Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina1803
    21. Siječanj 2020. 19:17

Izdrzat ces, samo pij terapiju kako treba i strogo miruj i sve ce biti ok💪
    Meni je grlic bio skracen i omeksan i radi toga mi je stavljen šav serklaže i na strogom mirovanju sam - isto pijem magnezij i jos jedne tablete za ucvrscivanje vrata maternice-roidakal tablete

brankica09
    21. Siječanj 2020. 19:22

Tina1803

Meni je grlic bio skracen i omeksan i radi toga mi je stavljen šav serklaže i na strogom mirovanju sam - isto pijem magnezij i jos jedne tablete za ucvrscivanje vrata maternice-roidakal tablete

Tina ti to super guras 🙈 prava lavica 💪🦁🐞 bravo, covjece 32 tjedan si 🥰 brzo mi ide za sve , a i za mene 😄

sagi
    21. Siječanj 2020. 19:23

skoljka

Bok cure, evo i mene, budna od 4:30, tako me glad ulovi tak rano to je uzas. Jutros na vadjenju krvi i urin za one pretrage, sutra cu javiti dr da u komp pogleda jel sve ok. Maloprije bili na trudnickom tecaju, tajming im je uzas, a tecaj jos gori, bas mi zao😕, a tak sam se radovala. Vise sam ovdje na forumu naucila. Sve sto je bitno je preletila u jednoj recenici. Nadam se da ce u cetvrtak biti nesto edukativnije 🤔. Drago mi je da sam patronaznu upoznala, djeluje draga, ali nadam se da kad bude u posjete dolazila da nece sve biti u pet min objasnjeno i hajd bok kao ovo na tecaju koji je trajao 45min a trebao je sigurno duze.

Zaboravila dal si rekla kamo odeš na tečaj. 
    Nadam se da će ti u čet bit bolje.
    Ruksak je super 🙂 

Tina1803
    21. Siječanj 2020. 19:25

brankica09

Tina1803

Tina ti to super guras 🙈 prava lavica 💪🦁🐞 bravo, covjece 32 tjedan si 🥰 brzo mi ide za sve , a i za mene 😄

Hvala tii 🥰😘😘 baš ima teških dana ali guram a vaše riječi utjehe me momentalno oraspolože tako da puno ti hvala brankica🥰

• Lady33
    21. Siječanj 2020. 19:54

I da.dobila sam vaginalete medazol.doktorica mi ih je dala 10 preventivno zbog pojacanog sekreta stalno su mi mokre gacice i pune onog bjelog sekreta bez mirisa je ali kma ga puno pa mi je dala te vaginalete

url=https://lilypie.com]

Tina1803
    21. Siječanj 2020. 20:28

Lady33

I da.dobila sam vaginalete medazol.doktorica mi ih je dala 10 preventivno zbog pojacanog sekreta stalno su mi mokre gacice i pune onog bjelog sekreta bez mirisa je ali kma ga puno pa mi je dala te vaginalete

To je dobro da koristis preventivno u situaciji kad ti je cerviks omeksan i skracuje se..ja isto koristim vaginalete preventivno svaka 3 dana iako su mi svi nalazi uredni

• Lady33
    21. Siječanj 2020. 20:30

Tina1803

Lady33

To je dobro da koristis preventivno u situaciji kad ti je cerviks omeksan i skracuje se..ja isto koristim vaginalete preventivno svaka 3 dana iako su mi svi nalazi uredni

Ja eto koristim ove sad svaku vece 10 dana cu koristiti a ponovno ha 2 sedmice i 3 dana na pregled. I onda idemo po inekcijee uh jedva cekam
    Kolika ti je bebica bila sa 26+5 tjedanaa ?.
    Meni sutra dolazi komoda iz Yjska ,krevetic jos nisam narucila, narucit cu i njega i ogradicu i madrac za nekih 20 tak dana.

url=https://lilypie.com]

Tina1803
    21. Siječanj 2020. 20:34

Lady33

Tina1803

Lady33

Ja eto koristim ove sad svaku vece 10 dana cu koristiti a ponovno ha 2 sedmice i 3 dana na pregled. I onda idemo po inekcijee uh jedva cekam
    Kolika ti je bebica bila sa 26+5 tjedanaa ?.
    Meni sutra dolazi komoda iz Yjska ,krevetic jos nisam narucila, narucit cu i njega i ogradicu i madrac za nekih 20 tak dana.

Bit ces mirnija kad primis injekcije🥰 ne sjecam se sad tocno koliko je beba imala u tim tjednima ali on je inace za 2 tjedna veci tako da sad ima malo preko 2 kg...sve ce biti ok, samo hrabro i miruj💪

• Jelena33
    21. Siječanj 2020. 20:34

Pozdrav imam pitanje u 11 tj sam i osjecam vec dva dana probadanje i pikanje u jajnicima zna li neko sta bi moglo biti strasno se bojim da nebi pobacila  ... ili je to mozda samo obicna upala .. no sve jedno idem do gin sutra

21. Siječanj 2020. 20:44

Lady33 ja sam ih primila u prvoj trudnoci 3 u tjedan dana od 27tt do 28tt, bebica ti je vec velika, samo se drzi uputa i strogo miruj.
    Skoljka ruksak je super 😀
    Tina ti to sve super izdrzavas svaka cast 💪
    Ja u prvoj trudnoci nisam stigla na tecaj, a sad mislim da nema smisla kad mislim da vecinu znam 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.