https://ibb.co/mFMz4PN
Evo što ona meni napravi od trbuha 🙈🙈🤦
to i meni moja napravi..najčešće kad legnem na leđa navečer dok gledam TV. Vjerojatno joj možda ne odgovara pa tako upne u stomak.
Malo pređem rukom, pa popusti i lupka sa strane.
Danas velikih 25 tjedana
url=https://lilypie.com]
Jutro curke.. Nas dvoje danas popodne napoookon imamo pregled. Sad nismo imali vise od mjesec dana 🙄Tako da jedva čekam! Vjerojatno cu danas dobiti uputnicu za šećer, bas me zanima sto ce biti s tim..
Inace osjecan da sam tromija i lijenija, ali probati cu izdrzati s poslom do sredine 3.mj...:)
Sto se tice prematalice, moja mama nikog od nas 6 nije prematala na tome, to je joj ne kraju sluzilo ko odlagalište 🤣 i ja sam svoju mlađu bracu uvijek prematala najcesce na krevetu ili di god.. Tak da nisam sigurna koliko je potrebna.. Moze se i bez nje itekako. Ali eto, i ja je imam, ali meni ce dobro doci ladice jer nemam kud s odjecom za bebija.
Mi cemo pocetkom 3.mj maljati spavacu i razmjestiti namjestaj da nam stane kimbac i prematalica tako da kao imamo jos vremena, iako mi vrijeme leti ne znam kako vama.
Ljubim vas i grlim 🧡
Evo me na ogtt-u! Ja sam valjda jedina kojoj glukoza nije odvratna. Bilo mi je cak i ok, toliko da sam uzela par velikih gutljaja odjednom Gore mi pada bockanje iglom
Ja sam kupila samo podlogu za previjanje, previjati cu gdje stignem, stol, pod, kauc😂 komoda koja mi se svidja je mal vislja a i ne planiram stalno ici u sobu da bi promjenila pelenu
It’s a baby boy💙
Ja cu dobiti komodu za previjanje od kolegice, drzat cu ju u dnevnom boravku :D taman imam kutak za nju, a budemo vidjeli kako to bude islo u praksi :)
Corinne, sretno i javi rezultate! Ja idem u ponedjeljak na oggt. Sve me strah jer svaki dan jedem cokolino, a i obavezno nesto slatko
LaLuna savki put kad se javis i pogledam tvoju trakicu iznenadim se kako se priblizavas terminu 🙈, izgleda da ja jos nisam svjesna da nam je to sve blizu, sve sto imam u planu odgadjam stalno ko da cu rodit tek za 6 mjeseci 😅
Corinne 🤞🏻da nalaz bude uredan
Bejb pa sretan ti rockas sa zakasnjenjem 🥳
Jutro cure, joj čula sam se s mužem pa kaže da je dogovarao s doktorom koji će me porodit na carski - kaže vj 6.3, nema se šta čekat kad se unaprijed zna da moram na carski. Pa to je praktički za mjesec dana😥😥😲
Jutro curke, citam vas, ima vas bome jarcica.. Moja V 4.1.prava tvrdoglavica🤣
U 11,15 imma pregled... Bjezim se spremat.. Drzite fige.. Puse svimaa
Sortiraj odgovore
Najstariji