Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    My baby
    26. Siječanj 2020. 16:27

Skoljka nisi otvorena?mislim na pregledu je sve ok tj zatvorena si? Ja sam prosla to u prvom trudnoci no necu napisat svoje iskustvo zasto mi se to desilo..kod svakog je drugacije..i ja sam imala tako jake grceve u manjim tjednima od tebe jos ako ti je nisko beba... mozda zbog tog osjetis kad dobijes bh kontrakcije i to ti moze biti i jos ako ti je teza beba.Meni je prva kcer jako nisko bila i tako me jako bolilo na suze kad dobijem grc

Lilypie
    26. Siječanj 2020. 17:24

Cure moje evo mene 🥰  Još uvijek 3u1 😂
    Dobro sam, ništa me ne boli, kažu da sam najdiscipliranija pacijentica 😎
    Nisam se javljala, nemam bas puno toga za prijavit. Pogotovo ne bas dobrog pa nisam htjela kvariti raspoloženje na temi 😁
    Svega sam se nagledala, raznih veza i vezica, skakutanja oko poznatih i sl 🤮
    Ja već nekoliko dana ratujem oko hrane. Ja si dajem inzulin i patim se gladna a oni me šopaju ugljikohidratima. Bas sam ljuta! Mislim da sam već pisala da sam bila dogovorila novi jelovnik kojeg su se držali dva dana i sad opet ništa.
    Jučer sam im najavila da ću se žaliti predstojniku, da ja nisam u ničiju kuću došla pa da mi netko daje milostinju niti mi to netko od sebe daje. Užas jedan koji nemar od strane nutricionistkinje i kuhinje. Sram ih bilo! Kao svinjama!
    Skoljka nadam se da su to ipak samo BH kontrakcije i da nije ništa ozbiljno.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Vaki
    26. Siječanj 2020. 17:30

Thinkpink1 - danas sam samo jednom povratila pa mi je to super stanje. Ma, neka mi je to najveća briga u trudnoći i bit ću sretna. 😋
    Baš sam htjela komentirati dojenje. S prvim se uopće nisam brinula oko toga. Davala sam mu dojku na zahtjev i sve je super klapalo. Bio je mali bucko... Sad kad čitam na vašoj temi muke po dojenju, molim Boga da me to zaobiđe i da mi se ne pojave problemi ovaj put. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    26. Siječanj 2020. 17:34

Lilypie - jao, pa ne vjerujem! Baš se ne drže reda. Grozno da im ti kao pacijent trebaš davati smjernice. Tužno! Drago mi je da je kod vas sve super... ❤️

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

26. Siječanj 2020. 17:51

http://www.poliklinika-harni.hr/Bolesti-jetre-i-trudnoca.aspx
    Nisam mislila da trenutne tegobe od skoljke imaju veze sa nalazima koje je radila, ali su jako bitni u trudnoci, evo ako sam dobro link stavila procitajte malo. Meni su utjecali na prvu trudnocu i mala je vjerojatnost ponavljanja, ali zato samo upozoravam ostale. Previse sam se toga u Petrovoj nagledala i svakakvih mogucih komplikacija zato stvarno pusem i na hladno i ne zelim nikoga prepadati nego samo da se na vrijeme ode na pregled ako ima nekakvih sumnjivih simptoma.
    Lilypie samo se ti svađaj tamo s njima jer drugacije neide, pricam ti iz iskustva, a neke si sestre tamo previše dopustaju i ponasaju kao da su glavne tamo.

skoljka
    26. Siječanj 2020. 18:21

Lilypie ma samo ti javljaj nema veze sta je, makar i prepricavala svadje 😎, vjerujem ti to za jelovnik. Stojim na salteru na sv. Duhu i sestra ili sta je vec u kompu popunjava jelovnik za pacijetna koji je otisao ispred mene, ja slusam naravno, njeni su me komentari zgrozili, zao mi sto nisam hrabrija pa je animila i poslala u novine. Njene rijeci " ovaj covjek je zivi mrtvac, pa sta je ovo, vidi nesmije svinjetinu, pa sta da jede, smije teletinu, ma ja cu mu staviti i govedinu nece umrijeti od nje, pa ovom covjeku bolje da se ubije odmah, vidi smije samo ovu vrstu ribe, ma jacu staviti sve vrste bas ce oni za njeg posebno kuhat" itd... I to se nastavilo, mene je bilo sramota to slusati. Druga joj govpri nesmijes tavljati sta ti padne na pamet mogu mu se pogorsati nalazi, a ona veli ma bas me briga. 😕
    Bitno da ste vas tri dobro, et jos dva dana pa se slavi 💖

skoljka
    26. Siječanj 2020. 18:26

Sto se tice mene, evo hvala Bogu danas nisam imala jos niti jedanput. Prosli put kad sam bila na kontroli dan prije sam imala kontrakcije, sve je bilo uredu na pregledu, tezina optimalna za tjedne, samo je komentirala je je glava prema kostima. 

Tina1803
    26. Siječanj 2020. 18:38

Lilypie

Cure moje evo mene 🥰 Još uvijek 3u1 😂
    Dobro sam, ništa me ne boli, kažu da sam najdiscipliranija pacijentica 😎
    Nisam se javljala, nemam bas puno toga za prijavit. Pogotovo ne bas dobrog pa nisam htjela kvariti raspoloženje na temi 😁
    Svega sam se nagledala, raznih veza i vezica, skakutanja oko poznatih i sl 🤮
    Ja već nekoliko dana ratujem oko hrane. Ja si dajem inzulin i patim se gladna a oni me šopaju ugljikohidratima. Bas sam ljuta! Mislim da sam već pisala da sam bila dogovorila novi jelovnik kojeg su se držali dva dana i sad opet ništa.
    Jučer sam im najavila da ću se žaliti predstojniku, da ja nisam u ničiju kuću došla pa da mi netko daje milostinju niti mi to netko od sebe daje. Užas jedan koji nemar od strane nutricionistkinje i kuhinje. Sram ih bilo! Kao svinjama!
    Skoljka nadam se da su to ipak samo BH kontrakcije i da nije ništa ozbiljno.

Uopce nemam rijeci za ovakvo ponasanje medicinskih sestara i doktora 😡 i mene iskustva u bolnici uvijek ostave s gorkim okusom u ustima. Najgore su mi sestre koje glume doktore...nema mi nista odvratnije od toga. Prosli put kad sam bila u bolnici sam morala 5 puta traziti dodatan jastuk za ispod guzice. Svaka sestra koju sam trazila je okretala ocima i ispitivala me zasto tako lezim i da je to pretjerivanje i nijedna mi NIJE HTJELA donijeti jastuk dok mi muz u posjeti nije donio jastuk od doma.

Znaci, ja 3 mjeseca doma lezim prakticki naglavačke jer mi doktorica NAREDILA tako radi mog nalaza. I dodjem u bolnicu i ispadam budala? Da ne pricam da mi je naređeno da ne smijem sjediti, isto od strane doktora, a za svaki obrok u bolnici sam se borala ustajati i sjediti na stolici jer su mi i za to rekli da odakle mi to da ne smijem sjediti?!? Evo izmislila sam, bas mi se jede dok lezim i bas mi se spava naglavacke😡😡

Čast izuzetcima naravno i normalnim i divnim sestrama koje rade svoj posao kako treba. 

Lily najbitnije da ste vas tri dobro i da ste jos u komadu. A za sve ostalo se tuži i traži ono što te pripada i što je za tvoje dobro! Vec kad oni tamo kojima je to posao ne vode računa o tome-onda ti preuzmi stvar u svoje ruke i bori se. Drži se💪

Tina1803
    26. Siječanj 2020. 18:39

skoljka

Sto se tice mene, evo hvala Bogu danas nisam imala jos niti jedanput. Prosli put kad sam bila na kontroli dan prije sam imala kontrakcije, sve je bilo uredu na pregledu, tezina optimalna za tjedne, samo je komentirala je je glava prema kostima.

Odlično 👍 onda si se možda ipak malo preforsirala jučer. Iako se čini da nisi ali drugo stanje je drugo stanje...uspori i smanji tempo malo 😊

skoljka
    26. Siječanj 2020. 18:50

Tina1803

skoljka

Odlično 👍 onda si se možda ipak malo preforsirala jučer. Iako se čini da nisi ali drugo stanje je drugo stanje…uspori i smanji tempo malo 😊

Ma nisam, nemoj me i ti sad 😪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.