Da se nadovezem, cim sam ostala trudna sam uzela elevit, a nakon prvog dolaska u Petrovu rekla dr to maknut i pit Folacin 5mg dnevno a od vitamina nista 🤔
Tako da sam i ja dalje na cistoj folnoj bez ikakvih dodataka
😲 Stvarno
Da se nadovezem, cim sam ostala trudna sam uzela elevit, a nakon prvog dolaska u Petrovu rekla dr to maknut i pit Folacin 5mg dnevno a od vitamina nista 🤔
Tako da sam i ja dalje na cistoj folnoj bez ikakvih dodataka
😲 Stvarno
Al dobro i ja sam do 13 tt pila folacin, i prije trudnoce, ali sam pila i elenatal
Jel bas redovito uzimate prenetale ili preskacete? ...meni od omege bas bude muka .Pitala sam dr jel to neophodno,pa je rekla da kao nije ali nek uzimam i dalje al da ih drzim u hladnjaku
Jel bas redovito uzimate prenetale ili preskacete? …meni od omege bas bude muka .Pitala sam dr jel to neophodno,pa je rekla da kao nije ali nek uzimam i dalje al da ih drzim u hladnjaku
Ja ne uzimam svaki dan nego svakih par dana...moram ih drzat u hladnjaku? Elebaby? One imaju omegu pa zato pitam, prvi put cujem
Jel bas redovito uzimate prenetale ili preskacete? …meni od omege bas bude muka .Pitala sam dr jel to neophodno,pa je rekla da kao nije ali nek uzimam i dalje al da ih drzim u hladnjaku
Ja ne uzimam svaki dan nego svakih par dana…moram ih drzat u hladnjaku? Elebaby? One imaju omegu pa zato pitam, prvi put cujem
Vjerovatno da joj lakse padnu na zeludac. Vidis ja sve uzimam svaki dan, mislila sam da tak treba. Ja uzimam neku omegu od 1000mg ogromne su i nista ih ne osjetim, a prije trudnoce dok sam pila almageu, nju bi mi povratilo na ribu, ali mi nije bilo muka.
Ja uzimam svaki fldan omegu 1000, iz dma. Nisam primjetila da mi tesko pada na zeludac.
Skoljka preselili, krecenje u pon i onda mogu donositi stvari za bebaca.
Al bome sam se naribala, ne mogu vjerovati u kakvom svinjcu ljudi sve mogu zivjeti... uzas, sve sam poljevala domestosom.
Bebac je sad posebno aktivan, vjerojatno jer Nisam stala cijeli dan, sad odmor zasluzeni...
It’s a baby boy💙
Ja uzimam svaki fldan omegu 1000, iz dma. Nisam primjetila da mi tesko pada na zeludac.
Skoljka preselili, krecenje u pon i onda mogu donositi stvari za bebaca.
Al bome sam se naribala, ne mogu vjerovati u kakvom svinjcu ljudi sve mogu zivjeti… uzas, sve sam poljevala domestosom.
Bebac je sad posebno aktivan, vjerojatno jer Nisam stala cijeli dan, sad odmor zasluzeni…
🙈 I ja sam se danas cijeli dan druziila sa domestosom🙈, veli mi muz da cu bebu otrovat
Super da si najteze odradila, sad odmaraj, mene sve kosti dole bole 🥴
Nadam se da će mi sutra biti bolje jer mi sin slavi 5. rođendan, ljubav mamina!
Drzim 🤞🏻da subota prodje bez mucnina i povracanja 😊, super za dobar nalaz.
.
Meni je danas bas dan prijao 🤷🏻♀️, cusno niti ja ne podnosim juzinu, al jucer sam bila nikakva.
.
Fever jel napreduje selidba?
Sanja cudo da ne pijes neke prenatale umjesto folne, nezmam jel folna vise ima ikakvu funkciju. Ipak u prenatalima ima nekih vitamina i minerala, nisu neke velike kolicine, koji su potrebni kroz razdoblja razvoja bebice.
Uopce mi to nije spominjala bila sam uvjerena da dobro radim,i ona samame i dalje usmjeravala na folnu...
Skoljka vidla sam post. Šaljem😘za srecu do kraja i da bude sve ok kao i do sada. Cuvaj se i pazi draga, kao i sve ostale trudnice ❤❤❤
Vaki super za nalaze ☺️
Omegu i ja držim u frižideru.
E i umjesto Heferola mi je dr dala Legofer sirup, kao željezo se popravilo ali da nisam baš bez ičeg...vidjet ćemo
Sortiraj odgovore
Najstariji