Da sad su mi bas bile jake, jace nego one prije desetak dana. I bolne su, nije sam da se zgrci stomak. Lezim nepomicno i samo odjedanput zgrci me i bol udari da oprostite u debelo crijevo/anus, drzi i pusti. Na svaki pokret me zgrcilo, bilo me strah i okretat se, ali uvijek je bila jednake jacine bol, i u nepravilnim razmacima. Stvarno neznam da li mogu prouzrociti prijevremeni porod, jos neznam kakvi su mi oni nalazi, netko mi je rekao da se po njima moze vidjeti da li moze doci do prijevremenog poroda.
Školjka ne znam na koje nalaze mislis? Ali cerviks se moze smanjiti u jednom danu i otvaranje se moze dogoditi kod nekih zena jako brzo...tako da ti ja savjetujem dr.da budes mirna i sigurna
meddle0407 ja imam takode iscjedak odmpocetka trudnoce nekad zuckast nekad standardno bijelo pranje
A zuckast bude najvise ujutro kada ustanem i vise se ne pojavljuje
A savjetovala bih ti da ne koristis uloske
Jer oni jos gore mogu izazvati bijelo pranje il infekcije pogotovo kod nas trudnica
Ja stalno mijenjam gace
I primjetika sam posljednjih dana da je taj jutarnji iscjedak se dosta smanjio
Perem se damo mlakom vodom izbacila sam sodu ocigledno mi nije odg
Školjka ne znam na koje nalaze mislis? Ali cerviks se moze smanjiti u jednom danu i otvaranje se moze dogoditi kod nekih zena jako brzo…tako da ti ja savjetujem dr.da budes mirna i sigurna
Ma neugodno mi da joj danas saljem poruku, mozda ako mi se danas opet pojave pa cu onda. Danas cu prelezat dan. Mislim na one za jetru i bubrege sto sam prije par dana vadila krv i urin, to mi je dala uputnicu da napravim kad sam joj rekla za prosle kontrakcije.
Onda odmaraj, pij puno tekućine, mg ili normabel po potrebi pa ces vidit. Ako ti ne bude bolje-nemoj se ustručavat 💪😉
Školjka ne znam na koje nalaze mislis? Ali cerviks se moze smanjiti u jednom danu i otvaranje se moze dogoditi kod nekih zena jako brzo…tako da ti ja savjetujem dr.da budes mirna i sigurna
Ma neugodno mi da joj danas saljem poruku, mozda ako mi se danas opet pojave pa cu onda. Danas cu prelezat dan. Mislim na one za jetru i bubrege sto sam prije par dana vadila krv i urin, to mi je dala uputnicu da napravim kad sam joj rekla za prosle kontrakcije.
Ja sam ti spomenula da je moguce po tome, ali sigurno je ona vec vidjela nalaze i sve je u redu. Lipo ti danas odmaraj i popij koju kamilicu pa ce se to smiriti, ako ne zovi nemoj da ti bude neugodno.
Baš ste fora s pitanjima o razmacima između trudova... 😁
Kad vas krenu hvatat pravi trudovi onda ćete znati, vjerujte mi. Nisam trebala ništa mjeriti kad me krenulo rasturat, taman malo predahneš pa kreće ponovo. To mjerenje je meni bezveze jer je to kod svake žene drugačije, ali dobro može biti neki orijentir kad je vrijeme za krenuti u TA.
Skoljka - već sam pisala da ne znam prepoznati BH kontrakcije, ali ovo što ti opisuješ mi djeluje poznato. No, meni se čini da se malac prilikom namještanja osloni na neki živac ili nešto pa me zato zaboli jer to traje kratko, dok se opet ne pomakne.
Kako god, nema guranja preko reda. Jeste čule!?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Melorine nadam se da si upravu.
Popila sam Mg, pijem i tekucinu, zedna sam nenormalno.
Maloprije me i mm napao pa sam se isplakala, on smatra da je to zato sto sam jucer nesto cistila, al stvarno se nisam nista naprezala niti kretala nego sve na jednom mjestu neka 2 h, tako da ja mislim da to nema veze sa tim.
Hej zene jel kod vas sve tvrdi i tvrdii stomak kako trudnoca odmice?😂
Ja imam osjecaj da je moja bebica teza hahah
Nemam to grcenje i slicno
Ali sve vise osjetim kad se on okrece unutra pa prelazi s jedne str na drugu i sl
Sortiraj odgovore
Najstariji