Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    25. Siječanj 2020. 18:21

Fever

Jahanara, necu narucivati jer mi je frendica rekla posuditi da ne kupujem, ali da nije narucila bih ovaj
    HRK 41.20 61% Off | Maternity postpartum belt bandage slimming corset corsets & bustiers Plus size Women waist trainer waist body shaper shapewear

https://a.aliexpress.com/_srydms

Tj toliko mi je dobar i jeftin da za te novce mozda i narucim da imam

Ja imam takav crni, ali ako ga stegnem i sjednem onda mi se frče. Tako da sam njega koristila kad sam bila u šetnji i kuhala, a onaj kao steznik kad sam sjedila i ležala. 😋

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    25. Siječanj 2020. 18:24

MickeyMouse - sretno na ispitu i da mala dobije kozice, kad su već na rasporedu... 😅

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Jahanara
    25. Siječanj 2020. 19:04

Fever hvala za link!😘

Vaki koju velicinu steznika imas? Mislim da li treba uzeti onu koju inace nosis ili?

Mickey sretno na ispitu! Bome se  bojim da moja mala dobije kozice, jer ih ja nisam imala.

• Elenicaa20
    25. Siječanj 2020. 19:44

https://ibb.co/kHmnZGb
    27+2 
    Kako vam se cini stomak haha
    Jel oke za 27 sedmicu?

Lunina_mama
    25. Siječanj 2020. 20:10

Pozdrav curke,
    Dok iščitam sve od početka narednih par dana da se samo prijavim. 🤰
    32 + 3tt, IFV iz zadnjeg pokušaja 🙈. Čekamo dečkića. Za sada preporučeno mirovanje (plod jako nisko).
    40 godina, imamo doma curicu od 6,5 godina. 
    Morala sam ovih dana iščitavati postove s teme gestacijskog dijabetesa tražeći ideje za prehranu. 😁

Mom
    25. Siječanj 2020. 20:53

Što se tiče nosiljki, ja se neki dan ful nalozila na Fredu 😄 frendica ju ima i jako je zadovoljna, beba u nju može od 2 mjeseca. I onda sam u zadnji čas odustala, kao ima vremena za to. Nađe se polovnih na Marketplaceu. Ja imam neki strah za te marame i tlaka mi se čini to vezati. 
    Osim Frede, preporučila mi je i Dolisa Inspired stranicu.

Fever
    25. Siječanj 2020. 22:01

Jahanara ja sam mislila uzeti M vel, vidim po recenzijama da su zene slicne grade tu velicinu uzele

It’s a baby boy💙

Tina1803
    25. Siječanj 2020. 22:06

Elenica 👍 trbuščić🥰
    Lunina mama dobrodošlaa🥳 isti smo tjedni, kod mene isto dečkić👶🏻 

skoljka
    25. Siječanj 2020. 22:30

Jahanara a tebi dolaze doma to radit, vidis nas namjestaj nose u firmu, nadam se da nece o cekati predugo 🤔
    MickeyMouse uh ja se bojim tih kozica ja nijednu djeciju bolest nisam bolovala. Sretno na ispotu. 
    Elenica super je buso, ma pravi, i nije bas mali, cini mi se da si pisala kako te smaraju da ti je mali stomak, ima njega poprilicno 👍🏻😅
    Luninamama dobrodosla 🤗, bo e se imas nacitati ako ides ispocetka 🙈😅ima nas jos ovdje sa ivf 😉
    Cure ja vam nisam uopce tip za te marame, nosiljke, ja imam osjecaj da bi mi djete ispalo, bas ne razmisljam o njima. Super mi je vidjeti kad tate nose djecu u nosiljkama 😊
    Ja opet imam jake kontrakcije, jooooj😥

• Elenicaa20
    25. Siječanj 2020. 23:24

skoljka da haha i da mi je nisko stomak😂
    E kad fino odem dokt aBd 6.2 ima odmah da je pitam “a jel mi nisko beba?”hahahah
    Joj bas te toliko muce?😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.