Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina1803
    13. Veljača 2020. 10:27

Maja 3

Jutro spavalice! Nemogu vise lezat..ubija me kasalj. Otisla si skuhat caj..i uvalila se na stolicu za ljuljanje. Mozda tu nesto uspijem odmorit. Nocas gore nego ijedna prije noc..znaci svakih sat vremena sam budna..kasalj..pa sjednem..pa pisanje..i onda opet zaspim na pol sata..i tako u krug.

Meni je kod kaslja uvijek pomoglo toplo mlijeko s przenim secerom i kad lezim glava na uzdignutom. Kasalj stvarno tako iscrpi tijelo da je to uzas

sagi
    13. Veljača 2020. 10:46

Da, šećer s mlijekom i meni pomaže. 

Ja bila u Lidlu, eto kupila konačno neš od robice i za bebača 🙂
    https://ibb.co/FYBX3Wd
    I utrka majice za trudnice, suknju ću vratit, a jakna mi je slatka jer ima dio i za bebu 😍
    https://ibb.co/HdVpJwD
    https://ibb.co/ThyPVYF

• Minnie255
    13. Veljača 2020. 10:55

Tina mene ti prepone bole dok hodam uzasno...i zadnjih par dana na momente mi dole pritisak isto...jedva cekam utorak pregled da vidim jel sve ok onda se bar smirim ovako sto scenarija vrtim u glavi...uglavnom maloproje sam u extreme intima kupila preslatkuuu spavacicu sa dugmicima sivu ma srca ova 2,3 dana je 20 posto snizena 104 kune tako ako nekome treba da znate

sagi
    13. Veljača 2020. 10:57

My Baby nadam se da si gotova i da je ok prošlo 🙂
    I hvala za Kaufland, škicnut ću 😁

sagi
    13. Veljača 2020. 11:10

Zvala sam za nalaze od jučer, sestra kaže glukoza super 4.5, 4.4.
    Sad mogu bezbrižno jest kekse  😁

My baby
    13. Veljača 2020. 11:22

Sagi jesam evo prije pol sata dosla kuci i pojela pizzu 😂.Danas cu zvat dr jer je druga smjena i ja sam vadila i urin i tsh.i mislim da sam se malo prehladila i da mi urin nece biti ok malo osjetim mjehur kad mokrim

skoljka
    13. Veljača 2020. 11:22

Tina1803

skoljka

Jutroo…
    Karla krenulo je to jucer poslijepodne ali je malac bio toliko akzivan cijeli dan, imam osjecaj da jucer nije uopce mirovao nego je nabijao gdje je stigao, pa sam prvo mislila da me od njega boli, bas mi je biki tesko i za hodat, ustajat, nikako nac polozaj ni za sjedit ni lezat, medjutim kad se smirio navecer sam shvatila da su uz njegovo ludovanje i kontrakcije koje su me kocile, bas su gadne. Pred spavanje sam popila mg, al nije bas djelovao, nekako sam se nastimala i zaspala, i za veliko cudo cijelu noc prespavala sa jednim odlaskom na wc. Evo jutros sam ko nova 🤷🏻‍♀️. Bojim se kad krenu pravi bolovi da necu prepoznati jer su i ovi poprilicno jaki 🙉

Ja sam jucer bila u jakim bolovima isto…bebi je bio jako aktivan, bas me izudarao. Boljelo me u cijelom trbuhu, dolje me probadalo kao da mi nabija cerviks,uzas bas. Nista mi nije pomoglo. I zadnja dva dana osjetim jaku bol u preponama🤔 ima li itko to?

E pa i meni tako, samo mene ne bole prepone nego pipi, uzaaas, kao da je upaljena. 😐

Fever
    13. Veljača 2020. 11:36

Sagi koliko je ta jakna sa djelom za bebaca?

It’s a baby boy💙

Tina1803
    13. Veljača 2020. 11:47

skoljka

Tina1803

skoljka

Jutroo…
    Karla krenulo je to jucer poslijepodne ali je malac bio toliko akzivan cijeli dan, imam osjecaj da jucer nije uopce mirovao nego je nabijao gdje je stigao, pa sam prvo mislila da me od njega boli, bas mi je biki tesko i za hodat, ustajat, nikako nac polozaj ni za sjedit ni lezat, medjutim kad se smirio navecer sam shvatila da su uz njegovo ludovanje i kontrakcije koje su me kocile, bas su gadne. Pred spavanje sam popila mg, al nije bas djelovao, nekako sam se nastimala i zaspala, i za veliko cudo cijelu noc prespavala sa jednim odlaskom na wc. Evo jutros sam ko nova 🤷🏻‍♀️. Bojim se kad krenu pravi bolovi da necu prepoznati jer su i ovi poprilicno jaki 🙉

Ja sam jucer bila u jakim bolovima isto…bebi je bio jako aktivan, bas me izudarao. Boljelo me u cijelom trbuhu, dolje me probadalo kao da mi nabija cerviks,uzas bas. Nista mi nije pomoglo. I zadnja dva dana osjetim jaku bol u preponama🤔 ima li itko to?

E pa i meni tako, samo mene ne bole prepone nego pipi, uzaaas, kao da je upaljena. 😐

I mene isto pipi kao da je upaljeno,tocno taj osjecaj...iduci tjedan mi uzima zadnji bris prije poroda na streptokok..a dotad koristim vaginalete svaki 3.dan. Bude mi lakše od njih,malo smiri dolje sve

sagi
    13. Veljača 2020. 11:55

Fever

Sagi koliko je ta jakna sa djelom za bebaca?

124 kn. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.