Bravo Lily samo naprijed, bori se, cim se zaprijeti snimkama odma se svi promjene 😁, samo se nadam da ce se toga i drzati.
Tina ja sam bas na tecaju pitala za talk, veli patronazna da se on upotrebljava samo ako beba ima osipe, crvenila po guzi, a ako je sve uredu da sr ne koriati. Pospe se preko kreme, sad nek isprave iskusne mamice 😊
Karla izgleda da te stizu moje "muke" 😁, ja sam do 30tt govorila kako bi mogla ovako biti jos 10 puta trudna, kako nemam nikakvih problema itd... Nije ni sad da imam problema ali me smori ovo nespavanje, pa kad pojedem nemogu nista ko da me vlak pregazio, i tak gluposti 😅
Što se tiče OGTTa, ja sam dobila papir na kojem je pisalo ne jesti iza 23h pa prekriženo olovkom i napisano 18h. Vjerovatno je to preventivno pomaknuto na ranije jer, kako govore, jako su postrožili te granice za šećer u trudnoći pa bude od 3 trudnice da su 2 koje imaju problem sa šećerom. Ja sam 2 dana prije samo izbacila čokolade, kekse i takve slatkiše, ostalo sve normalno jela. I od 18h nadalje ništa. Doktor je bio sretan jer smo obje trudnice taj dan imale ok šećer što je rijetkost i kaže onda kad se taj šećer pokaže kao kritičan onda je cijela procedura, moraš dijabetologu i ne znam šta. Pa se bolje malo suzdržati prije...
Hvala na odg cure. Znaci ipak najbolje jesti kao inace da pokaze realnu sliku.
Skoljka drago mi je da si bolje i da se nije ponavljalo.
Karla jos sitno ces se gegati do posla😉
Lilypie drzi se zeno, uz sve jos i borba za nesto sto je pod normalno da dobivas.
Happyivy kad osjetis najbolje legnuti na lijevi bok, popiti magnezij ako nisi i proci ce.
Tina nisam koristila puder. Tad mi je patronazna rekla da se puder ne koristi i da nije potreban. Samo pavlovicevu smo koristili.
Hej! 😃
Isprike na upadu (spadam u ljetne bebe)
trebala bih preporuku za 4D ultrazvuk u zg - gdje ste isle i iskustva
Hvalaa🥰❤️
Jutro cure! Vidim da se mnoge pate sa snom tako je i meni..ne zaspem do pol pet,noge ne bole,pa me ledja bole pa se nikako nastimati leci,pa miz hrce.Kao da radim nocne smjene negdje..uzas..Jedva cekam cetvrtak da vidim malenu na uzv ❤️
MojeSve ja idem kod Sanje Boras na 4 d uzv svaki drugi mjesec jer ok znamo ju ali je jako ljubazna,pristupacna,nasmijana i cijena je kao i svugdje 4 d
Cure pitanje vezano za OGTT. Jeste pazile par dana prije sto jedete? Nesto izbjegavale? Znam da 12 sati prije ne smijem nista jesti. Samo vodu piti.
Evo mene sa oggt, nalazi popodne budu kod doktora. Vidjet cu hoce li biti online, ako ne onda cu ujutro nazvati sestru. Ja sam jucer ujutri smlavila 3 peciva iz lidla i pola litre cokoladnog, vecerala piletinu krumpir i salatu oko 18h, a danas ujutro u 8:20 bila na pikanju. 😁 meni ta glukoza bila cist fina xD valjda jer volim slatko
Dobro jutro cure...kako ste danas?
Ja išla u grad nešto obavit i krepala. Ne mogu hodat i gotovo. S noge na nogu se gegam i svakih pet metara moram stat odmorit. Poludit ću više. Još obavit mali shopping u dmu i nešto sitno ću s mamom otići u sisak i ja više nikud ne mrdam od kuće. To je naprosto mučenje. A da ne pričam da me nigdje ne puste preko reda. A trbuh do zuba🙄
Cure pitanje vezano za OGTT. Jeste pazile par dana prije sto jedete? Nesto izbjegavale? Znam da 12 sati prije ne smijem nista jesti. Samo vodu piti.
Evo mene sa oggt, nalazi popodne budu kod doktora. Vidjet cu hoce li biti online, ako ne onda cu ujutro nazvati sestru. Ja sam jucer ujutri smlavila 3 peciva iz lidla i pola litre cokoladnog, vecerala piletinu krumpir i salatu oko 18h, a danas ujutro u 8:20 bila na pikanju. 😁 meni ta glukoza bila cist fina xD valjda jer volim slatko
🤞 da nalaz bude uredan!
Bojim se da ce meni biti slabo jer i inace ne mogu slatko na prazan zeludac, unatrag par godina.
Sortiraj odgovore
Najstariji