Jutro svima!
Ja sam tak dobro spavala da sam uspjela prespavat alarm. Sutra me čeka OGTT.
Mommy, mislim da onda ide carski rez iako dok sam bila prošli put u bolnici u Sisku doktor je radio vanjski okret mojoj cimerici rodila je prirodno. Sto se tiče kreme super mi je purelan i biobaza mama krema za bradavice tak da to imam u pripremi.
Sto se tiče tih krema, ja ću i ovaj put krenuti mazati bradavice u cca 35 tjednu. Prošli put nisam imala niti jednu ragadu, ranicu ništa, bradavice kao kamen. Ja bi rekla da je to pomoglo pa ću se i ovaj put držati toga 😄
Jahanara isto i kod mene, ali nama je naaajbolja bila napa. Ona nervozna ne znam vise sto ću, fino u kuhinju i uključim napu. Odspava fino u kolicima, a ja oko ručka.
Meddle mene još ne bole rebra, ali leđa bome da. Kad se okrećem s boka na bok kao kit se osjećam
Jutroo
Ja ko sova budna od pola 4 😳 tek kad je muzu zvonio alarm u pola 7 onda jos malo do pola 8, a nije mi ni to trebalo, neznam sto bi od dosade, a dojutra ogladnim da bi neznam sto pojela. Ali srecom nista ne boli ni to pod rebrima sto spominjete ni leđa.
A moja bi tako lipo spavala kad bih usisavala 😀 tako kad bi bilo nervoze ima na youtoubu tih bijelih sumova i samo se ukljuci i začas bi zaspala, spas nekad 😀
Sto se tice vrtnje isto kao kod vasih, ali htjela sam pitati dal vas kad zaboli kad udari, mene ne nikad, a vidi se naocigled kad udari. Znam ono nekad da bi cula da neka trudnica prica da zvijezde vide koliko je udari 😂
Majo sretno na pregledu!
Sto se tice kreme za bradavice, koristila sam Babylove. Bila mi je ok. Bas bi mogla pocet mazat oko 35tt, pa ako pomogne super. Meni je T bas raskrvarila bradavice, pa smo jedno vrijeme dojili sa sesiricima dok nije zaraslo.
MickeyMouse sretno na OGTTu sutra! Mene drugi tjedan ceka.
Joj, jela sam pohanog kruha za dorucak, evo mi je muka samo tako ...
Mommy Purelan krema za bradavice👍
Mellorine mene zna zaboliti i to bas jako, nekad se preznojim cijela momementalno od boli i bas glasno izdahnem koliko zaboli
Curke moje ja idem danas da vidim sta je sa mojim grlicem koji se skracivao jel stao,jer sam koristila redovno terapiju i strogo sam mirovala.wc-krevet.
Narucena sam u 12.
Citavu noc sam sanjala kako dojim bebu.
Ja ne znam dal se kojoj tako desavalo haha izgleda kako je sve blize fata panika.
url=https://lilypie.com]
Jahanara ja taman isto pojela pohanog kruha i secera 😂😂 jedva docekala koliko sam gladna bila, vjerojatno bi pojela i maloj cokolino da ga volim 😂
Tina uh onda me mozda tek cekaju ti jaci udarci, ali dobro tvoj je bebac veci pa mozda i zato😊
Cure sretno na pregledima danas 💪💪
Jutroo curke, sretno svima na pregledima danas😉
Moja curka nocas imala temp, dala sam sirup i od tad nema nadam se da ce stanje ostat ne promijenjen🙏🙏
Moje cure se guraju jer nemaju ba smjesta, jedino me jedna od njih zna udarit ko da udari po mjehuru i to mi bude bas neugodno.
Purelan cu za bradavice plus komprese jer su me one spasile prvi put
Maja3 i Lady33 sretno na pregledima! Javite se!
Mene zeza spavanje navečer.. legnem, odspavam sat vremena i onda moram na wc.. kad se vratim sova, ne mogu uopće zaspati.. pa zujim sat-dva i tek onda zaspim.. najgore od svega što se moram ujutro dignut na posao..a tek bi onda ujutro spavala, valjda da mogu do 10 bi produžila
Pisale ste o kremi za bradavice..znači poželjno je i prije poroda malo mazati? Dobila sam neku JGL ako se ne varam u poklon paketu.. a i mislila sam uzeti u dmu njihovu, navodno je isto kao i purelan, ali jeftinija.. no nisam je nigdje vidjela u dmu, znate gdje to stoji? Tamo gdje su proizvodi za bebe nisam vidjela..
Mellorine da,moj je mali div😁👶🏻
Lady33 bravo za mirovanje💪 javi kako je prošao pregled, držim 🤞
Blizimama ja inace imam sestru blizanku i bas sam ljubomorna kad cujem da netko nosi blizance jer je to tako divno🥰 moj zivot je toliko ljepsi i ispunjeniji jer imam nju, jako smo povezane a muževi su se morali prilagoditi tome 😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji