Mellorineda,moj je mali div😁👶🏻
Lady33 bravo za mirovanje💪 javi kako je prošao pregled, držim 🤞
Blizimamaja inace imam sestru blizanku i bas sam ljubomorna kad cujem da netko nosi blizance jer je to tako divno🥰 moj zivot je toliko ljepsi i ispunjeniji jer imam nju, jako smo povezane a muževi su se morali prilagoditi tome 😁😁
😍😍Ja ih jedva cekam... Mislim da ce bit ok jer je mala razlika izmedu V i njih dvije...bit ce na pocetku cupavo al prezivjet cemo😁
Jeste jednojajcane ili?? Gledala sam jednom neku emisiju o blizi pa da su nekad te veze izmedu njih bas zapanjujuće koliko bude povezanost.
Blizimamaja inace imam sestru blizanku i bas sam ljubomorna kad cujem da netko nosi blizance jer je to tako divno🥰 moj zivot je toliko ljepsi i ispunjeniji jer imam nju, jako smo povezane a muževi su se morali prilagoditi tome 😁😁
😍😍Ja ih jedva cekam… Mislim da ce bit ok jer je mala razlika izmedu V i njih dvije…bit ce na pocetku cupavo al prezivjet cemo😁
Jeste jednojajcane ili?? Gledala sam jednom neku emisiju o blizi pa da su nekad te veze izmedu njih bas zapanjujuće koliko bude povezanost.
One ce imati svoj jezik kao bebe i uvijek ce one biti povezanije nego sto su s ostalim bracama/sestrama ali to je sasvim normalno...da, mi smo jednojajcane 😊 mi smo imale u zivotu dvije situacije di je jednu bolilo a druga je osjetila tako da to nisu samo mitovi😁 sto se tice povezanosti to se ne moze opisati bas...kuzimo se na nekoj telepatskoj razini. Otkad znam za sebe znam i za nju i sve prolazimo skupa i u isto vrijeme - prvi zubi, vrtic, skola, pubertet, prvi decki...mislim da je i zato taj odnos posebniji od ostalih bratsko/sestrinskih. Tako da među blizancima nema tajni. Ima jedna izreka: kad kazem da cu cuvati tvoju tajnu, moja sestra blizanka se ne racuna🤣
Cure evo i mene nisam stigla jucer javiti nalaz mi je uredan.Jos mi je predlozila neku pretragu zucnih kanala ili nesto tako zaboravila sam no sad se to malo smirilo pa mislim da necu nista.kakvu kremu vi koristite za bradavice?Ja to nikad nisam koristila ne znam ni za sta sluzi 😂,a svaku sam dojila godinu i dva mjeseca.
😍😍Ja ih jedva cekam… Mislim da ce bit ok jer je mala razlika izmedu V i njih dvije…bit ce na pocetku cupavo al prezivjet cemo😁
One ce imati svoj jezik kao bebe i uvijek ce one biti povezanije nego sto su s ostalim bracama/sestrama ali to je sasvim normalno…da, mi smo jednojajcane 😊 mi smo imale u zivotu dvije situacije di je jednu bolilo a druga je osjetila tako da to nisu samo mitovi😁 sto se tice povezanosti to se ne moze opisati bas…kuzimo se na nekoj telepatskoj razini. Otkad znam za sebe znam i za nju i sve prolazimo skupa i u isto vrijeme - prvi zubi, vrtic, skola, pubertet, prvi decki…mislim da je i zato taj odnos posebniji od ostalih bratsko/sestrinskih. Tako da među blizancima nema tajni. Ima jedna izreka: kad kazem da cu cuvati tvoju tajnu, moja sestra blizanka se ne racuna🤣
Bas si lijepo to napisala♥️♥️i moje cure su jednojajcane
Cure evo i mene nisam stigla jucer javiti nalaz mi je uredan.Jos mi je predlozila neku pretragu zucnih kanala ili nesto tako zaboravila sam no sad se to malo smirilo pa mislim da necu nista.kakvu kremu vi koristite za bradavice?Ja to nikad nisam koristila ne znam ni za sta sluzi 😂,a svaku sam dojila godinu i dva mjeseca.
Super za nalaz😊pa meni je malena napravila ragrade pa sam tad koristila kremu plus komprese
Blizimama i ja sam jednojajcana blizanka i to je nesto posebno nesto..moja seka ne zivi u istoj drzavi ko ja a kad se vidimo ko da se nikad nismo razdvajale❤️.Pokojna majka je pricala da smo jako dugo spavale u krevetu u fetusnom polozaju kao kad smo bile u maternici.Kod mene je to svako drugo koljeno sad bi mogle neke od mojih kceri imati
Blizimama i ja sam jednojajcana blizanka i to je nesto posebno nesto..moja seka ne zivi u istoj drzavi ko ja a kad se vidimo ko da se nikad nismo razdvajale❤️.Pokojna majka je pricala da smo jako dugo spavale u krevetu u fetusnom polozaju kao kad smo bile u maternici.Kod mene je to svako drugo koljeno sad bi mogle neke od mojih kceri imati
Nas su bas iznenadile, ustvari na kraju od muža roditelji imaju i jedan i drugi u obitelji svaki sa svoje strane blizance, mi to nismo ni znali jer ne ides uopce za tim.
I svakom slucaju kako god tesko sad bilo mirovanje jedva ih cekam a dodatan vjetar u leđa su bas ovakve price. Ja ih planiram isto drzat skupa u kreveticu barem neko vrijeme😉
Odlično za dobar pregled!
Blizimama moja nas je mama rodila u devetom mjesecu,sestra imala 3 kg a ja 3150 mozes onda mislit kolika je ona bila😂,i to ju je porodio dr na badnjak koji je bio pripit prirodno trebala je na carski zbog secera povisenog 🤗.drzi ih obavezno to je posebno
Sjetila sam se pitanja od jutros...
Da li je neka od vas iz Rijeke i da je možda zainteresirana za vježbe za trudnice? Idete li možda već negdje na vježbe? U 2 teretane gdje sam pitala isti odgovor, premalo trudnica da se oformi grupa. U jednoj teretani ih treba bar 4 a ima samo 2 zainteresirane plus ja treća a u drugoj teretani samo 1 upisana.
Kontam malo ojačati ne bi bilo na odmet iako gledam da svaki dan prošeće, napravim bar 10000 koraka. Ipak su vježbe vježbe a sama nemam volje doma vježbati. Vjerujem da bi mi i porod bio lakši i oporavak poslije...
Sortiraj odgovore
Najstariji