Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    My baby
    01. Veljača 2020. 12:46

Dan curke! 
    Sto se tice teme vitamina u trudnoci ja u prve dvije sam popila folnu do 12 tjedna i poslije toga nisam nista pila,ali sam jela puno voca i povrca.u ovoj pijem pregnital i mislim sad kad popijem ovih par tableta da cu prestati jer unosim stvarno puno povrca voca i ribe.
    Grizli pratila sam te na zimskim bebama i citala o tvom porodu jer sam imala slican u prvoj trudnoci.u 25 tjednu se otvorila prst i ostala tako cak i na porodu poslije dva dana radanja jedino sto nisam toliko bila sivana.25 sati radanja i mislila sam da poslije tog necu htjeti nikad roditi..uzasno.no eto sad cekam trece 🤗

mom3
    01. Veljača 2020. 12:50

Opet sam bila u lovu LOL
    Ako netko treba ogradicu (pletenicu) za krevetić, u DM-u imate od danas na poklon ogradicu uz kupnju 2 paketa Violeta pelena. Promo traje od 01.02. do 16.02. ili isteka zaliha.
    Meni je ovo super dobro došlo jer sam taman razmišljala kupiti tako nešto. Starija mi već ima svoju pletenicu, tu sam kupila. Ipak mi je nekako slađe kada se nešto dobije uz proizvode koje ionako koristimo.
    Evo fotka -> https://ibb.co/bFSHjgz

Vaki
    01. Veljača 2020. 12:53

Hvala na čestitkama! Baš je sav ponosan što ima već 5 godina! 
    Jahanara - skužila sam bušu u ogledalu. Top!
    Grizli - uh, već sam komentirala da nikome ne bih poželjela takav porod. Sretno...
    Bacam se dalje na čišćenje... Osim bolnih leđa, za sad je sve pod kontrolom. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    01. Veljača 2020. 12:54

mmammaa

Opet sam bila u lovu LOL
    Ako netko treba ogradicu (pletenicu) za krevetić, u DM-u imate od danas na poklon ogradicu uz kupnju 2 paketa Violeta pelena. Promo traje od 01.02. do 16.02. ili isteka zaliha.
    Meni je ovo super dobro došlo jer sam taman razmišljala kupiti tako nešto. Starija mi već ima svoju pletenicu, tu sam kupila. Ipak mi je nekako slađe kada se nešto dobije uz proizvode koje ionako koristimo.
    Evo fotka -> https://ibb.co/bFSHjgz

Ti stvarno sve znaš... Tnx! Ništa ti ne ptomakne. ❤️

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• monalisa
    01. Veljača 2020. 12:55

Grizli bas grozno iskustvo, ali mi je drago da je to iza vas i da ide na bolje, sretno ❤❤

Boa35
    01. Veljača 2020. 13:11

Pozz cure!čitam vas, a nikako se javiti.. rastavljamo/sastavljamo namještaj..ručak se kuha..od jutra akcija kod nas 🙉
    Vidjela sam puuno preeslatke robice, kolica 😍 a i nečiju bušu 🥰🥰 
    Komentirale ste vitamine..ja folnu pila god dana prije nego sam ostala trudna jer smo bili u nekoliko postupaka prije, mg pijem zadnjih dvije god (bez njega ne mogu funkcionirati,umor užasan), od 16tj prestala s folnom i prešla na elebaby..tu i tamo cink popijem..al i moj soc dr i mpo smatraju da omegu i ostale vitamine ne moram piti..za željezo cugam matične sokove (aronija, cikla, borovnica, kupina).. samo vrtim boce u krug 😂
    Grizli hvala na savjetu! Ti si stvarno pakao prošla, divim ti se! Al bitno je da je sve iza vas i da uživaš sa svojom maleckom 💜 moja je kuma isto rodila u Puli i masakar su joj napravili dolje..al zato jer je beba imala 4.9kg, a njima aparati prikazivali da ima cca 4 😒 i onda je beba zaglavila, a bilo prekasno za cr, pa su je izrezali cijelu..mah.. 
    Vaki sretan rođendan velikom braci 🥳🎂

MickeyMouse
    01. Veljača 2020. 13:49

Hej cure! Isto kao Karla, čitam ali nikak da nešto napišem. Mala mi zaspala, ja se bacam na učenje, ali reko da se vama prije javim 🙈
    Prošli put ginekolog kaže nikakvi vitamini samo folna do 12 tjedna pa magnezij kasnije. Ovaj put mi je odmah “uvalio” novalac 😄
    Jahanara prekrasna robica, te pidžamice su mi toliko slatke 😍😍 ja danas dosla malo u civilizaciju pa planiram kupiti nešto za bebu 😄🙈
    I i dalje sanjam nebuloze, noćas sanjala da sam rodila 31.1 i da su fulali i da sam rodila muško 😂
    Vaki lijep provod za ročkas želim!
    Grizli želim ti sto brzi oporavak! 
    Ostalo sto sam zaboravila nemojte zamjeriti 

• Minnie255
    01. Veljača 2020. 14:08

Pozz curke evo i mene,u mene po obicaju svaki vikend koma😂jutros se probudila malo smedjeg iscjetka,odma me znoj oblije😂😂al posto sam bila prije 4 dana na pregledu i bilo sve ok ne pankcarim jer sam iza naravno 10 puta isla panicno provjeravat i sve je ok bilo,tako da se nadam da je neka zilicica ili nesto...ja lagano isto pocela narucivat sto mi fali,jos cu slj tjedan te neke sitnice naruciti p lagano u podrum muza poslati da vadi opremu...😍jos moram kupiti onih blazinica za bebu i pelena i stvari za rodiliste...ne mogu vjerovat da sve skoro ulazimo u zadnja 2, 2 i po mjeseca🥰

Fever
    01. Veljača 2020. 14:49

Jahanara pitala si iz Dma koja omega- https://ibb.co/9nCH0ML

Btw. Robica preslatka i ja sam uzela ovu pidzamicu na lavica.🥰
    Nisam znala da smijemo aroniju, nesto sam guglala prije i kao da mi je ostalo da je zabranjeno. Suprug pije ovo, jedan cep dnevno, smijem li onda i ja?https://ibb.co/qFjbCy5

It’s a baby boy💙

Jahanara
    01. Veljača 2020. 15:14

Fever hvala ti😀 kupit cu iduci tjedan pa cu poceti piti.

MickeyMouse sretno sa ucenjem! 

Mmammaa super mi je pletenica!

Sad sam procitala da HP obustavlja isporuku paketica iz Kine zbog koronovirusa. Cekam izdajalicu, zadnje je bila u Nizozemskoj. Nadam se da ce ipak doci do mene...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.