Znači to je normalno za ove tjedne kad nam je svima isto 😊👶🏻 ja sam baš razmišljala…ja još imam 2 pregleda i onda skidanje šava😱😱 to je tako blizu… imam pregled u 33.tjednu i onda u 35. i u 37.mi skidaju šav. To ce tako brzo doci
Neznam jesi ti kod svog primjetila, ali ja sam svog upratila da svaki dan ima parade u isto vrijeme, i recimo na vecer je grublji, preko dana njezan itd..
Znači to je normalno za ove tjedne kad nam je svima isto 😊👶🏻 ja sam baš razmišljala…ja još imam 2 pregleda i onda skidanje šava😱😱 to je tako blizu… imam pregled u 33.tjednu i onda u 35. i u 37.mi skidaju šav. To ce tako brzo doci
Neznam jesi ti kod svog primjetila, ali ja sam svog upratila da svaki dan ima parade u isto vrijeme, i recimo na vecer je grublji, preko dana njezan itd..
Da da, uvježbane rituale ima😁 navečer se zna uzlupati ful, da mi je znat što izvodi...cijeli trbuh mi skače i svugdje ga osjetim-gore,dolje,lijevo,desno...onda jedva zaspem nekako i po noci je dobar-osim ako se ne ustanem na wc..onda opet krece...i ujutro cim se probudim evo i njega😁 opet one man show dok ne doruckujem..i onda se smiri opet..i tako...ima jos faza ali da vas ne pilam previse👶🏻💙
Eee pa tak je i sa mojim evo ga trenira karate ocito ili kick box tak nesto 😅, sam sto se on do dorucka smiri, pa nastavi kad kremem jesti. Po noci je dobar, da hoce takav biti i kad se rodi, a kad usiisavam tad je u najdubljem snu, a kad kuham i ukljucim napu imam osjecaj nitko sretniji od njeg 😂
Eee pa tak je i sa mojim evo ga trenira karate ocito ili kick box tak nesto 😅, sam sto se on do dorucka smiri, pa nastavi kad kremem jesti. Po noci je dobar, da hoce takav biti i kad se rodi, a kad usiisavam tad je u najdubljem snu, a kad kuham i ukljucim napu imam osjecaj nitko sretniji od njeg 😂
Vidim da primjećujemo iste stvari..ja kad se tuširam mala luuduje, a kad uključim fen hipnoza teška, ne osjetim je tih 10tak minuta 😂😂
Je, i moja je aktivna češće i jače nego prije samo što ja ne osjetim tako jasno te pokrete gdje je, u kojem položaju, po svemu što sam čitala, može biti zato jer mi je posteljica sprijeda.
E, šta ako, kad dođe vrijeme poroda, da se beba ne okrene na glavu? Jel onda carski ili kako to ide? 🤔
Koju kremu za bradavice ćete kupiti, mislila sam da su 1-2 na tržištu kad njih more. 😄
Još sam nešto htjela napisati ali nikako se sjetiti... 🤭
Tako usisavac i fen utjecu i na bebe kad su rodjene.😊 nasa kad bi bila prenervozna onda nikako zaspati, tad smo znali upalit usisavac. U roku od par sekundi zaspe.
Jutroo...
Da hoce tak biti i kad se rodi, da mogu pospremati dok spava 🙈😅
Mommy polako da jos malo poraste pa ces jasnije osjetiti, jos je malena pa se rotira na sve strane, a stigne se okrenuti jos na dole, ali ako se ne okrene onda da CR
Ja imam u planu uzeti Multimam komprese, a u nekom paketicu sam dobila kremu za bradavice od jgl cini mi se.
Jutro cure, danima već ne mogu spavati. Jel još neku bole rebra??? Valjda kako trbuh raste i beba pritišće iznutra to sve se rasteže, boli, ne valja kakogod se okrenem. Leđa me ubijaju. Tko će još dva mjeseca izdržati
Jučer je kažu bio najdepresivniji dan u godini a meni je ovaj započeo baš krasno. Bolovi u cijelom tijelu, kćer od jučer šmrlji, temperatura 37, nervozna, nije za skidat a njoj loše, boli ju glava. Ah
Jutroo…
Da hoce tak biti i kad se rodi, da mogu pospremati dok spava 🙈😅
Mommy polako da jos malo poraste pa ces jasnije osjetiti, jos je malena pa se rotira na sve strane, a stigne se okrenuti jos na dole, ali ako se ne okrene onda da CR
Aaa moguće što kažeš! 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji