Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maybaby
    23. Siječanj 2020. 07:46

Karla89

https://ibb.co/mFMz4PN
    Evo što ona meni napravi od trbuha 🙈🙈🤦

to i meni moja napravi..najčešće kad legnem na leđa navečer dok gledam TV. Vjerojatno joj možda ne odgovara pa tako upne u stomak.
    Malo pređem rukom, pa popusti i lupka sa strane.

Danas velikih 25 tjedana 

url=https://lilypie.com]

bejb1
    23. Siječanj 2020. 08:33

Jutro curke.. Nas dvoje danas popodne napoookon imamo pregled. Sad nismo imali vise od mjesec dana 🙄Tako da jedva čekam! Vjerojatno cu danas dobiti uputnicu za šećer, bas me zanima sto ce biti s tim..
    Inace osjecan da sam tromija i lijenija, ali probati cu izdrzati s poslom do sredine 3.mj...:)
    Sto se tice prematalice, moja mama nikog od nas 6 nije prematala na tome, to je joj ne kraju sluzilo ko odlagalište 🤣 i ja sam svoju mlađu bracu uvijek prematala najcesce na krevetu ili di god.. Tak da nisam sigurna koliko je potrebna.. Moze se i bez nje itekako. Ali eto, i ja je imam, ali meni ce dobro doci ladice jer nemam kud s odjecom za bebija.
    Mi cemo pocetkom 3.mj maljati spavacu i razmjestiti namjestaj da nam stane kimbac i prematalica tako da kao imamo jos vremena, iako mi vrijeme leti ne znam kako vama.
    Ljubim vas i grlim 🧡

bejb1
    23. Siječanj 2020. 08:40

Btw. i meni je bio rockas 15.1. :) ima nas jarčica 🤭

Corinne
    23. Siječanj 2020. 08:46

Evo me na ogtt-u! Ja sam valjda jedina kojoj glukoza nije odvratna. Bilo mi je cak i ok, toliko da sam uzela par velikih gutljaja odjednom  Gore mi pada bockanje iglom  

Fever
    23. Siječanj 2020. 08:57

Ja sam kupila samo podlogu za previjanje, previjati cu gdje stignem, stol, pod, kauc😂 komoda koja mi se svidja je mal vislja a i ne planiram stalno ici u sobu da bi promjenila pelenu

It’s a baby boy💙

23. Siječanj 2020. 09:19

Ja cu dobiti komodu za previjanje od kolegice, drzat cu ju u dnevnom boravku :D taman imam kutak za nju, a budemo vidjeli kako to bude islo u praksi :)
    Corinne, sretno i javi rezultate! Ja idem u ponedjeljak na oggt. Sve me strah jer svaki dan jedem cokolino, a i obavezno nesto slatko

skoljka
    23. Siječanj 2020. 09:41

LaLuna savki put kad se javis i pogledam tvoju trakicu iznenadim se kako se priblizavas terminu 🙈, izgleda da ja jos nisam svjesna da nam je to sve blizu, sve sto imam u planu odgadjam stalno ko da cu rodit tek za 6 mjeseci 😅
    Corinne 🤞🏻da nalaz bude uredan
    Bejb pa sretan ti rockas sa zakasnjenjem 🥳

• meddleO407
    23. Siječanj 2020. 09:47

Jutro cure, joj čula sam se s mužem pa kaže da je dogovarao s doktorom koji će me porodit na carski - kaže vj 6.3, nema se šta čekat kad se unaprijed zna da moram na carski. Pa to je praktički za mjesec dana😥😥😲

Blizimama
    23. Siječanj 2020. 09:58

Jutro curke, citam vas, ima vas bome jarcica.. Moja V 4.1.prava tvrdoglavica🤣
    U 11,15  imma pregled... Bjezim  se spremat.. Drzite fige.. Puse svimaa

Tina1803
    23. Siječanj 2020. 10:26

Sretno svima na pregledimaa🤞🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.