Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    My baby
    22. Siječanj 2020. 14:48

Sretan ne stetan 😂

sanrio
    22. Siječanj 2020. 14:51

Tina,sretan rođendan!🎉🎉🎉
    Evo ja danas bila na pregledu i sve ok!
    Cerviks "ko duša"(citiram doktora), sve mjere odgovaraju 27 tjedana jedino je opseg trbuščića kao za 26 tjedana.Kaže da smo malo mršaviji.
    Doku to nije neka panika, do sad je sve odgovaralo tjednima, naručio me za 3 tjedna. Točnije 12.02.
    Reko mi da jedem više voća jer bebe bolje iskorištavaju voćni šečer pa sam nakupovala tonu voća!
    Ništa mi ne spominje Oggt...oko kojeg tjedna se ti radi i da li to sve trudnice moraju ići?

brankica09
    22. Siječanj 2020. 14:57

Tina1803

brankica09

Tina1803

Lilypie

Draga sve najbolje za rodjendan ❤️
    Eto, pregurala si ono najgore. Još malo i stiže nagrada 🥰

Hvala ti 🥰 jedva cekam svoje zlato! Kako ste mi vi cure? Kako se drzis?

Znala sam da ti je sad negdje poslije mene ali nisam bila sigurna koji dan 🙈 sretan okrugli rodendan 🥰
    Evo zamisli da si slavila samnom 😁
    https://ibb.co/j4V9mL3

Kad je tebi bioo? Sreeetan ročkaaaaas🥳🥳
    Tortaa😋😋😋😋

9.1. 🤩🥰 u mom slucaju okrugli 30 za okruglicu , u tvom okrugli za hot mamasitu 🤩♥️

brankica09
    22. Siječanj 2020. 14:58

Jahanara

Tina sretan rodjendan! I tebi Brankica sa zakasnjenjem!🎉 bome bi i ja sad jedan komad torte😀

Grasias 🤩🙈🎊 

My baby
    22. Siječanj 2020. 15:02

Curke ja malo skocim do zimskih beba pa procitam malo njihovo i mogu reci da jedva cekam da i mi tako pisemo koje smo ublizu sa tjednima kad cemo roditi,kako se osjecamo u zadnjim tjednima.Meni frendica dofurala odjecu za bebicu sva sam se rastopila kako je to sve malo i slatko i jedva cekam 🥰🥰dane brojim.
    Sanrio ne opterecuj se sta sam ja prosla s drugom curkom mene su stalno napadali da ne znam kad mi je zadnja menga bila jer je ona kao kaskala za dva tjedna.Na kraju sam ju rodila 37+3 i imala je 3500 i 52 duga.Tako da ja ne uzimam sve tako za brigu ako ti je uredna trudnoca i hranis se s puno vitamina.

Boa35
    22. Siječanj 2020. 15:02

Tina1803 pa sretan rođendan ženo! Nemoj biti žalosna jer ne možeš proslaviti rođendan, budi sretna jer ćeš uskoro dobiti naljepši dar na svijetu!!
    MickeyMouse ja sam čitala samo o tom dianatal gelu.. isto sam u premišljanju uzeti ga ili ne.. nadam se da će ga danas možda spomenuti dr na tečaju, pa da čujem malo više o tome.. jer nije baš jeftin, ali opet uvijek se može podijeliti s nekim popola ili prodati kasnije..
    Školjka samo ti pripremi pitanja i pitaj sve što te zanima! ali dva sata u dva dana je stvarno premalo.. mi imamo dva dana po 3h.. znači 6h ukupno.. i vjerujem da niti tako nećemo sve čuti..
    Brankica - sretan i tebi sa zakašnjenjem!!

Vaki
    22. Siječanj 2020. 15:03

Cure, sretan vam rođendan! 
    Eto, Skoljka i moje iskustvo je bilo takvo. Sve neke šture informacije pa sam baš bila razočarana. Zanimalo me što ako se bebi začepi nosić ili tretiranje pupka, kupanje, noćno presvlačenja, dojenje itd. Ništa nisu ni spomenuli. Zato sam sve naučila iz knjiga i po intuiciji. Sad to srećom znam pa će biti lakše. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

22. Siječanj 2020. 15:08

Tina sretan rockas 🎉🎁🎂
    brankica također sretan sa zakasnjenjem, a ta torta odlicno izgleda 🎉🎂 ima nas generacije onda nesto i mene ove god ceka okrugli 30 😂
    sanrio super za dobar pregled, ogtt se radi otprilike od 24-28 mislim da tako na netu pise, meni moja ga isto nije spominjala i koliko sam skuzila ne rade ga svi ovisi od ginekologa dal sve salje ili samo one sa nekim simptomima.

My baby
    22. Siječanj 2020. 15:20

Meni je moja ginekologica rekla da sad kad dodjem 10.2 na pregled da ce mi dat uputnicu za ogtt test i rekla je da se to sad inace kao radi pod normalno.

brankica09
    22. Siječanj 2020. 15:21

Hvala curke 💝💪 sanrio bravo za pregled , ma mislim da to nema veze, ne mozemo sve biti u istim mjerama 👀 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.