Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina1803
    20. Siječanj 2020. 17:09

Cure meni se smirio proljev i nemam vise grceva...jedem stapice, cokoladu za kuhanje i pijem caj od sipka. Vidit cemo kakva ce biti situacija kasnije. Bebi se isto smirio malo tako da zasad jos necu alarmirati doktoricu (koja je jos gora paničarka od mene :P ) Nadam se da je neka prolazna virozica, previse magnezija ili jednostavno ovi visoki tjedni u trudnoci...samo da nisu trudovi i da nema vode, sve ostalo cu prezivit💪

Tina1803
    20. Siječanj 2020. 17:13

meddleO407

Našpricaj s onim sprejom za dezonfekciju iz DMa i bit će ok. Tako ja planiram sve što neću u mašinu

Nisam nikad koristila taj sprej ali super ideja. Dobar je? To je bas njihov onaj Denkmit? 

I s cim da ocistim kompletan namjestaj u kuci (kaučeve i fotelje) i madrace? Nisam inace neki clean freak ali beba dolazi i zelim sto manje bakterija i ostalih gluposti

Blizimama
    20. Siječanj 2020. 17:13

Tina1803

Cure meni se smirio proljev i nemam vise grceva…jedem stapice, cokoladu za kuhanje i pijem caj od sipka. Vidit cemo kakva ce biti situacija kasnije. Bebi se isto smirio malo tako da zasad jos necu alarmirati doktoricu (koja je jos gora paničarka od mene :P ) Nadam se da je neka prolazna virozica, previse magnezija ili jednostavno ovi visoki tjedni u trudnoci…samo da nisu trudovi i da nema vode, sve ostalo cu prezivit💪

Super da se smirilo😊💪pij gut po gut, polako kazu da nije dobro naglo pit ako je problem želudac. 

• meddleO407
    20. Siječanj 2020. 17:38

Tina, tako je, njihova marka, košta 10 kn i super za igračke i slično! Ja ću i kolica s njim našpricat i jaje, to mi se ne da razmontiravat i prat, doduše još ih nisam ni kupila

• Jom12
    20. Siječanj 2020. 18:34

Cure, koliko magnezija popijete kad imate tvrd trbuh i kad vam se to počelo javljat? 

• Elenicaa20
    20. Siječanj 2020. 18:37

Jom12 ja pijem ssmo vitamine sto mi je dokt propisala prenatal
    A ksd se desi da je trbuh tvrd to traje neko vrijeme i samo prestane
    A koliko znam okej je da bude tvrd ne bas skroz al normalno je 
    Meni ujutro bude skroz kao opusten i onda cim ustanem malo se krecem pojavi se pravi trudnicki hih😁

Fever
    20. Siječanj 2020. 18:44

Nista jos ne javljaju za Sinsay kids :-/
    Ja popijem oko 600mg dnevno magnezija. Dr mi je rekla da pijem zbog bh kontrakcija. Skuzila sam da se uvijek pojave kada mi je pun mjehur :-)

It’s a baby boy💙

20. Siječanj 2020. 18:44

evo jos malo testera stiglo, valjda ce stavit sliku 😊
    Ja iato prebrisem maramicama takve igracke ili alkoholom malo isto na maramicu.
    A sto se tice kuce i stana nemorate pretjerivati jer i beba mora stvoriti imunitet i priviknuti se na sve, a ne da je opet i previse sterilno. Ja inace uvijek sam stavljala tetre pod bebu ako je na kaucu ili di tako da je uvijek na cistom sto se toga tice.
    Koja misli da joj se previse vode nakuplja i da dobiva prebrzo kile moj savjet je obavezno tlak pratiti za svaki slucaj.

• Jom12
    20. Siječanj 2020. 19:03

Popila sam i ja danas 600mg,ali ništa nije pomoglo. Ako se stanje ne popravi do sutra najbolje opet zvati doktoricu

Fever
    20. Siječanj 2020. 19:06

Hm ne znam onda, ja legnem na bok i ne diram stomak jer diranje za vrijeme bh kontrakcija samo pogorsava. A mg pijem ujutro i navecer neovisno o tome kad se one javljaju cisto da imam dozi uvijek u organizmu

It’s a baby boy💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.