Pozdrav imam pitanje u 11 tj sam i osjecam vec dva dana probadanje i pikanje u jajnicima zna li neko sta bi moglo biti strasno se bojim da nebi pobacila … ili je to mozda samo obicna upala .. no sve jedno idem do gin sutra
Meni su ta probadanja u jajnicima (i menstrualni pritisak) trajali jakooo dugo. Tebi je to tek sad počelo? Mene je to pratilo od početka pa do negdje 16tt. Nisam imala nikakvu upalu, sve je bilo o. k. Pretpostavljam da je tako i kod tebe.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Podrav ulazim u 11 tjedan i zadnja dva dana me pija i probada u predjelu jajnika e sad mene zanima sto bi to moglo biti jer mi nije sve jedno .. jeli to sirenje maternice ili upala neka ili nedaj boze nesto gore jel imala neka slicna iskustva ici cu ginekologu svakako
Bok cure, evo i mene, budna od 4:30, tako me glad ulovi tak rano to je uzas. Jutros na vadjenju krvi i urin za one pretrage, sutra cu javiti dr da u komp pogleda jel sve ok. Maloprije bili na trudnickom tecaju, tajming im je uzas, a tecaj jos gori, bas mi zao😕, a tak sam se radovala. Vise sam ovdje na forumu naucila. Sve sto je bitno je preletila u jednoj recenici. Nadam se da ce u cetvrtak biti nesto edukativnije 🤔. Drago mi je da sam patronaznu upoznala, djeluje draga, ali nadam se da kad bude u posjete dolazila da nece sve biti u pet min objasnjeno i hajd bok kao ovo na tecaju koji je trajao 45min a trebao je sigurno duze.
Zaboravila dal si rekla kamo odeš na tečaj.
Nadam se da će ti u čet bit bolje.
Ruksak je super 🙂
Jastrebaraso, lokalni dom zdravlja. Ja se takodjer nadam necem poucnom u cetvrtak 🤔
Nadam se da ce Karli tecaj bolje proci.
Hvala curke za ruksak, ja sam bas sretna i zadovoljna kakav je ☺️
Lady33 drzi se draga, samo miruj pa ces i ti izdrzazi, vidis kak se dobro drze Lilypie i Tina, mozes i ti to 🤞🏻👍🏻
Pozdrav cure... jučer sam bila opet na maratonskom izletu po Rijeci. U ovim tjednima mi je to užasno dugo, još i vožnja, mislim da mala nije bila baš happy, ali evo, ne planiram više tako... bila na kontroli TSH, pa friz, pa po gradu tražit poklon, skočila do Takko i Mullera, Bipe, Lidla... a kad sam došla doma, čekalo me slatko iznenađenje 🤗
evo fotkica
Laluna,sve je prekrasno!😍
Lady 33,drzi se,i miruj. Bit ce to sve ok.
Jelena,i mene je boljelo u predjelu jajnika..ali nitko ovdje nije dr da ti tocno kaze sto te boli. Nadam se da ce otic kod ginekologa..i vratit se smirenija.
Ja opet totalno neispavana! Mala se nocas 3 puta budila...i zove me..ona bi gledala crtane,jesmo se naspavali...
Jutroo. ☕☕
LaLuna preslatka robica 😍
Maja i mene je mala budila jer se vrtila, ali za promjenu sam se naspavala, valjda kako vec dvi noci nisam dobro trecu noc onda odspavam 😊
Ja stalno nesto slazem i preslagujem, kako sam gledala robicu iz vreca od starije najrađe bi je isla u komodu vec poslagati, a nekako mi rano, a taman ce dvi ladice imati starija i dvi bebolina, moje mora seliti 😂
E htjela sam vas pitati dal vi mazete trbuh bas svaki dan ili, ja zaboravim nekad pa bas i nije svaki 😊
Jutro.. Ja se probudila i evo nevjerujem koliko je sati, poslije neznam koliko vremena sam cijelu noc odspavala u komadu 😎
LaLuna prekrasan shoping, ovaj zuti kompletic je med ali to je veci broj jelda? Kak je prosla kontrola? A gdje to slatko izn 🙈😂
Melorine ja se mazem obavezno poslije svakog tusiranja jer tad koza najbolje upije proizvod.
Jutroo. ☕☕LaLunapreslatka robica 😍
Maja i mene je mala budila jer se vrtila, ali za promjenu sam se naspavala, valjda kako vec dvi noci nisam dobro trecu noc onda odspavam 😊
Ja stalno nesto slazem i preslagujem, kako sam gledala robicu iz vreca od starije najrađe bi je isla u komodu vec poslagati, a nekako mi rano, a taman ce dvi ladice imati starija i dvi bebolina, moje mora seliti 😂
E htjela sam vas pitati dal vi mazete trbuh bas svaki dan ili, ja zaboravim nekad pa bas i nije svaki 😊
Mellorine ja mažem svaki dan ujutro i navečer. Imam neko ulje iz dm-a. Poslikam kad dođem kući s posla. I nekad se namažem najobičnijom Niveom. Na početku me stomak svrbio,ali sada ništa više. Nema nikakvih strija za sada pa se nadam da će tako i ostati.
Iako mi starije kolegice na poslu govore da to ima i veze kakva nam je koža i genetika i koliko bebica brzo raste.
url=https://lilypie.com]
Jutro ženske!
Lady držim fige da sve bude okej! Stvarno se divim vama koje morate strogo mirovati! I Lily i Tina 💜
Laluna super šoping! Gdje si uzela ove MALE krpice sa šarenim rubovima? Imam to naslijeđeno i odlične su mi pa sam mislila obnoviti kolekciju.
Jelena u tim tjednima sam imala isto raznorazne bolove, najbolje da vidiš sa doktorom i da te on smiri onda će to biti najbolje za bebu!
Ja sam noćas super spavala, tata je preuzeo spavanje s malom da odmorim pogotovo za ovaj OGTT danas. Izvadila krv, popila glukozu i sad čekam još dva vađenja. Imam u torbi pecivo da odmah poslije pojedem da mogu doći doma 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji