Sto se tice mene, evo hvala Bogu danas nisam imala jos niti jedanput. Prosli put kad sam bila na kontroli dan prije sam imala kontrakcije, sve je bilo uredu na pregledu, tezina optimalna za tjedne, samo je komentirala je je glava prema kostima.
Odlično 👍 onda si se možda ipak malo preforsirala jučer. Iako se čini da nisi ali drugo stanje je drugo stanje…uspori i smanji tempo malo 😊
Ma nisam, nemoj me i ti sad 😪
Samo ti zelim reci da se odmaras sto vise i sto manje forsiras jer iako mi to ne osjetimo nama tijelo radi 100 na sat, pumpa ne znam koliko vise krvi i svasta nesto. Sve je ok, vidis da si dobro i to je najvaznije. Pregled ce te jos dodatno umirit i ides dalje🥰
Sto se tice mene, evo hvala Bogu danas nisam imala jos niti jedanput. Prosli put kad sam bila na kontroli dan prije sam imala kontrakcije, sve je bilo uredu na pregledu, tezina optimalna za tjedne, samo je komentirala je je glava prema kostima.
Odlično 👍 onda si se možda ipak malo preforsirala jučer. Iako se čini da nisi ali drugo stanje je drugo stanje…uspori i smanji tempo malo 😊
Ma nisam, nemoj me i ti sad 😪
Ja nemam iskustva ali miskim da je super da je prestalo. Svakako bi na tvom mjestu ujutro nazvala gore nasu ambulantu i pitala Peru za savjet ak ti bed Tikvicu nazvat sto te razumijem ali poznavajuc nju mislim da ti ne bi zamjerila. Samo pozitivno ali probaj max odmarat.
https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png
Skoljka baš me zanima šta će biti do sutra i šta će ti reći. Do tada samo odmor.
Koliko sam skužila većina Vas je na Sv.Duhu. Neke iz MPO. Ja sam se ovaj out odlučila za Vinogradsku (Prvi porod tamo i dosta neuspješnih MPO postupaka). Ne znam ni šta me tamo čeka 🙈. Ima koja da još planira porod tamo?
Skoljka baš me zanima šta će biti do sutra i šta će ti reći. Do tada samo odmor.
Koliko sam skužila većina Vas je na Sv.Duhu. Neke iz MPO. Ja sam se ovaj out odlučila za Vinogradsku (Prvi porod tamo i dosta neuspješnih MPO postupaka). Ne znam ni šta me tamo čeka 🙈. Ima koja da još planira porod tamo?
Meni u zadnjih god dana 2 frendice u vin rodile i odusevljene su ako ti kaj pomaze 😊. Jedna carki francuski, a druga bila na indukciji.
https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png
Citam vase komentare i tesko mi je pohvatat neki pocetak 😂
Ima li neko da vodi trudnocu na merkuru?
Sto se tice ovih bolova o kojima se prica,mozda nekom pomogne moje iskustbo od prije 2 dana iako je meni prva trudnoca pa nemam pojma kak to ide i izgleda,
Sad sam u 38 tj.,bila sam u petak na ctu koji je ocitavao blage trudice ma da je doktorica rekla da su to kontrakcije jer nisu pravilne i da je sve oki da sw cerviks skratio na 3/4 i da je mekan sto je vec 2 tj.xD
Kad sam bila na ctu pitala me sestra kad je ocitavalo kontrakcije dali me sad nesto boli i u tom trenu bi me stvarno bolilo al onak ko da me trgaju leda ili pijedino mjesto al onak ko pred gripu i stegnuo bi mi se desni dio trbuha...par dana prije su me sve kosti boljele ko da cu se razbolit pa sam vec mislila to je to😂 al evo nebi ni znala da su to takvi bolovi do tad,mislila sam da sam se preforsirala sa pospremanjem il nesto slicno..
Cure pitanje vezano za OGTT. Jeste pazile par dana prije sto jedete? Nesto izbjegavale? Znam da 12 sati prije ne smijem nista jesti. Samo vodu piti.
Koliko je meni gin.rekla,jedes normalno ko i inace..
Cak sam zadnji obrok dan prije imala u ponoc hahagaa i bilo je sve u redu i pila sam samo vodu 12 h prije i to jutro..
Cure pitanje vezano za OGTT. Jeste pazile par dana prije sto jedete? Nesto izbjegavale? Znam da 12 sati prije ne smijem nista jesti. Samo vodu piti.
A ja jesam pazila al vise iz straha meni cak nitko nije rekao da 12h nesmijem nista pa sam ovdje pitala....i nisam pazila par dana prije nego samo dan
Thinkpink hvala ti na podršci i korisnim savjetima! 💜 Imam i ja slikano nekoliko tvojih postova o dojenju..uvijek prave riječi 🥰
Lunina mama ja planiram u vinogradsku na porod..mi smo blizu s terminom, mogle bi i cimerice onda biti 🤗😊
Jahanara preporuča se ne jesti ništa 12h prije vađenja krvi..a dan ranije sam ja normalno jela, jedino nisam pretjerivala sa slatkim.
Školjka i ja bih isto nazvala dr sutra, barem da pitaš i da budeš sigurna što je to..ako se slučajno sljedeći put pojave takvi bolovi, da budeš spremna i znaš kako reagirati.
Nadam se da se neće javljat više!
Cure moje evo mene 🥰 Još uvijek 3u1 😂
Dobro sam, ništa me ne boli, kažu da sam najdiscipliranija pacijentica 😎
Nisam se javljala, nemam bas puno toga za prijavit. Pogotovo ne bas dobrog pa nisam htjela kvariti raspoloženje na temi 😁
Svega sam se nagledala, raznih veza i vezica, skakutanja oko poznatih i sl 🤮
Ja već nekoliko dana ratujem oko hrane. Ja si dajem inzulin i patim se gladna a oni me šopaju ugljikohidratima. Bas sam ljuta! Mislim da sam već pisala da sam bila dogovorila novi jelovnik kojeg su se držali dva dana i sad opet ništa.
Jučer sam im najavila da ću se žaliti predstojniku, da ja nisam u ničiju kuću došla pa da mi netko daje milostinju niti mi to netko od sebe daje. Užas jedan koji nemar od strane nutricionistkinje i kuhinje. Sram ih bilo! Kao svinjama!
Skoljka nadam se da su to ipak samo BH kontrakcije i da nije ništa ozbiljno.
Čitam i ne mogu vjerovati što pišeš..
Pa bolje bi ti bilo da si onda doma..kvalitetnije bi se hranila nego ovako..prestrašno!! Još ti samo dodatni stres rade!
Sortiraj odgovore
Najstariji