Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    01. Veljača 2020. 10:03

Jahanara preslatka je robica, morat ću i ja do Pepca, jedva čekam da ovaj zadnji radni tjedan prođe 😊
    I kolica izgledaju ko nova👍

Maja 3
    01. Veljača 2020. 10:09

Curke,super za dobre preglede,prekrasne trbice..robica,kolica...jedino sta sam dobro zapamtila je tinin srednji prst iz lifta! Mene nesto pokocilo..vec sam mislila na hitnu ic..ali je popustilo. Msla pak bolesna opet..tako da ne stignem nista ni pisat. Ugodan vikend svima!

Tina1803
    01. Veljača 2020. 10:29

Monalisa 🥰🥰
    Maja 🤣🤣  drži se 💪🥰

Grizli
    01. Veljača 2020. 10:39

Cure sorry na upadu, al htjela bi podjeliti nesto s vama jer se sve blizite terminu... Uglavnom u subotu proslu sa rodila nakon 36h trudova i 24 satnog poroda, zavrsila sa skoro 40 savova, porod uzasan. Ne zelim vas plasiti problem je bio kod mene jer se unatoc svojim trudovima nisam otvorila ni pol prsta. To su rijetki slucajevi ali proslije toga moje stanje je bilo lose. Do cetvrtka sam se kljukala sa nekoliko buprofena dnevno, prakticki nepokoretna bila od bolova i nazalost nisam se mogla posvetiti svojoj bebi kako i koliko sam htjela. Uglavnom dr su mi kod otpusta najavili da ce se stanje pocet popravljat kroz 15 dana od otpusta, medjutim dobila sam savjet da kontaktiram terapeuta bioenergije na daljinu po metodi Domančića. Terpaija je inace priznata od wto. Sto je jos bolje to se ne placa nista, ne postoji tarifa/cijena za to nego ako zelim nesto nakon sto odradi terpaiju mogu joj dati bez obzira dal ce to biti cokolada, kava, novci ili nista. Zena mi radila terapiju na daljinu, ja doma, ona kod sebe doma. Traje 30 min, osjecaj nevjerojatan, 4 dana se radi. Meni nakon 2 dana toliko bolje da sam ja preporođena. Nisam vec drugi dan popila ni pola tablete, mogu sjest na boku, savovi prestali krvariti u roku 24h, otekline splasnule. Cak se i patronazna cudila da mi je vec bolje jucer bilo jer da te rane sporo zacjeljuju. Ne znam dal je placebo efekt ili sto, al kod mene je mogu dat glavu u vatru pomoglo. Eto nadam se iskreno da ni jednoj jedinoj od vas nece biti ni pola tako kao meni i da je ovo bezveze savjet vam, al za svaki slucaj željela sam podjeliti s vama ako i jednoj pomognem sa savjetom bit ce mi drago da se ne patite. Sretno svima! 

Tina1803
    01. Veljača 2020. 10:54

Grizli hvala što si podijelila svoje iskustvo s nama i žao mi je što si kroz sve to morala proći...drago mi je da si bolje i uživaš sa svojom bebicom ❤

Jahanara
    01. Veljača 2020. 11:17

Hvala cure😀
    Monalisa divna ti je busa🤗
    Majo drzi se! Brzo ozdravite!
    Grizli strasno iskustvo! Drago mi je da ide na bolje i nadam se da ces kroz koji dan biti kao nova. Uzivaj sa svojom bebicom!

Lilypie
    01. Veljača 2020. 11:32

Grizli draga, zao mi je sto si se i na porodu morala toliko namučiti 😣 
    Čestitam od srca i sto brzi oporavak ❤️

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

brankica09
    01. Veljača 2020. 11:40

Sretan rockas misu 🙈💙
    Jahanara i ja sam kupila te pidzame u pepcu 🙈 bez obzira sta je na muskom odjelu 🙈 moja cura ce nosit sareno 😂😂
    🤰 samo nek rastu 🤰divne ste 🙈

brankica09
    01. Veljača 2020. 11:41

I bravo za kolica 💙

brankica09
    01. Veljača 2020. 11:50

Grizli

Cure sorry na upadu, al htjela bi podjeliti nesto s vama jer se sve blizite terminu… Uglavnom u subotu proslu sa rodila nakon 36h trudova i 24 satnog poroda, zavrsila sa skoro 40 savova, porod uzasan. Ne zelim vas plasiti problem je bio kod mene jer se unatoc svojim trudovima nisam otvorila ni pol prsta. To su rijetki slucajevi ali proslije toga moje stanje je bilo lose. Do cetvrtka sam se kljukala sa nekoliko buprofena dnevno, prakticki nepokoretna bila od bolova i nazalost nisam se mogla posvetiti svojoj bebi kako i koliko sam htjela. Uglavnom dr su mi kod otpusta najavili da ce se stanje pocet popravljat kroz 15 dana od otpusta, medjutim dobila sam savjet da kontaktiram terapeuta bioenergije na daljinu po metodi Domančića. Terpaija je inace priznata od wto. Sto je jos bolje to se ne placa nista, ne postoji tarifa/cijena za to nego ako zelim nesto nakon sto odradi terpaiju mogu joj dati bez obzira dal ce to biti cokolada, kava, novci ili nista. Zena mi radila terapiju na daljinu, ja doma, ona kod sebe doma. Traje 30 min, osjecaj nevjerojatan, 4 dana se radi. Meni nakon 2 dana toliko bolje da sam ja preporođena. Nisam vec drugi dan popila ni pola tablete, mogu sjest na boku, savovi prestali krvariti u roku 24h, otekline splasnule. Cak se i patronazna cudila da mi je vec bolje jucer bilo jer da te rane sporo zacjeljuju. Ne znam dal je placebo efekt ili sto, al kod mene je mogu dat glavu u vatru pomoglo. Eto nadam se iskreno da ni jednoj jedinoj od vas nece biti ni pola tako kao meni i da je ovo bezveze savjet vam, al za svaki slucaj željela sam podjeliti s vama ako i jednoj pomognem sa savjetom bit ce mi drago da se ne patite. Sretno svima!

Samo da se sto prije oporavis 💪🤞🙈 i da uzivas sa 👼💫🙈  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.