Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • meddleO407
    22. Siječanj 2020. 15:43

Sretan rođendan, uf šta dobro izgleda ta torta.  

brankica09
    22. Siječanj 2020. 15:55

meddleO407

Sretan rođendan, uf šta dobro izgleda ta torta.

😁 gracias 🎊🤩 nisam ju ja radila 🤭🙊 cure koja je prva na popisu za 🤰🔜👼 🙈

Blizimama
    22. Siječanj 2020. 16:24

Cure sretan vam rođendan😉🎊🎉🎂
    I ja cu ove godine okrugli, ima nas generacije😁
    Navecer cu vas citat.. Sutra mi je pregled i sva sam napeta🙄

Corinne
    22. Siječanj 2020. 16:42

Sretan rodendaaan! 

Ja sam danas trebala na ogtt, i jucer sam fino pojela mozda zadnji kolac za oprostaj od slatkog, u slucaju loseg testa, da bi mi danas sestra rekla da ipak dodem sutra, jer.. nesto na ceskom :D tak da danas idem po jos jedan oprostajni kolac  
    Prijavljujem i pregled 28.01. Jedva cekam da vidim bebicu!  
    Kupili smo i kinderbet, polovni, ispao nas je oko 400 kuna. https://ibb.co/QD605TW Sad s tim u sobi, sve izgleda uaaaaaaa.. it is almost here!! 

MiniMe01
    22. Siječanj 2020. 16:53

Corinne

Sretan rodendaaan!

Ja sam danas trebala na ogtt, i jucer sam fino pojela mozda zadnji kolac za oprostaj od slatkog, u slucaju loseg testa, da bi mi danas sestra rekla da ipak dodem sutra, jer.. nesto na ceskom :D tak da danas idem po jos jedan oprostajni kolac
    Prijavljujem i pregled 28.01. Jedva cekam da vidim bebicu!
    Kupili smo i kinderbet, polovni, ispao nas je oko 400 kuna.https://ibb.co/QD605TW Sad s tim u sobi, sve izgleda uaaaaaaa.. it is almost here!!

Lijepo bas krevetic izgleda! :) bas to, kako sve vise stvari prikupljas, tako si se cini sve realnije! :) 

MiniMe01
    22. Siječanj 2020. 16:53

Tina1803

Meni je žao što ne mogu na tečaj, muž ide i snimi mi na mob i dosta korisnog se ima za čuti. Neke stvari ipak internet i youtube ne mogu zamijeniti a to su iskustva i znanja doktora i babica iz prve ruke…tako bar ja mislim😊
    Btw danas smo ušli u 32.tjedaaan i meni je danas veliki okrugli 30-ti rođendaan🥳🥳 gotove dvadesete a ja ih ne mogu ispratiti kako im priliči i kakve su bile - lude i nezaboravne! Proslavit ce mamica kada sve sjedne na svoje i kad sve prodje kako treba😊🥂

Sretan rodjendan zelim! :) :) 

MiniMe01
    22. Siječanj 2020. 16:55

MickeyMouse

Tina sretan rođendan! 🎉 32. tjedan! Vrijeme bome leti!
    Mini u bolnici me babica masirala nekim njihovim uljem, velika neka boca, nisam nosila to weledino. Mislim da bi mi vise pomoglo da sam ga koristila kako treba. Dobiju se uz njega upute, ali nisam nikako uspjela preci onaj prvi prag boli da nastavim. A npr moja sestra je rađala u Švicarskoj, ona je dobila/kupila nekakvu balon pumpica koja se umeće i onda pumpa do određene veličine - ubiti isto to sto se postiže masažom ona je s tom pumpicom.
    Mene sad trenutno najviše zanima dianatal gel. Ako tko zna nekoga tko ga je koristio? Da li je djelotvoran? Ali znam da svakako trebam provjeriti u bolnici da li će ga aplicirati ako ga donesem

Hvala ti, ja bas nisam cula za tu pumpicu hm.. ja sam prije par mjeseci postavila pitanje takodjer o dianatal gelu, ali mislim da nitko nije imao tada iskustva u grupi o tome 

• Elenicaa20
    22. Siječanj 2020. 16:56

Zene koje ste 27-28 tjedan da vas pitam gdje sve osjetite bebicu?Moj udara svagdje ali navecer kad legnem zna me bas ruzno udarat bukvalno u mjehur osjetim to 
    I to traje neko vrijeme nije stalno
    Jel to oke?kako vase bebice haha gdje se najvise krecu

Corinne
    22. Siječanj 2020. 17:44

Mene je do sad samo jednom u mjehur, i bas sam to zapamtila jer sam se skoro popiskila, i to na poslu 
    Sad me lupka onak sa strane najcesce, ali nekad me lupi ravno u moj pupak, e to mi je bas jako neugodno!

• Elenicaa20
    22. Siječanj 2020. 17:48

Corinne moj je bas nemiran konstatno lupa 
    Al navecer najvise u mjehur za poludit sve moram ici piskit hahaha 
    Negdje sam procitala da to traje do 29 nedelje da lupa po mjehuru zato sam pitala imal jos neka😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.