Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina1803
    22. Siječanj 2020. 13:46

Lilypie

Draga sve najbolje za rodjendan ❤️
    Eto, pregurala si ono najgore. Još malo i stiže nagrada 🥰

Hvala ti 🥰 jedva cekam svoje zlato! Kako ste mi vi cure? Kako se drzis? 

Maja 3
    22. Siječanj 2020. 14:01

Tina1803

Meni je žao što ne mogu na tečaj, muž ide i snimi mi na mob i dosta korisnog se ima za čuti. Neke stvari ipak internet i youtube ne mogu zamijeniti a to su iskustva i znanja doktora i babica iz prve ruke…tako bar ja mislim😊
    Btw danas smo ušli u 32.tjedaaan i meni je danas veliki okrugli 30-ti rođendaan🥳🥳 gotove dvadesete a ja ih ne mogu ispratiti kako im priliči i kakve su bile - lude i nezaboravne! Proslavit ce mamica kada sve sjedne na svoje i kad sve prodje kako treba😊🥂

Sretan ti veliki okrugli! Proslavit ces vec!
    32 tjedan! Kako vrijeme leti! Bravo!

MickeyMouse
    22. Siječanj 2020. 14:12

Tina sretan rođendan! 🎉 32. tjedan! Vrijeme bome leti! 
    Mini u bolnici me babica masirala nekim njihovim uljem, velika neka boca, nisam nosila to weledino. Mislim da bi mi vise pomoglo da sam ga koristila kako treba. Dobiju se uz njega upute, ali nisam nikako uspjela preci onaj prvi prag boli da nastavim. A npr moja sestra je rađala u Švicarskoj, ona je dobila/kupila nekakvu balon pumpica koja se umeće i onda pumpa do određene veličine - ubiti isto to sto se postiže masažom ona je s tom pumpicom. 
    Mene sad trenutno najviše zanima dianatal gel. Ako tko zna nekoga tko ga je koristio? Da li je djelotvoran? Ali znam da svakako trebam provjeriti u bolnici da li će ga aplicirati ako ga donesem

brankica09
    22. Siječanj 2020. 14:33

Tina1803

Lilypie

Znala sam da ti je sad negdje poslije mene ali nisam bila sigurna koji dan 🙈 sretan okrugli rodendan  🥰
    Evo zamisli da si slavila samnom 😁
    https://ibb.co/j4V9mL3

Tina1803
    22. Siječanj 2020. 14:40

brankica09

Tina1803

Lilypie

Znala sam da ti je sad negdje poslije mene ali nisam bila sigurna koji dan 🙈 sretan okrugli rodendan 🥰
    Evo zamisli da si slavila samnom 😁
    https://ibb.co/j4V9mL3

Kad je tebi bioo? Sreeetan ročkaaaaas🥳🥳
    Tortaa😋😋😋😋

skoljka

Tina sretan rockas 🥳🥳🥳😘🤗, i meni je u losem sjecanju moj 30 ali iz drugih razloga 🙁
    Taman posla pa da sam tecaj jos i platila. Eto polazem nadu u jos jedan sat sutra. Mislim se da spremim pitanja pa da je izresetam, ali ne volim biti napadna i bezobrazna pa mi to glupo 😕, a to ce mi biti  patronazna pa da ne bi poslije bila bezobrazna. Na ovaj u bolnici sam zakasnila, vec je prosao. Slazem se da nam je int od velike pomoci ali nikad onoliko koliko necije iskustvo, praksa, znanje, pravilno objasnjenje. Ma mene muci to sto sam ja puno od ovog ocekivala, mozda da nisam nista ocekivala sigurno da bi mi sad bilo svejedno. 

Tina1803

Hvala svim curkama na čestitkama🥳❤

Jahanara
    22. Siječanj 2020. 14:44

Tina sretan rodjendan! I tebi Brankica sa zakasnjenjem!🎉 bome bi i ja sad jedan komad torte😀

Tina1803
    22. Siječanj 2020. 14:44

skoljka

Tina sretan rockas 🥳🥳🥳😘🤗, i meni je u losem sjecanju moj 30 ali iz drugih razloga 🙁
    Taman posla pa da sam tecaj jos i platila. Eto polazem nadu u jos jedan sat sutra. Mislim se da spremim pitanja pa da je izresetam, ali ne volim biti napadna i bezobrazna pa mi to glupo 😕, a to ce mi biti patronazna pa da ne bi poslije bila bezobrazna. Na ovaj u bolnici sam zakasnila, vec je prosao. Slazem se da nam je int od velike pomoci ali nikad onoliko koliko necije iskustvo, praksa, znanje, pravilno objasnjenje. Ma mene muci to sto sam ja puno od ovog ocekivala, mozda da nisam nista ocekivala sigurno da bi mi sad bilo svejedno.

Ja ti savjetujem da pripremiš pitanja i pitaš sve što te zanima. Zato su oni tamo - da nas nečemu nauče. Postavljanje pitanja nikada nisam smatrala bahatim i bezobraznim, naprotiv. To znači da slušaš i želiš znati. Tako da samo naprijed 😊

My baby
    22. Siječanj 2020. 14:47

Tina stetan rocas sve najbolje❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.