My baby i meddle bravo za uredne nalaze!
Majacestitam na urednom pregledu! Secer ti je odlican! Za zeljezo si dobila na recept ili moras kupovati?
Nisam isla u Manu. Nismo bili poslije u Karlovcu. Odlicne su jakne! I predobra cijena! I odjelce je bas medeno! Da, nase cure su tu negdje, mala razlika. Cak se isto i zovu😉
Na recept sam dobila...al neznam jel se jos nadoplacuje,zaboravila sam u ljekarnu stat,tako da cu ili popodne proc,ili sutra ujutro.
Ocito je bilo moderno ime te godine! A ja htjela nesto kao da ih nema previse...a sad sve vise curica znam s tim imenom.
Blizimama,ma nisam se ni prije bas previse zamarala s tim..ovu trudnocu samo da mi je slatkog..svaki dan moram nesro mrknut jer sam luda inace..
Pozdrav evo da se i ja javim ja zadnja 2,3 dana pretezno samo lezim i malo izadjem prosetat jer me kontrakcije muce a i pritisak mi dole uzasan neki za 7 dana sam na pregledu pa da izdrzim do tada da ne zovem prije 🤷🏻♀️Danas je u mulleru 15 posto na pelene snizenje i na kozmetiku za bebe pa ako nekom sta treba da znate😀
I ja muku mucim s tim, imam osjecaj kao da osjecam bebu dole ,da ce ispast 🤷♀️ u petak sam na pregledu pa cu vidjet sta se dogada 🙈 👼
Pozdrav evo da se i ja javim ja zadnja 2,3 dana pretezno samo lezim i malo izadjem prosetat jer me kontrakcije muce a i pritisak mi dole uzasan neki za 7 dana sam na pregledu pa da izdrzim do tada da ne zovem prije 🤷🏻♀️Danas je u mulleru 15 posto na pelene snizenje i na kozmetiku za bebe pa ako nekom sta treba da znate😀
I ja muku mucim s tim, imam osjecaj kao da osjecam bebu dole ,da ce ispast 🤷♀️ u petak sam na pregledu pa cu vidjet sta se dogada 🙈 👼
I meni je takav pritisak vec duze vrijeme. Bas me bilo strah sto ce mi reci na pregledu. Al sve je uredno. Samo je rekao da kad osjetim pritisak da legnem i odmorim.
My baby nisam iz Zg. Iz Slunja sam.
Jao bas ste se raspisale 🙈😁 bravo za dobre preglede 💪👌 moj sljedeci je 24.1 kod ginekologa i jedva cekam da me pogleda jer me peru paranoje 🤷♀️ ustvari ne pisem vam datume jer su meni sad pregledi na 2 tjedna, i Vinogradska i moj ginekolog 🤔
Jahanara pitam jer sam tek sad skuzila da smo razlika u tri dana trudnoce u blizu smo skakale po muzevima 😂😂😂.kad je tebi termin?meni su ga pomakli za par dana radi bebe i mjera.
21.5.mi je termin. Al beba je veca za nekih tjedan dana tako da mozda bude i ranije.
Jahanara tako su i meni pomakli na 15.5 jer je veca a ako bude pratila seke njih sam tri tjedna ranije rodila pa sam si ja vec odredila dane za roditi 😂
Bok cure, evo i mene, budna od 4:30, tako me glad ulovi tak rano to je uzas. Jutros na vadjenju krvi i urin za one pretrage, sutra cu javiti dr da u komp pogleda jel sve ok. Maloprije bili na trudnickom tecaju, tajming im je uzas, a tecaj jos gori, bas mi zao😕, a tak sam se radovala. Vise sam ovdje na forumu naucila. Sve sto je bitno je preletila u jednoj recenici. Nadam se da ce u cetvrtak biti nesto edukativnije 🤔. Drago mi je da sam patronaznu upoznala, djeluje draga, ali nadam se da kad bude u posjete dolazila da nece sve biti u pet min objasnjeno i hajd bok kao ovo na tecaju koji je trajao 45min a trebao je sigurno duze.
Cure super na urednim nalazima, bas mi je drago da nijedna nema dodatnog stresa zbog losih nalaza. Na ovu blizanacku pricu sam se bas raznjezila 😊, mm i ja imamo predispozicije za blizance.
Iiii napokon mi je stigao ruksak sa Alija, bas sam sretna 😃😎, dimenzije savrsene, niti je mali niti preveliki, unutra super sa pregradama, grijac za bocice, ma bas sam ga nahvalila 🙈😂
Sortiraj odgovore
Najstariji