Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    05. Veljača 2020. 14:15

Cure,super su vam i robice za izlazak,i ormar slozen,i neznam vise cija busica! Procitsla 5 str i sve isparilo..mala i ja shopingirale po gradu..u petak mi rockas..pa reko idem kupit za kolace sastojke..na kraju uzela u lidlu gotove. Ljencina!😂😂😂

brankica09
    05. Veljača 2020. 14:38

Jao kako ti vasi tjedni idu 💝💙👼🤩🥰 bravo , bravo za sve pogotovo za Tinu i Lilypie 💪🤞divna vam je roba, i trbuscic i sve 🥰 ja se jedva okrecem s boka na bok 🤷‍♀️🤦‍♀️ nemoguca misija, inace se budim po noci i svaki drek cujem ali ovo sad u trudnoci je uzas 😂
    Joj kad se krenemo redat 🤰♾👼

• MiniMa
    05. Veljača 2020. 19:48

Lajkam robicu, a bila je i jedna lijepa busa.... 
    Super mi je organizirana polica s djecjom robicom, nezz vise cija je, ali svaka cast.... Mi smo uzeli ladicar, jer mi se cini da ce mi tak bit urednije, barem poznavajući mene😂😂
    Inace nisam bas naj naj u slaganju i svoje robe tak na police, nigdje nema reda, a kamoli bi mi tek bilo sa sitnom robicom 😅🙈

I cure da se javim nakon prvog dana tecaja... Brzo je proslo, danas nam je bila patronazna sestra i pricala stvarno o svemu.... Vidim da je netko pitao za izdajalici, bas nam je na tecaju receno da se ne preporuca nosit izdajalice u bolnicu, nego da ako ce bit potrebno izdajanje da se to radi rucno u bolnici, da se to kao potice, jer se odma dojke i masiraju, sad nezz jel i to svaka bolnica za sebe odlucuje ili 🤷‍♀️
    Sutra nam je na repertoaru ginekolog koji ce sve o porodu govoriti, tako da se tome iskreno veselim jer mozda prebrodim neke strahove 🙈
    Takoder, obecano nam je sutra dobiti popis sve potrebne opreme za bolnicu/rodiliste pa vam svakako to okacim ako ce kome koristiti

mom3
    05. Veljača 2020. 20:54

LaLun

I kakva vam je pletenica od violete?
    A ručnik od Nivee?

Meni je pletenica preslatka. Evo fotka -> https://ibb.co/BfnDBFn
    Ručnik od Nivee je stigao danas. Lijepi je, plavi (ovdje ispao svjetliji nego što jest). Nije onaj debeli, već ona nešto tanja verzija. Sve u svemu, ja sam zadovoljna -> https://ibb.co/3RYhFJL
    Bila sam danas malo u ciljanom shoppingu za bebu, ali izbor je bio dosta slab.. Tako da sam upecala preslatke kapice u Pepcu po smiješnoj cijeni od 1,90kn/komad i hlačice za malo kasnije po 19,90 u LC Waikiki u Arena Park Centru u Zg.
    Foto -> https://ibb.co/F4mKjzP

skoljka
    05. Veljača 2020. 21:09

Lunina mama sto cu biti slatki decko, super kombinacija 😍, ajme koliko tetri imas 😳
    Gledala sam danas tvoje radove, pa super je sve, imas malo drugaciji stil od ovie vecine koja se time bavi. Koliko kosta onaj okvir sa Malim princom gdje pisu prvi podatci o rodjenju i kutija uspomena i koje au dimenzije? 
    Tina prva je bas frajerska 😉, druga je bebastija, ja sam za nju jer je tek rodjen 😊

MickeyMouse cestitam na okruglih 30tt, sad ces vidjet kako lete tjedni kao da su dani. 
    Melorine lijepi buso 😍😊
    Mmamma stvarno su lijepe te kapice. Jelda da Lcwaikiki ima super kvalitet, ja sam par stvarcica tamo uzela i bas sam iznenadjena po kvalitetu su mi kao next. 

skoljka
    05. Veljača 2020. 21:14

Kod mene nema nista novo ni posebno. Ovi za stolice me izradili, djaba ustala prije 7. Vele doci ce oko 9, i nista ni od toga, i nije mi bilo mrako odem do njih, i sta mislite, nisu niti gotove, a svaki dan govore da ce ih dovesti, sto je najbolje ja ih u opce ne forsiram da budu sto prije, nego oni sami od sebe tak javljaju. Ludnica, jos nesto nisam najzadovoljnija na nekom dijelu kak su napravili, rekla sam da mi to ne dostavljaju dok nebude onak kak spada. Onda sam malo cistila spajzu i tak 😐

Tina1803
    05. Veljača 2020. 22:03

Brankica hvala💪 daa,idu tjedni🥳🥳 
    Ja u petak idem na trecu i zadnju injekciju deksametazona i pregled...pa cemo vidit sto kazu
    Skoljka bas mi je zao, grozno je kad su tako šlampavi i neozbiljni😡
    Nisam mislila da ce mi ikada faliti pospremanje i generalke ali bome mi fali 😁 nakon ovolikog mirovanja-sto bi dala da mogu oribati kupaonicu, usisati, oprati podove... znam da cu zaliti za danima kada nisam to morala ali eto...zensko nikad zadovoljno🤣

neverland
    05. Veljača 2020. 22:16

Remember me? 😅 ispit položen!! Imam vremena napretek
    Ne mogu pročitati 100 stranica, ejednistavo ne stignem ili mi zasteka pa me izbaci ili vrati nazad 😥
    Netko je pitao za tecaj -ja sam isla s 18 tjedana, bolje da to ranije obavis pa si mirna. Nije da će ti njihove bespotrebne informacije samo tako isplatiti iz glave 😁
    Kako ste, cure?

sagi
    05. Veljača 2020. 22:17

Lunina mama super su ti radovi, taman je na jastuku autiću naše ime 😍
    Mmammaa i ja danas uzela pletenicu, ne bi inače izabrala te boje, al bit će ok 😁

sagi
    05. Veljača 2020. 22:18

Mi ćemo na tečaj u 3 mjesecu na sv. Duh. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.