Sjetila sam se pitanja od jutros…
Da li je neka od vas iz Rijeke i da je možda zainteresirana za vježbe za trudnice? Idete li možda već negdje na vježbe? U 2 teretane gdje sam pitala isti odgovor, premalo trudnica da se oformi grupa. U jednoj teretani ih treba bar 4 a ima samo 2 zainteresirane plus ja treća a u drugoj teretani samo 1 upisana.
Kontam malo ojačati ne bi bilo na odmet iako gledam da svaki dan prošeće, napravim bar 10000 koraka. Ipak su vježbe vježbe a sama nemam volje doma vježbati. Vjerujem da bi mi i porod bio lakši i oporavak poslije…
Ja sam u ri, al nažalost nesmijem..
Jesi pitala mozda u onu grupu na fejsu, ri mame? (ako si clan) Mozda ima neka cura koja bi se prikljucila.
Sjetila sam se pitanja od jutros…
Da li je neka od vas iz Rijeke i da je možda zainteresirana za vježbe za trudnice? Idete li možda već negdje na vježbe? U 2 teretane gdje sam pitala isti odgovor, premalo trudnica da se oformi grupa. U jednoj teretani ih treba bar 4 a ima samo 2 zainteresirane plus ja treća a u drugoj teretani samo 1 upisana.
Kontam malo ojačati ne bi bilo na odmet iako gledam da svaki dan prošeće, napravim bar 10000 koraka. Ipak su vježbe vježbe a sama nemam volje doma vježbati. Vjerujem da bi mi i porod bio lakši i oporavak poslije…
Ja sam u ri, al nažalost nesmijem..
Jesi pitala mozda u onu grupu na fejsu, ri mame? (ako si clan) Mozda ima neka cura koja bi se prikljucila.
Nisam, dobra ideja!
Došao mi nalaz - urin sterilan. Ajd dobro, bitno da sam ja kupila kilu sušenih brusnica
Došao mi nalaz - urin sterilan. Ajd dobro, bitno da sam ja kupila kilu sušenih brusnica
Ufff odlicnoo💪💪ma jedi ih, odmoc nece😊
Pozdrav evo da se i ja javim ja zadnja 2,3 dana pretezno samo lezim i malo izadjem prosetat jer me kontrakcije muce a i pritisak mi dole uzasan neki za 7 dana sam na pregledu pa da izdrzim do tada da ne zovem prije 🤷🏻♀️Danas je u mulleru 15 posto na pelene snizenje i na kozmetiku za bebe pa ako nekom sta treba da znate😀
Evo me s pregleda! Sve super! Beba ima 1017 g+-149g! Ja se udebljala 2 kg...sad sam na +10🙊
Sljedeci pregled 21.02.
Moj secer je super. 4.7,4.5,4.4..sto vise slatkog..on sve bolji🤣
Jedino mi zeljezo nize,pa bi morala sirup pocet pit.
I konacno sam kupila 1 komad robice!
Jahanara,jesi ti jos isla u manu? Za male bebe nas nema..al znam da ti je curka stara nekako ko i moja..ima jaknice po 40 kn,tajice po 4 kn,majce po 8 kn.
https://ibb.co/SwXhHTq
https://ibb.co/XFftrdP
Evo stavila sam i slikicu jakni.
Super za nalaz..ma samo jedi brusnice..odmoc nece.
My baby i meddle bravo za uredne nalaze!
Maja cestitam na urednom pregledu! Secer ti je odlican! Za zeljezo si dobila na recept ili moras kupovati?
Nisam isla u Manu. Nismo bili poslije u Karlovcu. Odlicne su jakne! I predobra cijena! I odjelce je bas medeno! Da, nase cure su tu negdje, mala razlika. Cak se isto i zovu😉
Maja, super za pregled.. Sad malo predah, znas da je sve ok u mozes uzivat u slatkom😁💪
Sortiraj odgovore
Najstariji