Izdrzat ces, samo pij terapiju kako treba i strogo miruj i sve ce biti ok💪
Meni je grlic bio skracen i omeksan i radi toga mi je stavljen šav serklaže i na strogom mirovanju sam - isto pijem magnezij i jos jedne tablete za ucvrscivanje vrata maternice-roidakal tablete
Meni je grlic bio skracen i omeksan i radi toga mi je stavljen šav serklaže i na strogom mirovanju sam - isto pijem magnezij i jos jedne tablete za ucvrscivanje vrata maternice-roidakal tablete
Tina ti to super guras 🙈 prava lavica 💪🦁🐞 bravo, covjece 32 tjedan si 🥰 brzo mi ide za sve , a i za mene 😄
Bok cure, evo i mene, budna od 4:30, tako me glad ulovi tak rano to je uzas. Jutros na vadjenju krvi i urin za one pretrage, sutra cu javiti dr da u komp pogleda jel sve ok. Maloprije bili na trudnickom tecaju, tajming im je uzas, a tecaj jos gori, bas mi zao😕, a tak sam se radovala. Vise sam ovdje na forumu naucila. Sve sto je bitno je preletila u jednoj recenici. Nadam se da ce u cetvrtak biti nesto edukativnije 🤔. Drago mi je da sam patronaznu upoznala, djeluje draga, ali nadam se da kad bude u posjete dolazila da nece sve biti u pet min objasnjeno i hajd bok kao ovo na tecaju koji je trajao 45min a trebao je sigurno duze.
Zaboravila dal si rekla kamo odeš na tečaj.
Nadam se da će ti u čet bit bolje.
Ruksak je super 🙂
Tina ti to super guras 🙈 prava lavica 💪🦁🐞 bravo, covjece 32 tjedan si 🥰 brzo mi ide za sve , a i za mene 😄
Hvala tii 🥰😘😘 baš ima teških dana ali guram a vaše riječi utjehe me momentalno oraspolože tako da puno ti hvala brankica🥰
I da.dobila sam vaginalete medazol.doktorica mi ih je dala 10 preventivno zbog pojacanog sekreta stalno su mi mokre gacice i pune onog bjelog sekreta bez mirisa je ali kma ga puno pa mi je dala te vaginalete
url=https://lilypie.com]
I da.dobila sam vaginalete medazol.doktorica mi ih je dala 10 preventivno zbog pojacanog sekreta stalno su mi mokre gacice i pune onog bjelog sekreta bez mirisa je ali kma ga puno pa mi je dala te vaginalete
To je dobro da koristis preventivno u situaciji kad ti je cerviks omeksan i skracuje se..ja isto koristim vaginalete preventivno svaka 3 dana iako su mi svi nalazi uredni
To je dobro da koristis preventivno u situaciji kad ti je cerviks omeksan i skracuje se..ja isto koristim vaginalete preventivno svaka 3 dana iako su mi svi nalazi uredni
Ja eto koristim ove sad svaku vece 10 dana cu koristiti a ponovno ha 2 sedmice i 3 dana na pregled. I onda idemo po inekcijee uh jedva cekam
Kolika ti je bebica bila sa 26+5 tjedanaa ?.
Meni sutra dolazi komoda iz Yjska ,krevetic jos nisam narucila, narucit cu i njega i ogradicu i madrac za nekih 20 tak dana.
url=https://lilypie.com]
Ja eto koristim ove sad svaku vece 10 dana cu koristiti a ponovno ha 2 sedmice i 3 dana na pregled. I onda idemo po inekcijee uh jedva cekam
Kolika ti je bebica bila sa 26+5 tjedanaa ?.
Meni sutra dolazi komoda iz Yjska ,krevetic jos nisam narucila, narucit cu i njega i ogradicu i madrac za nekih 20 tak dana.
Bit ces mirnija kad primis injekcije🥰 ne sjecam se sad tocno koliko je beba imala u tim tjednima ali on je inace za 2 tjedna veci tako da sad ima malo preko 2 kg...sve ce biti ok, samo hrabro i miruj💪
Pozdrav imam pitanje u 11 tj sam i osjecam vec dva dana probadanje i pikanje u jajnicima zna li neko sta bi moglo biti strasno se bojim da nebi pobacila ... ili je to mozda samo obicna upala .. no sve jedno idem do gin sutra
Lady33 ja sam ih primila u prvoj trudnoci 3 u tjedan dana od 27tt do 28tt, bebica ti je vec velika, samo se drzi uputa i strogo miruj.
Skoljka ruksak je super 😀
Tina ti to sve super izdrzavas svaka cast 💪
Ja u prvoj trudnoci nisam stigla na tecaj, a sad mislim da nema smisla kad mislim da vecinu znam 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji