Jahanara bome si ti fit i to bas, ti nemas grama viska 😉
Maja nadam se da ces upalu brzo rijeaiti ljekovima i da nece utjecat na bebicu. Malenom brzo ozdravljenje, bas te sve snaslo 🙁
MickeyMouse super za dobar pregled 👍🏻
Hapyivy kako si ti, nejavljas se, jel sve ok, kad je kontrola?
Vaki brzo ozdravljenje 🤞🏻, eto u dva ducana u Zg su u cudu gledali, da oni to nisu imali.
Mybaby 😍🙈 cuva kao moja macka 😊, slatki ste. Probaj izdrzati bez krafni u ovo doba 🙈, opak je bolje da nalaz bude tocniji.
Jahanara bome i kod tebe samo trbuh ❤️
.
Maja uf, nadam se da prođe sad od antibiotika i da sve bude ok 😕 a i da mala ozdravi.
.
Bravo za dobre preglede 🙂
Čitala sam 20tak stranica unatrag, pa sam vidila da su neke od cura zabrinute zbog skraćivanja cerviksa.
Ja sam 26+5, prvorotkinja, cerviks mi je 27mm, šta definitivno nije poželjno u ovim tjednima, ali se ne otvaram, ima oblik "T" tako da prema mojoj dr.nije zabrinjavajuće. Samo disciplina, odmaranje, bez naprezanja, saginjanja, bez dizanja ičeg teškog, bez dugog stajanja na nogama ili sjedenja…uglavnom sve lagano, i slušat svoje tijelo.
Hvala ti 💖, iskreno nisam bila zabrinuta dok nisam vidla da curke moraju mirovat a meni dokica rekla sa je sve savrseno i bila jako zadovoljna. Nastavljam po tvojim naputcima 🤗...
https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png
*mali
.
My Baby ja sam jučer jela laganije stvari, al bome obilno 🙊 nisam jela baš slatko i nisam jela uopće iza 6.
Pila samo vodu u malim gutljajima i polako.
Iako su me danas pitali sam 10 sati bez jela, tak da sam mogla i jasnije jest.
Jahanarabome si ti fit i to bas, ti nemas grama viska 😉
Majanadam se da ces upalu brzo rijeaiti ljekovima i da nece utjecat na bebicu. Malenom brzo ozdravljenje, bas te sve snaslo 🙁
MickeyMousesuper za dobar pregled 👍🏻
Hapyivykako si ti, nejavljas se, jel sve ok, kad je kontrola?
Vakibrzo ozdravljenje 🤞🏻, eto u dva ducana u Zg su u cudu gledali, da oni to nisu imali.
Mybaby😍🙈 cuva kao moja macka 😊, slatki ste. Probaj izdrzati bez krafni u ovo doba 🙈, opak je bolje da nalaz bude tocniji.
Svaki dan vas citam i bas ste mi gust za razbibrigu, lijepo je imat sva iskustva na jednom mjestu 🤗 ali nikak da nes pametno napisem. Mi krenili jredivat sobicu, kupila jaje i pokusavam dok sam mobilna sve pripremit. Pregled bio 5.2 i sve bilo savrseno, dokica bila prezadovoljna, a iduci 26.2 taman prije rockasa 🤗...
Ukratko hvala svima na idejama i popisima, sve spremam i iskorostavam 🤗
https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png
Hvala cure😊
.
Bravo za sve dobre preglede!
.
Majo kud bas i upala pluca uz bolesnog malca... imas nekog da ti pomogne? Pretpostavljam da bi trebala i mirovati sa upalom (prijateljica nedavno imala i doktorica joj savjetovala mirovanje). Zelim vam da sto prije ozdravite!
.
Mozda se ta dekica na cicak zove nekako drukcije pa zato ne znaju🤔 bas cu drugi tjedan pogledat u Karlovcu.
.
MyBaby sretno sutra na ogtt-u!
.
Jucer i danas bas osjetim BH kontrakcije i mogu reci da nisu nimalo ugodne. Nije mi bas ni svejedno mada sam citala da u pravilu ne izazivaju otvaranje. A uz to me i bebac tako lupa da me sve presjeca odozdo. Nadam se da ce sutra biti bolje.
Evo i mene soraju kontrakcije cijelo vece i to bas jake kao i prosli put. Skuzila sam da ja imam te jake i bolne svako 2 tjedna. Popila dodatni Mg, nadam se da ce bar malo pomoci.
Curke dajte molim vas da ne izludim..vec sat vremena slazem lilypie sticker..i ne uspijevam. I zadnji put mi se to dogodilo, help!😂 kratke upute, ocito kopiram krivi link. Html se kopira?
Curke dajte molim vas da ne izludim..vec sat vremena slazem lilypie sticker..i ne uspijevam. I zadnji put mi se to dogodilo, help!😂 kratke upute, ocito kopiram krivi link. Html se kopira?
Link za forum pseudohtml
Sortiraj odgovore
Najstariji