Cure super na urednim nalazima, bas mi je drago da nijedna nema dodatnog stresa zbog losih nalaza. Na ovu blizanacku pricu sam se bas raznjezila 😊, mm i ja imamo predispozicije za blizance.
Iiii napokon mi je stigao ruksak sa Alija, bas sam sretna 😃😎, dimenzije savrsene, niti je mali niti preveliki, unutra super sa pregradama, grijac za bocice, ma bas sam ga nahvalila 🙈😂
super je ruksak.. i ja sam pikirala jedno 3 komada pa trebam odlučiti i naručiti hahaha.. a svi mi lijepi.
Sretno svima na nadolazećim pregledima.
Meni danas kao da je beba nekako dolje i da me u mjehur lupka. Baš sam se sad koncentrirala i stavila ruke na stomak i osjetim neki tupi udarac baš u mjehur
url=https://lilypie.com]
Cure super na urednim nalazima, bas mi je drago da nijedna nema dodatnog stresa zbog losih nalaza. Na ovu blizanacku pricu sam se bas raznjezila 😊, mm i ja imamo predispozicije za blizance.
Iiii napokon mi je stigao ruksak sa Alija, bas sam sretna 😃😎, dimenzije savrsene, niti je mali niti preveliki, unutra super sa pregradama, grijac za bocice, ma bas sam ga nahvalila 🙈😂
super je ruksak.. i ja sam pikirala jedno 3 komada pa trebam odlučiti i naručiti hahaha.. a svi mi lijepi.
Sretno svima na nadolazećim pregledima.
Meni danas kao da je beba nekako dolje i da me u mjehur lupka. Baš sam se sad koncentrirala i stavila ruke na stomak i osjetim neki tupi udarac baš u mjehur
Kad se odlucis koji hoces obavezno seleru posalji poruku jel ga ima na skladistu. Ja sam ovakav narucila jos u 11mj i cekala i nista, posaljem seleru sta je sa ruksakom veli nema ga na skladistu, dobit ce tek poslije proljetnih praznika, pa mi vratio novce, pa sam trazila kod drugih selera i prvo pitala jel imaju pa onda narucila i evo stigao kroz 3 tjedna, mozda i manje.
To po mjehuru sam i ja jako osjecala do nekog 29tt, meni je to bas smetalo, beba prema dole okrenuta i rukicama me lupala po mjehuru. Sad kako je veci nema toliko prostora da dodje do mjehura valjda 😂, a meni odgovara.
Cure jel znate nekoga tko je isao s malom bebom (4 mj ce nas bit abd) avionom negdje. Zanima me kako ide s adaptiranim mlijekom i kasicama u avionu tj smije li se prenositi? Let traje 2,5 h i ak bude sikio super, ako ne, moram dati adaptirano ili za tih par sati mogu i kasicu onu sto je vise tekuca na pipak ( i ovako sam planirala dati s 4-,4,5 mj lagano ako ne bude sikio)
It’s a baby boy💙
Cure jel znate nekoga tko je isao s malom bebom (4 mj ce nas bit abd) avionom negdje. Zanima me kako ide s adaptiranim mlijekom i kasicama u avionu tj smije li se prenositi? Let traje 2,5 h i ak bude sikio super, ako ne, moram dati adaptirano ili za tih par sati mogu i kasicu onu sto je vise tekuca na pipak ( i ovako sam planirala dati s 4-,4,5 mj lagano ako ne bude sikio)
Ja mislim da ces moci bez problema ali da mora biti novo zapakirano i mozda da za svaki slucaj imas i racun 🤷🏻♀️, to je samo pretpostavka zato sto je moj rodjak nosio suhomesnate proizvode sireve itd hermeticki zatvorene, u rucnoj prtljazi, to je bas sve sto se nesmije preko granice, pa nije imao problema.
Mogu ti pitat muža ako zna ista o tome, pa javim ako zna sta.
Samo da se on javi😉
Super je👍👍😊
Fever išla je moja sestra, beba 6 mjeseci avionom do SAD-a, i bez problema možeš uzet i vodu i AD za pripremu. Mogu provjeriti kako je bila pakirana voda i adaptirano pa ti javim
Sortiraj odgovore
Najstariji