Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elenicaa20
    22. Siječanj 2020. 21:48

Da li se vama pojacava opet odlasci u wc hahaha ja bih samo piskila haha

Tina1803
    22. Siječanj 2020. 21:52

Karla89

https://ibb.co/mFMz4PN
    Evo što ona meni napravi od trbuha 🙈🙈🤦

Tako ti je isto i meni! To su kontrakcije, tocno taj osjecaj sto si opisala i sve je to normalno za ove tjedne...ako ti previse smeta ili budu precesto popijes magnezij i malo ce popustiti.

Mene više brine što je on tako aktivan, konstantno! U aplikaciji mi piše da u ovom tjednu spava 70% vremena a moj je bome aktivan 70% vremena😁 bas me zna boliti koliko se okrece, rasteže...ali nadam se da je to sve oke? 🤔

Meddle ja mislim da si ti pisala za presvlacenje i majstore? Mozda da uzmes ono gnijezdo, na njega stavis nepremocivu podlogu, preko tetricu i udri 😁 gnijezdo mozes bilo di-na stol, krevet,kauc,komodu...

sagi
    22. Siječanj 2020. 21:57

Tina sretan okrugli 🙂 tridesete su nove dvadesete 😉
    Brankica sretan i tebi rođendan sa zakašnjenjem 🙂🎉

• Elenicaa20
    22. Siječanj 2020. 22:00

Jesul opasne te “lazne” kontrakcije ja nemam pojma da li ih imam haha i kako ih prepoznati
    Imam jos 2 sed do pregleda
    Nikad vrijemee proci uh sad kako vrijeme odmice vise se brinem da bude sve oke do kraja 

Tina1803
    22. Siječanj 2020. 22:01

Elenicaa20

Da li se vama pojacava opet odlasci u wc hahaha ja bih samo piskila haha

Ne znam koji si tjedan trudnoce? Ja piskim non-stop. Samo je kod mene bila situacija da sam bila STALNO uzasno žedna i onda sam pila puno tekucine i stalno piškila. Ako piškiš često i jako si žedna, al baš jako jako žedna - odi provjerit šećer. Ali najvjerojatnije ti je samo pritisak na mjehur kao vecini trudnica

skoljka
    22. Siječanj 2020. 22:23

Karla89

https://ibb.co/mFMz4PN
    Evo što ona meni napravi od trbuha 🙈🙈🤦

E vidis meni je takav oblik trbuha kad upre guzom ili koljenom, to je uvijek tak kad izvodi akrobacije 😅 zna biti i bolno kad se zabije u kuk ili mjehur. 
    Ali ako ti se stvrdne ko kamen i osjetis pritisak i naglo popusti onda je moguce da je kontrakcija. Ja sam prosli tj 4 dana imala konstantno jake kontrakcije na svaki pokret i samo me popustile. 

LaLuna
    23. Siječanj 2020. 02:58

Skoljka zuti kompletic je iznenadjenje, poklon od sefice, obaibi za 3-6mj ☺️
    Mickey krpice su iz Bipe 

LaLuna
    23. Siječanj 2020. 03:04

meddleO407

Divna robica, LaLuna, iz koje je to trgovine?
    Sretno na pregledima vađenjima krvi!
    Karlajesu šta rekli za pupak? Trebaju li one stvari iz ljekarne ili ne? Svuda neka oprečna mišljenja

Zuti kompletic je obaibi, a sivo-rozo je iz Takko ☺️

LaLuna
    23. Siječanj 2020. 03:15

Tina i Brankica sve najbolje za rođendane :) bit će prilike za proslave, uskoro stižu najljepši pokloni 💝

LaLuna
    23. Siječanj 2020. 03:34

Cure koje prolazite radove i probleme s majstorima, suosjećam. Mi samo farbamo jednu sobu koja je krcata stvarima pa ide mic po mic i to užasno frustrira... pogotovo u ovako visokim tjednima...
    Htjela sam jos prokomentirati mazanje i međicu. Ja pokušavam biti redovita, nakon tuša bademovo iz ljekarne, a kad idem nekud biobaza jer se brže upija. Istim uljem sam unatrag prošli tjedan počela malo ‘rastezat’ dolje, ne pratim yt upute, iskreno, ne znam kako bih to izvela, već samo pritisnem tu neku točku i osjetim lagano peckanje pa tako zadržim malo... ne znam, vidjet ćemo, odmoć ne moze 🤷🏼‍♀️
    Pre

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.