Corinne moj je bas nemiran konstatno lupa
Al navecer najvise u mjehur za poludit sve moram ici piskit hahaha
Negdje sam procitala da to traje do 29 nedelje da lupa po mjehuru zato sam pitala imal jos neka😂
Nema ti to veze koji je tjedan, nego kako je bebac okrenut i da li rukicama ili nogicama ima doticaj sa mjehurom. Prije par dana smo bas to komentirale nemogu se sad sjetiti koja je to cura bila da nas bebaci stalno lupaju po mjehuru, zna biti neugodno. Moj je okrenut prema dole a mjehur mu dodje kao box vreca valjda 🤔
skoljka a ja se sve bojim da ce to uticat na prerano otvaranje hah..
Kad god me onako lupi dolje neugodno totalno...
Znaci to je oke
Cure moram se pojadati, kod nas radovi napreduju ono...doslovno nikako. Te se čeka jedan majstor, te taj ne može, te ne dolazi stolarija, sto problema, termin se približava, ja šizim, muža mi nema, on isto živčan, sprema ispit. Na kraju je došlo do toga da se nećemo stići preseliti u novu sobu, a u ovoj jedva ima mjesta za kinderbet
Za prematalicu komodu nema šanse. Mislila sam kupiti onu samo podlogu za prematanje i stavit je na kinderbet ali to mi opet zauzme pol kinderbeta. U kupaoni gore nemam mjesta, a dolje ako stavim onda se stalno moram penjat gore dolje što mi se nikako neda. Što da radim, šta mislite jel glupo da samo dijete prematam na krevetu, jednostavno nemam mjesta dok se ovo ne sredi
Elenica naravno da je ok, ne udara po cervikcu, on je na drugom mjestu 😉
Medleo cekaj jel ti preuredjujes samo sobicu za bebu ili cijeli stan? Sto se tice prematanja, ja sam rekla da djete ni nesmijem prematati na komodi, mene to strah da ce mi se prevrnuti, ja cu najvjerovatnije sa podlogom na krevet ili pod i da sam ja sigurna dok se okrenem da se nece nista desiti. Tak da mislim da nije bed nikakav gsje ces presvlaciti, to ti samo prilagodi kako tebi odgovara, nije pod moranjem da se mora na komodi.
Elenica meni posvuda lupa, a dosad nijednom nije bilo neugodno ni bolno srecom😊
meddleO ja sam prvu uvijek presvlacila ili na kaucu ili na krevetu, nemam komodu, a i sto skoljka rekla meni te komode nesigurne za presvlacenje. Ma sa majstorima uvijek problema njih nikad docekat stalno ih se mora sazivati.
Meddle ma sta bi bilo glupo. Mi imamo u kompletu kinderbet sa prematalicom. Ne moram ti ni reci da je ni jednom nismo na tom presvukli. Najcesce na krevetu, a patronazna je inzistirala da je presvlacim na stolu -kuhinjskom jer mi je ta visina najbolja bila za ledja. Tako da su za nas krevet i stol bili glavna mjesta presvlacenja. Imali smo mekanu podlogu za presvlacenje. Sad planiram uzeti onu cvrstu.
Moje iskustvo sa komodom za prematanje je vrlo pozivitno (uzeli smo iz Ikea-a). Nikada nismo imali problema. Jedino napominjem da ne smijete ni u kom slučaju bebicu ostaviti samu na njoj ni na sekundu, pogotovo ne nakon što je već mrvicu starija i krene se samostalno micati.
Inače, ta komoda mi je još uvijek spas jer se i dan danas (mala je skoro godinu i pol) presvlači na njoj iako mora saviti nogice u koljenima da stane lol
Praktično je jer vam je sve na dohvat ruke i nemate kasnije što pospremati.
Mi vam cure preuređujemo cijelu kuću, svekrvu pokušavamo preseliti tako da imamo više prostora i naravno da kad treba onda ništa ne ide po planu koma šta da vam kažem...za prvu ruku morat ćemo se snalaziti, možd uzmem tu neku podlogu pa ju negdje spremim i onda na krevet ili u dnevnu. Uf ma nemam pojma, više mi je preko glave i radova i iščekivanja kad će tko moći mogu vam reći. Najbolje nek čekam valjda zadnji tjedan ako se slučajno uspije bar soba završiti pa da onda sve pripremam i perem i slažem. Mislim da me nitko od mojih doma ne razumije ili su to samo hormoni pa sam živčana ko pas od svega
Meddle nemoj mi majstore spominjati 🙈 mi čekamo ormar za sobu od malecke već mjesec dana..tek nakon što je muž poslao bezobraznu poruku se majstor udostojio javiti i obećao da u subotu dolazi montirati ormar .živi bili pa vidjeli 🙏 tako da te skroz razumijem..
U nedjelju valjda idemo u ikeu kupiti komodu i krevetić 🤗 jeeedva čekam 😊
Totalno sam zbunjena ovim što mi se svaku večer trbuh stvrdne na desnoj strani i bude mi baš pritisak na mjehur..ne znam više jel se to beba namjesti tako i digne s guzom u zrak ili to budu kontrakcije.. večeras evo već 10x sigurno u nekih sat i pol.. 🤷 nekako mislim da je to beba, ali nisam 100% sigurna.. to nakon nekih 15sec popusti i trbuh se vrati i normalu i ima normalan izgled, ne bude više tvrde kvrge na toj strani..
Sortiraj odgovore
Najstariji