Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MickeyMouse
    21. Siječanj 2020. 17:09

Cure bas mi je drago da su svima pregledi dobro prošli! 
    Skoljka ruksak je odličan! Ja imam taj sa pregradama i sve za bebu, ali je izvana maslinasto zeleni i vezeni cvijetići, još uvijek ga nosim, super mi dođe. 

Blizimama
    21. Siječanj 2020. 17:19

Fever, evo i muz kaze da mozes bez beda uzet ad sa sobom jedino im naglasit na kontroli a vodu kupis kad prodes kontrolu, a toplu vodu molis da ti daju stua u avionu. 

Fever
    21. Siječanj 2020. 17:25

Odlicno, cure hvala! Mogu li imati jednu kutiju AD-a u koferu u original pakiranju i za tamo? Tj. Profuglati cu moze li se tamo kupiti, planiramo u Antaliju valjda ima i tamo u drogerijama/ljekarnama. Nadajmo se da ce sikiti pa da se necu morati opterecivati jos i s ovim🤣

It’s a baby boy💙

Fever
    21. Siječanj 2020. 17:26

MickeyMouse

Fever išla je moja sestra, beba 6 mjeseci avionom do SAD-a, i bez problema možeš uzet i vodu i AD za pripremu. Mogu provjeriti kako je bila pakirana voda i adaptirano pa ti javim

Moze! Uzela bi samo za jedan obrok u avionu pa mozes provjeriti kako je pakirano Ad bilo

It’s a baby boy💙

Vaki
    21. Siječanj 2020. 17:37

Jao što ste se raspisale. Dale ste mi posla... Sutra ću složiti listu jer sam danas baš umorna. Imala sam danas svoju grupu za projekte pa sam tek nakon 16h došla doma. Umorna sam i sve me boli od stajanja. 
    Dakle, pošaljem muža u nedjelju da mi ipak donese malu robicu iz ormara u garaži da pogledam što sve imam... Vrati se on nakon 30 min i veli da je tamo sve od vel. 80 pa do 116. Ništa manje ne može naći. Pa ovo je stvarno da poludiš... Pošaljem danas mamu da provjeri i ona potvrdi njegovu priču. Sve sam tamo spremala i baš po veličinama da ne moram tražiti i sad toga nema. Eto, sutra ću morati sama u provjeru. 🥴
    Čestitam na urednim nalazima... Osim željeza, ali to će se brzo nadoknaditi... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

MickeyMouse
    21. Siječanj 2020. 18:17

Evo odgovora 😄
    Može normalno se nosit, u termosici vodu, a ja sam cijeu kutiju nosila formule, a možeš i prah u boci, s nekim uređajem provjeravaju ali nema nikakve frke. Mogu se i kasice nositi isto. 

• Lady33
    21. Siječanj 2020. 18:37

Curke dosla sma sa pregleda danas sam 26+5 bebica je teska 900 grama
    Grlic je i skracen i omeksan.
    Moram doci za 2 tjedna  ponovno na kontrolu al jos se nisam narucila ne znam tacan datum pa kaze da me onda moze poslazi da primim inekcije za sazrijevanne bebinih pluca.
    Je li neka primala?
    Kolko se primi,kolko se ostaje u bolnici?i u kojem tjdnu ste primile?
    I daa moram nositi trudnicki pojas .

Tina1803
    21. Siječanj 2020. 18:43

Lady33

Moram doci za 2 tjedna ponovno na kontrolu al jos se nisam narucila ne znam tacan datum pa kaze da me onda moze poslazi da primim inekcije za sazrijevanne bebinih pluca.
    Je li neka primala?

Ja sam primila te injekcije. Prve dvije sam primila u 28.tjednu - ambulantno ti daju. Dodjes jedan dan tamo-spoje te na ctg i kroz venu daju deksametazon. Odes doma i sutradan opet dodjes, sve isto. Na trecu injekciju bih trebala ovaj tjedan - 32 tt. Cekam da mi dr.javi kada... sto su ti rekli obzirom da ti se grlic skracuje i da je omeksan? Jesi dobila kakve upute/lijekove?

My baby
    21. Siječanj 2020. 18:46

Lady33 ja sam zbog otvaranja i prijevremenih trudova bila hospitalizirana u prvoj trudnoci.Bila sam trudna 31 tjedan i tad su mi dali inekciju za sazrijevanje pluca.

• Lady33
    21. Siječanj 2020. 18:55

Tina1803

Lady33

Moram doci za 2 tjedna ponovno na kontrolu al jos se nisam narucila ne znam tacan datum pa kaze da me onda moze poslazi da primim inekcije za sazrijevanne bebinih pluca.
    Je li neka primala?

Ja sam primila te injekcije. Prve dvije sam primila u 28.tjednu - ambulantno ti daju. Dodjes jedan dan tamo-spoje te na ctg i kroz venu daju deksametazon. Odes doma i sutradan opet dodjes, sve isto. Na trecu injekciju bih trebala ovaj tjedan - 32 tt. Cekam da mi dr.javi kada… sto su ti rekli obzirom da ti se grlic skracuje i da je omeksan? Jesi dobila kakve upute/lijekove?

Meni eto rekla za 2 sedmice bit ce taman u 29 tjednu da primim te inekcije...
    Rekla mi je samo da strogo mirujem kuci ove dvije sedmice da se ne bi nesto iskomplikovalo da pijem magnezij.
    Apaurin i buskopan lezanje..
    Kada moram do doma zdravlja da obavezno nosim pojas.
    I u glavi mi je sada samo da izdrzim ova 2 tjedna da idem primiti te inekcije mislim da cu se sa njima puno sigurnije osjecati.je li i kod tebe omeksan j skracen grlic
    Kakvo je kod tebe stanje ? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.