Cure, koliko magnezija popijete kad imate tvrd trbuh i kad vam se to počelo javljat?
Ja ujutro šumeću popijem. Ona ima 200mg.I navečer prije spavanja popijem tabletu Magnesium 400 iz DM-a (marka Das gesunde plus) ima 60kom u pakiranju.
Pijem ga prvenstveno zbog probave jer imam povremeno problema za zatvorom
A to je krenulo otkad sam trudna. S magnezijem i voćem uspijevam imati normalnu probavu i sve 😊
url=https://lilypie.com]
Pozdrav svima!
Što se tiče pregleda, ja moram zvati zadnji radni dan u mjesecu da dobijem termin, tek kad dođe raspored za idući mjesec, tak da nemam još točan datum.
Blizimama ja sam dobila do sada 7 kila ukupno, u prvoj sam dobila preko 20 kila tako da sam za sada okej 😄
Karla ti još malo brojiš do uživanja doma!
Pišem ovaj post od 15 h i nikako da natipkam. Sad vidim da sam teme sve prošišala 😄
Ja pijem ujutro šumeću magnezija od dietpharma (375) i imam od Twinlaba malo jači od 420. A kad hoću brže djelovanje onda uzmem onaj direkt. Ima u Lidlu povoljno,
Našpricaj s onim sprejom za dezonfekciju iz DMa i bit će ok. Tako ja planiram sve što neću u mašinu
Nisam nikad koristila taj sprej ali super ideja. Dobar je? To je bas njihov onaj Denkmit?
I s cim da ocistim kompletan namjestaj u kuci (kaučeve i fotelje) i madrace? Nisam inace neki clean freak ali beba dolazi i zelim sto manje bakterija i ostalih gluposti
Ja inace ove svoje cistim sa Tepihal se zove, ima i od Vanish, al mi je ovaj prvi bolji. Al ovaj put sam se izvukla 😂, namjestaj ide na presvlacenje, pa cu si uzet taj sprej za dezinfekciju pa samo pospricam.
Melorine ma gdje ti toliko dobila testera? Drugi put samo kopiraj zadnji kod 😉. Ja danas u ljekarnoj pitam je imate neke testere za bebe i zena mi dadne od Uriage neku kremicu od 5ml i gel za kupanje isto toliki 😂, reko bolje da nisam pitala 🙈
Cure u mojim tjednima - jesu vam bebe jako aktivne? Jer u nekim aplikacijama pise da u ovim tjednima imaju manje mjesta jer rastu i vecinu vremena spavaju a moj je bas jako jako aktivan. Ujutro, popodne,navecer...rasteže se, lupa, udara...👶🏻
Cure u mojim tjednima - jesu vam bebe jako aktivne? Jer u nekim aplikacijama pise da u ovim tjednima imaju manje mjesta jer rastu i vecinu vremena spavaju a moj je bas jako jako aktivan. Ujutro, popodne,navecer…rasteže se, lupa, udara…👶🏻
Naša isto tako 🙈
Mada mi je rekla dr da iza 33 tj se to smanjuje jer onda imaju manje mjesta.. ja mislim da je moja svakim danom sve aktivnija.. zadnjih nekoliko dana joj je super izvalit guzu na desnu stranu i onda mi trbuh izgleda totalno smiješno..lijevo ništa, a na desnoj strani brdo 🤪😂
Tina1803 takode i moj
Lupa stalno hahaha sad na jednoj strani sad na drugoj pa pri dnu nogicama hahaha
Skoljka pitala ih preko fejsa da li salju i poslali 😊 ma u ljekarnama vjerojatno sve sebi podijele ili prijateljicama pa tamo ni nepitam. A meni bas fora ti testerici kad dođu, a ova pelenica mi je preslatka. Skuzila sam i ja da sam krivi link, ono kad si stavljala upamtila sam samo da je bcc, znat cu sad drugi put 😀
Tina moja bebolina je isto bas jako aktivna, najvise dosad rekla bih 😀
Cure u mojim tjednima - jesu vam bebe jako aktivne? Jer u nekim aplikacijama pise da u ovim tjednima imaju manje mjesta jer rastu i vecinu vremena spavaju a moj je bas jako jako aktivan. Ujutro, popodne,navecer…rasteže se, lupa, udara…👶🏻
Naša isto tako 🙈
Mada mi je rekla dr da iza 33 tj se to smanjuje jer onda imaju manje mjesta.. ja mislim da je moja svakim danom sve aktivnija.. zadnjih nekoliko dana joj je super izvalit guzu na desnu stranu i onda mi trbuh izgleda totalno smiješno..lijevo ništa, a na desnoj strani brdo 🤪😂
Oo i moj je akrivan poprilicno, maloprije se razvukao valjda sa sve 4,reko mora probit na jednu stranu 😂. Karla tak i ovaj moj nabije guzu na jednu stranu, pa mi stomak ide na desno 😂
Melorine 👍🏻
Znači to je normalno za ove tjedne kad nam je svima isto 😊👶🏻 ja sam baš razmišljala...ja još imam 2 pregleda i onda skidanje šava😱😱 to je tako blizu... imam pregled u 33.tjednu i onda u 35. i u 37.mi skidaju šav. To ce tako brzo doci
Sortiraj odgovore
Najstariji