Jutro pospanke! Koma nic za spavanje opet. Od 2 do 4 budna..pa se u 6 dizem muzu pomoc klince spremit za vrtic..i onda sam uspjela od 8 do 9 odspavat malo. Buran vikend iza nas..
Klinci jos u cetvrtak noc poceli s povracanjem i proljevom..ajd jucer su bili bolje..ali iscrpili me skroz.
Jaganara..ja nisam jela od navecer do jutra...netrebas se nista suzdrzavat..
Skoljka,nadam se da si se vec cula s ginicem..da je sve ok.
Lilypie-vjerujem da ti je dosta i bolnice i osoblja..i njihove hrane..jos malo ces izdrzat..samo se svadjaj ako moras..
Jutro curke, kako ste mi? Poslala sam dr poruku, rekla je da dodjem u cetvrtak na vaginalni pregled.
Happyivi nas sam se pitala sta je sa tobom, nejavljas se 😉
Jahanara ja se nisam drzala nikakvih posebnih jelovnika, normalno jela sto i inace, poslije 20h navecer nisam nista jela samo vodu ako sam bila zedna i to je to.
Ako mi se post ne obriše, onda mi pobjegne
Cure moje, kako je meni sve postalo teško.. ovu noć sam se 15x valjda probudila.. nikako se namjestiti.. do sad mi je super pomogao jastuk, sad više ni s njim mi ne paše.. svako okretanje se probudim..čudno mi bude na boku, pritisak u trbuhu, neka čudna nelagoda, to mi se prije uopće nije javljalo.. imam osjećaj kao da bebu stisnem, a uopće se ne naslonim na trbuh, ne mogu objasniti to.. na leđima mi nikako ne odgovara spavati..
A onda jedva do posla danas došla.. imam feeling da se gegam kao patka, haha
vjerojatno baš smiješno izgledam..baš sam si sva čudna i smiješna!
Karla upravo tako puno faktora utjece na iskustvo, i mi sami na kraju krajeva, ako smo i mi arogantni uzvrate na stostruko, pa nasa ocekivanja, zato bolje ne misliti kako ce biti. Samo da izleti van sa sto manje muke 😅
Maja pa jel tebe ne kopka sta je beba, nemoguce da na uzv nisi skicnula malo 🙈. Ja sam od 5 budna 😉
Jutro curee, školjka drago mi je da više ne boli😊 iskustvo u bolnici mene i mojih cimerica je skroz drukcije..sto smo bile ljubaznije vise su nas zaj.....e i bile bezobrazne. Naravno, sve ovisi o sestri. Isfrustrirana i zlocesta sestra ce biti ljubaznija sto si ti neljubazniji a normalna zena ce biti ljubazna ako si ti ljubazan... sve ovisi o osobi s kojom imas posla. Ja uvijek imam razumijevanja za njihov pretrpan raspored, puno posla, umor, nocne smjene..ali nemam razumijevanja za aljkavost u poslu i bezobrazluk. Kako u svom poslu tako i u tuđem.
Meni je beba i dalje aktivna a osim toga zadnjih tjedan dana kao da nisam trudna...nista me ne boli i bas se dobro osjecam. Jedva cekam pregled u cetvrtak 🤗
Lily jeli situacija bolja?
Meni jutros opet došla dijetetičarka iako sam izričito rekla sestri da ne želim da dolazi jer sve smo to već jednom prošle i da ću se žaliti predstojniku.
Eto nje jutros opet, obećala mi sve i svašta! Ma hrana će biti cisti užitak 😂 Ona će to nadzirati i eto!
Bit će mesa, bit će povrća, neće biti kuhane mrkve svaki dan koju dijabetičari ne smiju ni pogledati, bit će variva, krem juhe Itd Itd 😁😁😁
Počela je najprije kad ja spomenem neko jelo koje sam dobila, joj pa znate ovo i ono, rekoh a ne... sve ja to slikam lijepo i njoj pod nos. Onda vise nije imala sto.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Meni jutros opet došla dijetetičarka iako sam izričito rekla sestri da ne želim da dolazi jer sve smo to već jednom prošle i da ću se žaliti predstojniku.
Eto nje jutros opet, obećala mi sve i svašta! Ma hrana će biti cisti užitak 😂 Ona će to nadzirati i eto!
Bit će mesa, bit će povrća, neće biti kuhane mrkve svaki dan koju dijabetičari ne smiju ni pogledati, bit će variva, krem juhe Itd Itd 😁😁😁
Počela je najprije kad ja spomenem neko jelo koje sam dobila, joj pa znate ovo i ono, rekoh a ne… sve ja to slikam lijepo i njoj pod nos. Onda vise nije imala sto.
Iskreno se nadam da ce ovaj put pocet raditi svoj posao i da ce te adekvatno hraniti. Kao da ti nije dovoljna sva muka koju prolazis jos se moras borit za ovakve stvari koje se podrazumijevaju...neka si ti njima rekla, ako se ne izboris za sebe-nitko nece. A ti i bebice ste najbitnije. Drži mi se draga, evo nas dvije daleko dogurale🥳🥳 a kako je neizvjesno bilo onda...uf...❤
Pitanjce mamama s iskustvom...Jeste koristili baby puder i kako se on koristi (nakon sto ga ocistim pa na guzu i prepone pa samo pelenu preko ili)? Narucila sam od Uriage kozmetiku za koju sam cula da su zene odusevljene i jedan mali paketic od Planta di sam dobila baby puder (prirodni,bez talka) i ulje za grčiće koje žene isto hvale i govore da ih je spasilo...pa me samo zbunjuje kad i kako taj puder koristiti
Jutro curke, kako ste mi? Poslala sam dr poruku, rekla je da dodjem u cetvrtak na vaginalni pregled.
Jahanara ja se nisam drzala nikakvih posebnih jelovnika, normalno jela sto i inace, poslije 20h navecer nisam nista jela samo vodu ako sam bila zedna i to je to.
Pratim ja vas i biljezim sve savjete vas iskusnijih 😊. Mislin da jutros imam svoj prve bh kontrakcije iako se bas ne kuzim u to pa ak koja zna nek potvrdi. Donji dio trbuha ko da mi svakih par sek ima lagan grc. Nije bolno neg je nelagodno. Jel to to? I jel bi trebala kaj napravit po tom pitanju 🥺
https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png
Pratim ja vas i biljezim sve savjete vas iskusnijih 😊. Mislin da jutros imam svoj prve bh kontrakcije iako se bas ne kuzim u to pa ak koja zna nek potvrdi. Donji dio trbuha ko da mi svakih par sek ima lagan grc. Nije bolno neg je nelagodno. Jel to to? I jel bi trebala kaj napravit po tom pitanju 🥺
Ako nije bolno nego samo nelagodno i ako nestane promjenom položaja to je to😊 bez straha, samo se umirit, namjestit kako ti paše i prođe brzo
Sortiraj odgovore
Najstariji