Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mom
    20. Siječanj 2020. 14:53

https://ibb.co/xgrJ8MW

Nadam se da sam uspjela staviti sliku.. Zanima me da li perete ovakve stvari, za bebu bi sve trebalo biti sve čisto to sve znamo ali ovo ima unutra muzikicu pa ne znam smije li se to kompletno namociti ili? 

Blizimama
    20. Siječanj 2020. 15:20

skoljka

Curke koje se zalite da ne jedete bas pretjerano a debljate se, sumnjate na vodu, evo sta je meni sa 32tt izaslo na pregnancy app, pa mozda da probate sa ovim tjednom posta.

Ovaj meni mi je cak dobar😊Hvalaaaa

Blizimama
    20. Siječanj 2020. 15:22

Mommy

Nadam se da sam uspjela staviti sliku.. Zanima me da li perete ovakve stvari, za bebu bi sve trebalo biti sve čisto to sve znamo ali ovo ima unutra muzikicu pa ne znam smije li se to kompletno namociti ili?

Nisam pametna al mozes mozda na krpicu neku stavit malo antiseptika pa detaljno prebrisati i osusit da se bas ne zezne muzika unutra jer ako operes mislim da nista od muzike vise

Mom
    20. Siječanj 2020. 15:35

Blizimama

Mommy

Nisam pametna al mozes mozda na krpicu neku stavit malo antiseptika pa detaljno prebrisati i osusit da se bas ne zezne muzika unutra jer ako operes mislim da nista od muzike vise

Haha, kratko bi sviralo. Vidiš, dobra ideja. Bar s tim da prođem... 

Jahanara
    20. Siječanj 2020. 15:38

Mommy ja sam takve stvari samo brisala sa vlaznom maramicom. 

• meddleO407
    20. Siječanj 2020. 15:43

Našpricaj s onim sprejom za dezonfekciju iz DMa i bit će ok. Tako ja planiram sve što neću u mašinu

Mom
    20. Siječanj 2020. 15:48

Hvala na savjetima 😊

Fever
    20. Siječanj 2020. 16:33

Blizimama kakav svrab? Sad vidim da je ella dvornik zbog toga imala prijevremeni porod, tj dogovoren ranije, kao zbog svraba i problema s zuci ( beba je pritiskala zuc kolestaza ako se ne varam da se stanje zove) 

It’s a baby boy💙

Jahanara
    20. Siječanj 2020. 16:41

Fever jel ima sta na facu za Sinsay online? Nemam face, a mislim da si im ti slala upit pa da su rekli da nek pratimo face.

Blizimama
    20. Siječanj 2020. 16:43

Fever

Blizimama kakav svrab? Sad vidim da je ella dvornik zbog toga imala prijevremeni porod, tj dogovoren ranije, kao zbog svraba i problema s zuci ( beba je pritiskala zuc kolestaza ako se ne varam da se stanje zove)

Nisam ja pisala za to😊, al sam i ja vidjela da je Ella imala taj problem. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.