Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MickeyMouse
    05. Veljača 2020. 12:29

Joooj tek sad na traci vidim da mi je danas okruglo 30 😍

bejb1
    05. Veljača 2020. 12:42

jagodica_bobica25

bejb1

MiniMa

bejb1

MiniMa

bejb1

Jutro curke! :)
    Danas mi napokon idemo na tečaj, baš se veselim. :)) Vec je krajnje vrijeme.. Vi ste išle već?

Mi isto danas idemo, bas me zanimam kako ce to izgledati ☺️
    Gdje ides?

Trebala sam ici u bolnicu u Koprivnici , ali ne idem jer tecaj cekam vec mj dana, a odgoden je u 1.mj i jos uvijek nemaju termin za 2mj.Tako da idem privatno na kraju kod doule, neplanirano, ali dobro, mislim da ce biti i bolje nego u bolnici na kraju. :)

Super
    Nadam se da cemo obje biti zadovoljne na kraju 🤗

Ma hocemo, svaka korisna informacija je dobrodosla:) pogotovo za nas prvomamice🤭😘💛

Cure u kojem ste tjednu sada kad idete na trudnički tečaj? Ja sam sada 26 tjedan pa ne znam jel rano da prijavim sebe i supruga za trudnički tečaj

Mislim da nije rano, cak stovise mislim da je sad taman nekak :)
    Ja sam sad 27 tj. 

Lunina_mama
    05. Veljača 2020. 12:44

Tina1803

Evo kombinacija za izlazak:https://ibb.co/8zZB4w6
    Ali sto na nogicee?

Ja sam skombinirala od ovog sto sam dobila/naslijedila. Jedino sam mu body kupila. 
    Tvoja ova je zakon..pravi komplet ♥️. Ja cu na noge samo carape deblje. Sta ce mu nesto drugo 🙄.
    I sad krecem u malo uredenja sobice, tj zida. Kako nemamo jos smisljeno ime to mi je najveci izazov. Ja radim persoalizirane stvari za bebe, a za svog nemam nista 🙈.
    Idem spremit torbu do kraja. 

Tina1803
    05. Veljača 2020. 12:51

Dvoumim se izmedju tog prvog i ovog: https://ibb.co/Zh6R7gd

Ova druga mi je cak malo njeznija pa bih radije to..sto vi mislite? Narucila sam samo druge kapice iz h&m pa necu ovu sa slike...

Radis personalizirane stvari za bebee? Prefora. Sto sve radis? Podijeli s nama 😊 ja sam narucila neki dan kutiju za pelene s fejsa - boonkers, tako nekako se zove..predivne drvene kutije s imenom i crtezima kakve zelite i sa strane produzetak za kremice, blazinice itd...jedva cekam da mi dodje 🤗

05. Veljača 2020. 12:52

Preslatka vam je robica za izlazak 😍
    Evo moje okruglice 
    Mickey Mouse cestitam na okruglih 🎉🎉 brzo to ide
    Lunina mama daj malo slikica sto pravis da se divimo😊

Lunina_mama
    05. Veljača 2020. 13:20

Tina1083 meni je ona prva kombo zakon. Ali na tvom mjestu spakirala bi i drugu (jer da ne bi sestre rekle da spremamo ih za pistu 🤣). I ja ću tako. Samo se još dvoumim kakvu da ponesem dekicu..jer nečim ih moramo pokriti. 
    Što se tiče radova, ja radim iz hobija neke personalizirane stvari kao što su posteljine, jastuci, okviri, lutkice, natpisi, kutije, čokolade i slično. To je nešto u čemu guštam i što me resetira od "normalnog posla". 😁
    Možete vidjeti na faceu ili inst Mala Radionica Mašte. 
    Samo da mi je odlučit za ime, jer bez tog ne mogu nigdje. 😂.  

Još pitanje: imam izdajicu, ali ne znam kada bi je trebala sterilizirati. Da to muž napravi i donese kad budem baš rodila ili da spremam torbu, ali neće onda biti sterilizirana kad prođe previše vremena. 🙄

Tina1803
    05. Veljača 2020. 13:31

Lunina_mama

Tina1083 meni je ona prva kombo zakon. Ali na tvom mjestu spakirala bi i drugu (jer da ne bi sestre rekle da spremamo ih za pistu 🤣). I ja ću tako. Samo se još dvoumim kakvu da ponesem dekicu..jer nečim ih moramo pokriti.
    Što se tiče radova, ja radim iz hobija neke personalizirane stvari kao što su posteljine, jastuci, okviri, lutkice, natpisi, kutije, čokolade i slično. To je nešto u čemu guštam i što me resetira od "normalnog posla". 😁

Još pitanje: imam izdajicu, ali ne znam kada bi je trebala sterilizirati. Da to muž napravi i donese kad budem baš rodila ili da spremam torbu, ali neće onda biti sterilizirana kad prođe previše vremena. 🙄

Spremit cu obje kombinacije pa kud puklo😁
    Za preko sam mislila ovo umjesto deke (preetoplo je i ful debelo) : https://ibb.co/HGp1J65

Ja sam izdajalicu sterilizirala i spremila u torbu u vrecicu. Mislim da ce to biti oke.
    Škicnula sam na stranicu i baš cu je prelistati malo poslije rucka, sve je tako sarenoo i veseloo😊

Mellorine jako slatkoo🥰

Lunina_mama
    05. Veljača 2020. 13:36

Tina1803

Lunina_mama

Spremit cu obje kombinacije pa kud puklo😁
    Za preko sam mislila ovo umjesto deke (preetoplo je i ful debelo) :https://ibb.co/HGp1J65

Ja sam izdajalicu sterilizirala i spremila u torbu u vrecicu. Mislim da ce to biti oke.
    Škicnula sam na stranicu i baš cu je prelistati malo poslije rucka, sve je tako sarenoo 

Odlična ideja sa ovim.pamučnim skafanderom. Meni se to sad ne isplati kupovati. Ne znam koliki će mali uopće biti i kakvo će vrijeme. Ja računam taman da rodimo i oporavimo se i eto vrućina 🤣

• Minnie255
    05. Veljača 2020. 13:39

Tina obe su ti kombinacije super ostavi obje pa vidi kako ti i vrijeme bude!i ja cu sad gledat kombinacije za izlazak:) drugu robu vec imam od prve a i dosta sam dobila od prijateljica...tako da necu puno kupovati osim sto moram pelene,blazinicie i stvari ra rodiliste...btw vidjela sam od sutra su u konzumi lola blazinice po 8,9 kuna paket pa kome treba da zna:)kad nadjem robicu opet cete stavit kako se stavljaju slike da vam mogu staviti!meni je danas cak neki ok dan!tina koju si uzela ovu kutijicu za pelene od koje cijene?

Tina1803
    05. Veljača 2020. 14:06

Minnie255

Tina obe su ti kombinacije super ostavi obje pa vidi kako ti i vrijeme bude!i ja cu sad gledat kombinacije za izlazak:) drugu robu vec imam od prve a i dosta sam dobila od prijateljica…tako da necu puno kupovati osim sto moram pelene,blazinicie i stvari ra rodiliste…btw vidjela sam od sutra su u konzumi lola blazinice po 8,9 kuna paket pa kome treba da zna:)kad nadjem robicu opet cete stavit kako se stavljaju slike da vam mogu staviti!meni je danas cak neki ok dan!tina koju si uzela ovu kutijicu za pelene od koje cijene?

Hvala 🥰 da, vidit cu kakvo ce vrijeme biti..
    Uzela sam najvecu s najvecim produzetkom i puno me ispalo - 305 kn🤦‍♀️ ali nisam mogla odoljeti jer su mi predivne i jako prakticne i racunam kako ce mi biti super za njegovu sobicu kad malo naraste tako da ce dobro doci za igracke ili nesto drugo pospremiti.
    I meni je skroz oke dan, cim okrene na buru ja sam bolje, jugo me uništi 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.