Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    neverland
    13. Veljača 2020. 01:05

Fever, školjka, Karla upravo takve bolove imam. Najgore kad se opustim. Naručila sam se u petak na masažu da se malo opustim. Doslovno me boli pi*da 😅

sagi
    13. Veljača 2020. 05:15

My baby

Sagi sta si ovo zadnje napisala za 10 sati? Nisam shvatila

Mislim da moram isključit autocorrect 😂
    Aha, moraš biti natašte, i od zadnjeg obroka treba proć 10 sati. Tak su mi u Zvonigradskoj rekli.
    Tak sam u biti mogla jest do 9 navečer 😁
    Ti danas imaš il se samo raspituješ jer imaš uskoro? 

Maja 3
    13. Veljača 2020. 05:17

Jutro spavalice! Nemogu vise lezat..ubija me kasalj. Otisla si skuhat caj..i uvalila se na stolicu za ljuljanje. Mozda tu nesto uspijem odmorit. Nocas gore nego ijedna prije noc..znaci svakih sat vremena sam budna..kasalj..pa sjednem..pa pisanje..i onda opet zaspim na pol sata..i tako u krug.

sagi
    13. Veljača 2020. 06:15

Maja mene ne muči kašalj pa isto ne mogu spavat 🦉
    Jesu ti dali neš za kašalj? 

Maja 3
    13. Veljača 2020. 06:40

sagi

Maja mene ne muči kašalj pa isto ne mogu spavat 🦉
    Jesu ti dali neš za kašalj?

2 vrste antibiotika sam dobila. Pijem sirup islandskog lisaja za kasalj. To mi i djeca piju..i pokazao se jako dobar..samo nikako da meni krene djelovat..da se ja zakasljem..nebih nista rekla..ovo su napadaji suhog kaslja..do te mjere da mi iziritira zeludac..i idem povracat. Nadam se da ce do noci bit bolje..valjda pocnu djelovat antibiotici. Jucer ujutro nisam imala temp,ali nakon toliko hodocascenja po bolnici,naravno i ona navecer skocila opet.🤢

• MiniMa
    13. Veljača 2020. 07:53

Curke, ja se skroz ulijenila ovih par dana.... Stalno citam da sam u toku, al nikako nesto pametno napisat..... 🙈

Nocas sam se budila svako malo, sanjam razne gluposti koje su toliko stvarne da si sad razmisljam jel se to stvarno desilo😂😂

Nego razmisljala sam malo...... Ima li potrebe na neki nacin ocistiti plisance za bebu? Nisam pobornik potpuno sterilnih uvjeta, dobro je da beba i sama stvori neki imunitet, a opet mi se cini da je to jako prljavo, jer kolko vidim p oducanima uvijek su bez ambalaze, nabacani po vjesalicama ili u velikim kosarama, nekako mi je sve to odbojno

My baby
    13. Veljača 2020. 08:29

Sagi danas imam evo popila glukozu i cekam sada

• Bebac24
    13. Veljača 2020. 08:32

MiniMa

Curke, ja se skroz ulijenila ovih par dana…. Stalno citam da sam u toku, al nikako nesto pametno napisat….. 🙈
    .
    Nocas sam se budila svako malo, sanjam razne gluposti koje su toliko stvarne da si sad razmisljam jel se to stvarno desilo😂😂
    .
    Nego razmisljala sam malo…… Ima li potrebe na neki nacin ocistiti plisance za bebu? Nisam pobornik potpuno sterilnih uvjeta, dobro je da beba i sama stvori neki imunitet, a opet mi se cini da je to jako prljavo, jer kolko vidim p oducanima uvijek su bez ambalaze, nabacani po vjesalicama ili u velikim kosarama, nekako mi je sve to odbojno

Preporucam sve u masinu, a poslje onda vise ne treba. Znamo di to sve bude ,po podovima, pa 100ruku ih dira..bolje oprati 🙂

Fever
    13. Veljača 2020. 08:35

Ja se probudila s grloboljom i slabosti, imam osjećaj da mi je grlo suho i kad se nalijem vodom i cajem. Idem si po limun, narance  i ljute bombone i pod dekicu😴😴

It’s a baby boy💙

Boa35
    13. Veljača 2020. 08:59

Jutro curke! 
    Maja3 joj nadam se da će antibiotici čim prije počet djelovati da ti olakšaju malo.. 
    Školjka kako je danas? Jesu se smirile bh? To tebi samo navečer krene?
    Mi se malo prije ustale..super mi je ovo bit doma i spavat do 8-pola 9 😊 moja bebuška je jučer i sinoć bila toliko mirna da sam se zabrinula..javila se tu i tamo, ali ni približno kako ona to..al evo jutros smo opet po starom, lupanje i migoljenje na najjače.. jesu se vaši bebači smirili sad iza 30tj?na zadnjem pregledu mi dr rekla da će sad kao mirnija biti, jer ima sve manje mjesta, al očito je naše dijete drugačije po svemu i kontra 🙈🤪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.