona ce ti sada najvjerojatnije dati uputnicu za endokrinologa koji ce ti dati svoje misljenje i prilagoditi terapiju, vjerojatno malo povecati.
Tina1803 nisam nista pila za stitnjacu uopce.sad me opet poslala da izvadim to jer smo zadnji put vadili kad sam bila mj dana trudna.a taj put sam vadila i tsh i ft4 i jos neki zaboravih.oni su mi drugi put bili u granicama normale.koliko si cesto onda morala vaditi krv?
Tina1803nisam nista pila za stitnjacu uopce.sad me opet poslala da izvadim to jer smo zadnji put vadili kad sam bila mj dana trudna.a taj put sam vadila i tsh i ft4 i jos neki zaboravih.oni su mi drugi put bili u granicama normale.koliko si cesto onda morala vaditi krv?
Ako ne pijes terapiju onda ti mozda sada uvedu...ja cijelu trudnocu vadim krv jednom mjesecno zbog stitnjace🙄 ali meni je tsh bio oko 5 pa smo morali snižavati..i ft4 mi je isto malo odskakao. I imam hashimoto tako da ti nije isto kao meni ali vazno je da su ti tsh i ft4 u referentnim vrijednostima
Sortiraj odgovore
Najstariji